olum Peril kardeşimiz şeker kız bilmiyormusun, yağmurda eriyor
olum Peril kardeşimiz şeker kız bilmiyormusun, yağmurda eriyor
ALPAY
mangal olayı var dimi kesin bak ona göre gelmem valla...
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
baron kefgenden kalan sucuklarını yedik ama
hatırlat sucuğunu ben alacam kardeşim
cenk nedemek telsizin bi faydasını gören olmadı güzel güzel takıldık biz çınarcıkta fatihle.olm mangal için siparişleri bile pansiyon odasından telsizle verdim ben.
"pıh pıh fatihim köfteyi boşver sucuk al bikaç kangal üstüylede kendine gofret falan alırsın pıhhh"
"pıh pıh anlaşıldı tamam"
peril erimeez bişey olmaaz çakarları var onun en önce gitsin.
modifiye grubu toplantılarına geliyon bizimkilere gelmiyonmu yoksa)
yağmur yağarsa bi yan çizerimki anlatamam))
yağmazsa gelcem ama...
Kobayashi, sen de mi şekersin yoksa sen hiç yağmurda mangal sefası yaptın mı çok güzel oluyor yav ayrıca bence yağmur yağmayacak kerpeye gitmeden önce de böyle bir şey sallamıştım tuttu.
ALPAY
şeker çocuumdur ne yalan sööliyim.gerek sesim gerek fiziimle
yok yaw raatsız adamım ben yağmur falan bozar strese sokar beni.kafam rahat olmadanda eğlenemem.
sallamışsın tutmuş ya bence inanılabilir meteorolojide sallıyo zaten.meteorolojiye inanıcamıza medyumlara falan inansakta olur gibi geliyo bana...
şuanda meteor.gov.tr ye bakarsak yarın yağışlı hafta sonu bulutlar dağılıyo görünüyo...
bakalım durumu anlarız yarın sonraki gün...
34EMN34, dostum nerden katılacaksın geziye benimde motorum yok müsaitse birlikte gidebiliriz geziye ne desin ben büyükçekmece/beylikdüzünde oturuyorum ama eğer gelebilirsem müsait bi yerdede buluşabiliriz
Şimdi tam olarak durum nedir arkadaşlar.Yani mangal yapılacak,falan güzel...Peki alış veriş olayı nasıl. toplumu alınacak bireyselmi,yoksa orada önümüze gelecekmi herşey...çatal alsammı,yada tabak filan he nasıl oluyo...tecrübeler konuşsun bakalım. sonra ben mantarmıyım demiyim orada, dimi canıım
kafana kasktan başka şey takma ...
Bu arada eşimle biraz bozuğuz...evden takip ediyor ara sıra burayı.Onu çooook seviyorum Hafta sonuna kadar gönlünü almaya çalışıcam.Bana şans dileyin
bol şans diyeceğim ama bunun şansla ilgisi yok diye düşünüyorum, bu sizle ilgili niye bozuşuyosunuz kardeşim birbirinizi sevin, sayın, öpün, kucaklaşın en önemlisi birbirinizi dinleyin dimi ama
ALPAY
biscuit + 1 yenge
erdoğan + 1 yenge
dejavuVxr + 1 yenge
34EMN34
çolakoglu ( belki )
holy-diver + 1 yenge
jameika34 + 1 yenge
e-erdun + 1 yenge
cenkmenderes
expres
baron985
scuba
mete-han
nunu + 1 yenge
LBC_34 + 1 yenge
cathedral + 1 yenge
conqueror
constantine
burak786
morpheus
BİLOOO + 1 yenge
crato
RÜZGARSEVDALISI
exploler
makarony + 2 ( yeni üye kardeşlerimiz motorsikletleri ile katılacaklar )
tar-kan
son durum 28 motor 38 kişi süperrrrrrrrr
..................................
abi tayfanın yarısı satar benden söylemesi...ben ne listeler gördüm böyle...15 motoru geçersek...
BENİ RİVADA BAYIRA DOĞRU YATIRIP TIRMALAYIP KAŞIYIN....
bu tayfa yağmur yağarsa korkup evden çıkamaz....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yengesiz gelcees mecburen..
Herkes hakettiğini yaşar.
mete_han, giden gider kalan sağlar bizimdir.
sevgili teror, ben kurtulus'ta oturuyorum. oradan gececegim karsiya. yolumun uzerinde veya kurtulus'a yakin bir yerden alabilirim seni. sen nasil uygun gorursen artik. ama bana en mantiklisi taksimden almam sanirim.
arkadaşlar ben de katılmak istiyorum ama motorumu bile yarın akşam (perşembe)alıcam bi aksilik çıkmazsa. bu arada oralar jandarma bölgesi galiba... ehliyet çok sorun çıkartıyo mu? ben 22 ekim sınav üç hafta soona direksiyona girecem aralığı bulucak ehliyet işi? nasıl halledicez bu iki ayı ?
Pazar günü yağış var..
Herkes hakettiğini yaşar.
fazla yağmasa bari. oranın yolları virajlıdır. bi de iş makineleri çok oluyo bazen. sakatlık çıkartmasınlar umarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)