abi alayimda teror ulasmadi ki bana ? ozelden ya da buradan ulasirsa sevinirim. neticede ben gelecegim bir basima gelmektense o da benimle gelirse bende cok sevinirim. yol arkadasi olur.
abi alayimda teror ulasmadi ki bana ? ozelden ya da buradan ulasirsa sevinirim. neticede ben gelecegim bir basima gelmektense o da benimle gelirse bende cok sevinirim. yol arkadasi olur.
abi alayimda teror ulasmadi ki bana ? ozelden ya da buradan ulasirsa sevinirim. neticede ben gelecegim bir basima gelmektense o da benimle gelirse bende cok sevinirim. yol arkadasi olur bana
cenkmenderes:yok yaw ne tellaliği.Bu işe girdiysek kar buz hariç ölümüne gitmeliyiz yani Ben sadece giyim kuşam konusunda insanları uyarmak istedim.Yoksa ölümüne
Herkes hakettiğini yaşar.
Ben hemen sana ulaşmasını sağlıyorum. Bekle 2 dakka
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
ooo gezi güzel bi hal alıyor ümit abide geliyor full kadro geliyor arkadaşlar nasıl herkez kendi yiyeceğini alıcak öyle şeymi olur iyi o zman ben evde ekmek arası yaptırıyım abiler ne alaka herkez toplanır ne yenicekse liste yapılır iki kişi girer alır ve çıkar bölünme olmasın bence hem bu arada saat 13.00 biraz geç değilmi rivaya varmamız nerden baksanız 14.30 falan olucak yağmur yağarsa dahada geç o yüzden ben derimki saat 12:00 çekelim herkeze uyarsa 12.00 de haraket edelimm EVET ARKADAŞLAR NE DERSİNİZ KALKIŞ SAATTİMİZ 12.00 OLSUN....
34EMN34, kardeşim teşeklkür ederim ben buluşma günü taksimde istediğin yere gelirim sana özelden telimide gönderiyorum birlikte gideriz yol arkadaşı olurum sana
buluşma saatini daha erkene çekelim arkadaşlar
ALPAY
11.00 diyelim yada?toparlanıp herkesin hareket etmesi 11.45 i anca bulur tem e filan bağlanmamız.
Herkes hakettiğini yaşar.
zıçtık fena yağmur yağıyo..buluşma saatini 12 ye çekelim...daha ii..
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
cathedral kardeşim daha pazar gününe 3 gün var pazar günün havası bugünden belli olmaz bende barometre var dün akşam 1000 altına indi bugün belli idi yağmur yağacağı cumartesi günü belli olur pazar günkü havanın tahmini
yağmurlu olsursa hava takarız kasklarımızı kafamıza doluşuruz arabalara öyle gideriz
yahoo dan hava durumu.tutturma yüzdeleri yüksektir.
Kobayashi, daha bugünü tutturamamışlar pazarı zor tuttururlar bunlar baksana güncel çok bulutlu diyor ama şakır şakır yağmur yağıyor dışarda
ALPAY
bugün inadına giydim yağmurluğu işe motorla geldim.ne var abartacak, bi zevkli oluyo sorma..takip mesafesini arttır tamamdır.motor sevgisi bu kadar çabuk sönmesin.geçen kışta mz vardı.karda zincir takıp gezmiştim 4 mevsim motor
yaaaaaaaaaaa ende gelmek istiyoruuuuuuuuuuummmm
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
bende gelmek istiyooooooooooorrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuum.
geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
cenk barış alpay arkadaşlar size sesleniyorum ne
diyoruuuuuuuuuuuuuuuummmm ben nası gelcem
zpoint, senge gel baron tekrar seni artçı olarak alır.
bu arada yağmur suyunu boşaltıyorki pazar a hava güsel olsun problem çıkmasın
yağmur yağsada pazar günü gideceğimiz yer riva e-erdun abimin dediği gibi tecrübemiz artar ile yağmur sürüş teknikleri derki yağmurda 40 km yi geçme bizde geçmeyiz abilerim ablalarım sorun olmazz
bu arada saati 12 ye çekebiliriz ama siteye sürekli girmeyen arkadaşlar problem yaşabilir kararı hemen verelim şimdiden değiştirim saati ana sayfada
u-baykal seni unuturmuyum hiç sesini duymayı bekliyordum duydumda sorun yok ekliyorummm
haydddiiiiiiiiiii şeker değiliz erimeyiz yağmurda bizim yollar daaaaa
son durum:
biscuit + 1 yenge
erdoğan + 1 yenge
dejavuVxr + 1 yenge
34EMN34
çolakoglu ( belki )
holy-diver + 1 yenge
jameika34 + 1 yenge
e-erdun + 1 yenge
cenkmenderes
expres
baron985
scuba
mete-han
nunu + 1 yenge
LBC_34 + 1 yenge
cathedral + 1 yenge
conqueror
constantine
burak786
morpheus
BİLOOO + 1 yenge
crato
RÜZGARSEVDALISI
exploler
makarony + 2 ( yeni üye kardeşlerimiz motorsikletleri ile katılacaklar )
tar-kan
peril
potenza
Tuzcu
gezginci
u-baykal + 1 yenge
zpoint ( yardım edin alın kızkardeşimizi artçı olarak )
toplamda 41 kişi
buluşma saati 12 ye alınsın mı???????? yorumlar pls
ve herkes kendimi alsın ortak alışverişmi ?????
ortakta olabilir zaten sadece et alacağız içeceğimiz ve salatalar falan ordan olacak
buluşma saatı 12 olsun derim
kavacıktaki marketten toplu alışveriş yapıp masrafı bölüşürüz derim
gittiğimiz yerdeki mangal ücreti bölüşülür
içeçekler+salata v.s' de herkes cepten öder derim bence
------------------------------------*-------------------------------
gelecez deyipte gelmeyenler içinde et alınırsa neolacak sonra
elimizde kalır etler , ozaman kavacığa gelindiğinde kim geldi kim gelmedi ona göre alışveriş yapılır bence
-----------------------------------*-------------------------------------------
herkes kendi yiyeceğini alması da makul bence
-----------------------------------*-------------------------------------------
ben kavacıktan katılacam
tüm fikirlerede katılırım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)