mangal olsun beyler mangallllllll
mangal olsun beyler mangallllllll
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
BENDE GELEBİLİRİM...
hepinize şimdiden iyi eğlenceler benim yerimede gezin arakadaşlar
beyler bende geliyorum BILOOO+1 yenge
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
beni listeye yazmayın ancak gelebilirsem carrefour'da katılırım size.
arkadaşlar bende gelirim bi aksilik olmazsa benide ekleyin bizim yazlık var rivada 2 hafta önce ordaydım size gezdirim rivanın güzel yerlerini hoş öyle pek güzel yeri yok ama
etlerimizi tavuklarımızı balıklarımızı alırız kavacıktan mangal telleri ubaykal kardeşimizdeydi oda getirir telleri ,yakarız mangalı malzemeleri gene ben pişirip afiyetle mideye indiririz
not: kimsede kimsenin içeciğine lütfen karışmasın isteyen istediğini içsin
herkes içecek seçiminde serbest olsun aşırı olmamak şartıyle ama ! çünkü gezi günü birlik hatta yarım günlük bi gezi olacak
Evet arkadaslar.. Sanırım herkes bizle aynı fikirde.. Mangal istiyoruz mangal.. Restaurant da hazır yemek yemeyi istemiyoruuuuuuuuuuz... Mangallı bir şekil olsun.. İlla da olsun..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
mangal varsa ben de varım
ALPAY
explorer, vay ortağım benim.. Hacı sensiz ben gezinin tadına varamam zaten.. Ayrılmaz ikili olcaz yakında
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
abi bize cok fazla uzak gelip gitmek tüm günümüzü alır size iyi eglenceler mesafe cok uzak insallah daha uzun süreli geziler olursa yol kat ederiz aslında mustafa amca kesin gelir ama hem maddi hem mesafe olarak bize cok ters bu aralar iyi eglenceler...
haklısın dostum haftaya bursada görüşürüz kendinize iyi bakın mstafa amcaya selamlar bende mangaldan yanayım.. herkes kendi içeceğini kendi getirsin..özgürlük dizboyu ..
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Mustafa amcaya ve mussty yengeye saygı ve sevgilerimi iletiniz lütfen chooperturk Hakan ve müstakbel yapışık ikizi.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
arkadaslar bu yer tanıdıkmıs. yanı öyle restoran olarak dusunmeyin. istersek mangal falan da yapabilirmişiz. yani mekan bizim sayılır. içecekleri ordan alırız yiyecekleri carrefourdan falan temin edebiliriz ama gidene kadar ne olurlar orası ayrı konu
arkadaşlar bişey dicem gitteciğiz yerde mangal da var etlerimizi alırız o zaman içeçekleri ve mezeleri ordan alırız olay biter ne dersiniz zaten yer camiazdan arkadaşımızın ablasının yeri etlerimizi carrefordan alıp mangalımızı orda güsel bi şekilde yaparr sohbetimize keyif katarız okey m
????
gayet uygun bence!!!
en mantıklısı da bu gibi.
biscuit dediğide çok mantıklı adam gibi oturup mangalı kiralayıp masalarda yiyeriz arkadaşlar çünkü kefegndeki mangal olayı çok kumlu idi hala kum döküyom bu arada
haa burada isteyen yemeğini çayır çimende de yer
abizim zaten mekan bizim sayılırız mangal ücreti ve içeçeklere salataya para veririz olay biter keyifli keyifli mangal yaparız 1,5 mt lik mangal abicimm orduyu doyurur
son durum
biscuit + 1 yenge
erdoğan + 1 yenge
dejavuVxr + 1 yenge
34EMN34
çolakoglu ( belki )
holy-diver + 1 yenge
jameika34 + 1 yenge
e-erdun + 1 yenge
cenkmenderes
expres
baron985
scuba
mete-han
nunu + 1 yenge
LBC_34 + 1 yenge
cathedral + 1 yenge
conqueror
constantine
burak786
morpheus
BİLOOO + 1 yenge
crato
RÜZGARSEVDALISI
exploler
son durum 24 motor 34 kişi süperrrrrrrrr
valla eşlerde de çoğunluk var fevkalede bi şey bu tüm geziler keşke böyle olsa
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)