evt abi yengeler tarafından güsel katılım olacak yengeleride alıştırırsak tam anlamı ile bu işe gezmede sorun yok demektir =)
evt abi yengeler tarafından güsel katılım olacak yengeleride alıştırırsak tam anlamı ile bu işe gezmede sorun yok demektir =)
cenkmenderes, ben gelmek isterüm ama yeni motorumun plakası yetişirmi bilemem.öteki krosla gelsem çok yorucu olur.gelemezsem hepinize iyi eğlenceler şimdiden
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
nunu, fuat abim benim nasılsın.abim sırf size ayak uydurabilmek için sıfır cillop gibi bi motor aldım ama iki gün sonra gelecek.inşallah bundan sonra mesafeler dahada kısalacak selamlar sevgiler
arvasi kardeşim gel gel ama kefgene geldiğin gibi öle motoru yükleyip aylık kalacakmış gibi gelme çık yola dümdüz gel dağ bayır çimen 1 saatte rivada olursun valla
ben uğurlamaya bile gelemiyorum ağlamak istiyorummmmmmmm
motorsikletprensi, ah kardeşimm gelirsin bi gün sıkma canını
Ben Makarony !!!
ibrahim KESKiN
Şu an 27 Eylül saat 22.00 itibariyle bir arkadaşımı daha üye yaptım.
Kısmetse bi aksilik çıkmazsa 3 motorlu biz de yeni üyeler olarak
geleceğiz. Sevgiler
Makarony, kardeşim hayırlı uğurlu olsun başımızın üstünde yeriniz var listeye ekliyorum hayırlı olsun tekrar
motorsuz gelen bir tek benim galiba madem tek araba benim mangal vs gibi motor ile tasimasi zor olabilecek seyleri ben alabilirim. ve bir arkadas olursa yanimda hem ben sikilmam hem de seyir halinde motorlarin fotolarini falan cekebiliriz.
mangala gerek yok gideceğimiz yerde mevcut ama taşınacak malzeme olabilirr sanada artçı bulmaya çalışırızzz olursa güsel olur tabi düşüncenden dolayı teşekkürler
hasan abi teşekkürler seni seviyoruz aramızda görmek istiyoruz eğer motorla gelemezsen bak arkadaş yalnız geliyormuş münübüsle ona eşlik et istersen daha az yorulursun bi düşün saygılar bu arada ubaykal nerelerde bilen varmı onsuz olmaz hani hasan abi yeni motorunda hayırlı olsun bu arada kazasız sürüşler olsun inşallah
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
e_erdun, inşallah gelmeye çalışırımnunu, abi ne demek asıl sensiz bu dünyanın tadı olmazdı bide metehan kardeşimizin.34EMN34, kardeşim istanbuldan geliyor.ben zaten istanbula motorla gelecek olsam arabaya öldürseler binmem inşallah diyorum bakalım şimdiden söz vermeyeyim
tamam dostum madem mangal gidecegimiz yerde var onun disinda ne isterseniz ben alabilirim. bu arada nunu minibus demis ama ben peugeot 306 binek otomobilimle gelecegim artik ne sigarsa basimin ustunde yeri var bu arada arvasi3 arkadasimi her ne kadar tanimiyorsamda onunda basimin ustunde yeri var eger katilacak olursa ben kendisini aracimda misafir edebilirim. bu arada bende istanbul avrupa yakasindan gelecegim bana katilmak isteyen arkadasim olursa bilgisi olsun.
arkadaşlar beni de yazın... büyük ihtimalle gelirim...yani geliriz
e-erdun abi ümit ızgara tellerini kefkende bıraktı haberiniz olsun en iyisi oradaki mangalı vs kullanmak....
nunu, u baykal en son iş için bursa civarlarında görüldü..çok işim var diyordu...2 gündür kayıp ama gezi gününe yetişir bence...
ohhh güzel bi gezi olucak güzelll fuat abi ohh gel keyfim gelll yapalım şu rivaya gidip sana oranın güzel yerlerini gezdiriyim abi
tar-kan, umite soyle telsizleride getirsin. ben de cumartesi telsiz alabilirim. 80 e 4 taksit, 76 ya pesin buldum 725 modelini. bugun bir yerden daha fiyat alicam. hepsinden ucuz bir fiyat verebilir. lakin ikili 525 e 125ytl demisti.
Bu telsiz geyigi hala bitmedi mi arkadaşlar ya. Bir faidesini görene rastlamadım ama siz hala telsiz alacaz diye tutturmuşsunuz.
Peril, sen gel bende oracıkta dana kesicem. Kesin son gün bir bahane bulup satışa getireceksin geziyi.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)