valla ben bursaya gidecem demedim. diyenler düşünsün
valla ben bursaya gidecem demedim. diyenler düşünsün
explorer, nerde bulusuyoz, sizin motorlar su sogutmali tabi gidersiniz. bizimki hava sogutmali, motor cok isinirmi acaba
arkadaşlar bursayı gözünüzde büyütmeyin...arabayla ben 1,5 saatte gidiyorum....motorla da 2 saat olsun... pendikten yalovaya feribotla 45 dakika...ondan sonra da 45 dk daha o kadar...
yaa beyler fotolar kaçıncı sayfada idi yav yardım
baron985,
Oooo hocam okadar söyledik sen vidaları kontrol et gerisinden korkma. Sen ısınırsın o ısınmaz.explorer, nerde bulusuyoz, sizin motorlar su sogutmali tabi gidersiniz. bizimki hava sogutmali, motor cok isinirmi acaba
Ercüment abi... 26.27.29 ve www.kodahosting.com/Morpheus/1.htme_erdun adlı üyeden alıntı
sağol morpheus kardeşim
Ben bi turlu karar veremiyorum ya, Bursa'ya gitsem mi, gitmesem mi, Tophane'ye gitmesem mi, nargile ve çay sevmem, tavladan nefret ederim hatta o taş sesine bile tahammul edemem, okey oynamam, kağıt oynamam, kahve içmem.. Bilemiyorum ben naapsam.. kararsız kaldım..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenkmenderes, sana bayılıyorumm yawww favori adamıımsın vallahi ...
açıksözlü kardeşim benim...
Biscuit, ben de seni seviyorum kardeşim.. Ben hepinizi seviyorum aslında.. Benim sevgim kocaman, kapsama alanı da cok geniş.. Ama Alpay'ın yeri ayrı mesela, beraber aynı odada yattık falan. Cok şey paylaştık
haydi tavla atalım kendimize gelelim,iddiaya girelim,gez elim eğlenelim
cenkmenderes, eee tabi herkezin bir gözbebeği vardır bu tartışılmaz paylaşmak yaşamak devam etmek. inşallah uzun seneler motosiklet.net camiası adı altında hepberaber güsel şeyler yaşar gezer tozar ve birliktelikler yaşarız bilmiyorumda camiaya sarılasım geldii ama nasıl olacak ???
cenkmenderes, dostum seni bursa tophaneye alalım biz en iyisi içeceğini yudumlarken bursa manzarasına bakarsın
cenk menderes, chatnoir, biscuit...arkadaşlar sizi bursaya uludağa bekliyoruz... uludağ bizi bekliyor hadi
tarkancım, valla kararsızım.. düşünüyorum hala.. Biliyosun, ben geliyorum dediğim zaman kar yağsa gelirim. O yüzden geliyorum kelimesini kullanacak kadar %100 kararlı değilim henüz. Ama geliyorum dersem son sözümdür her türlü gelirim
cenkmenderes, ne paylastiniz olum gece cenk sana bursa daha yakin olum. gel iste. tophanede 2 saat gecircen bursada hem yeni yer gorucen hemde 2 gun.
Peril, sen gel bursaya bursanin tavlasi mesurmus. oynariz senle bi tavla
baron985, hacI ne paylaştığımız aramızda bişiy, uluorta söylenmez
Bu arada zaten Bursa'ya gitme ihtimalim %75 ise Tophane'ye gitme ihtimalim %10 ancadır.. Gelebilirim Bursa'ya ama daha kesin kararımı vermedim. Yoksa gelmeyeceğim demiyorum. Sadece "kararsızımmmmmmm"...
Birileri riva fotoğrafları mı dedi? Resimler geliyooooo.... Biraz geç oldu ama anca ayarlayabildim... Dahası da var gelecek Çok yakında...
*****************UYARIDIR..!!*****************
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
SAYFA DÜZENİNİ ETKİLEDİĞİ İÇİN BAZI RESİMLER SİLİNMİŞTİR, LÜTFEN RESİM BOYUTUNU DÜZENLEYİP YENİDEN GÖNDERİN
foruma BÜYÜK boyutta resim göndermeyiniz ..!!
lütfen resminizin boyutunu küçülterek gönderme yapınız.!!
*********************¿*********************
baron985, cenk ile paylaştığımız şeyi söyliyim daha doğrusu benim bütün gece dinlediğim şeyi, HORLAMA SESİ lanetli bir geceydi, ccbbdd ve cenkmenderes içtiler içtiler ondan sonra da bütün gece horlayıp beni uyutmadılar. ben tanımıyorum kardeşim bu ikisini bunlarla günahımı bile paylaşmam
ALPAY
bende baron 985 ile sapanca çok şey paylaştım özellikle çadırımı ben düzeltiyorum o yıkıyor etrafına uyarı işaretleri koymamıza rağmen adam laf dinlemedi her defasından çadırıma takıldı yawww paylaşmak güzel...
Şu an bu konu içerisinde 124 kullanıcı var. (0 üye ve 124 misafir)