2 ekim pazar rivaya doğa gezisi
Reklamlar
-
Biscuit, ehhuaeraehruaher.. harbi geyik ötesi olmuş.. Ama olsuuun. Hakediyorlar.
ARKADAŞLAR!!!
Herkesi motorlarına saygı göstermeye davet ediyorum. Tepesine binip gezerken iyi, sora kıçınız bi er5'e veya zx9r'a deyince amanda aman benim motorum ne kadder pohtanmış, aman benimki gitmiyomuş megersem, ben simdi nasıl motoruma tekrar binicem gibi tripler yapmak yakışıyor mu ? Herkes bundan sonra motorlarına saygılı davranacak arkadaşlar. Nispet yapar gibi motorunuzu kenara çekip elalemin güçlü makinesine binip motorunuz orda kuzu kuzu yatarken önünde turlanılmayacak. Bari illa turliyacak elalemin motoru ile, git uzakta turla kardesim. Motorunun gözü önünde ayıptır. Sonra yolda giderken cart diye stop edip, "ben gitmiyorum kardesim, git erdoğan'ın ninja'sıyla dön evine. Hadi bakim yallah" dese döt gibi kalmaz mısınız. O yüzden herkesi saygıya davet ediyorum.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Reklamlar
-
cenkmenderes, kanka bu benim geyiğin de ötesinde ultra geyik olmuşş ama motoruna sahip çık kampanyası başlatabiliriz....
motoruna sahip çık başkasının motoruna binme @@@ kampanyaya gel
ama riva gezisi herkesin test sürüşleri yapması açısından ve gelecekte önünü görmesi için çok faydalı olduğunu düşünüyorum geziyi keyifli hale getiren birazda test sürüşleri oldu benceee ii oldu yaaa.... :
-
haaa şimdi oldunuz işte.herkes başkasının motoruyla gezerken ben aldım kendi motorumu tur attım.arkadaşlar alla allaa sen kendi motorunda naapıyon hiç binmemişin gibi dediler.şimdi anladınızmı mevzuyu.
önce kendi motorumu gezdirdim gönlünü aldım soora er-5 ti cbr 125 ti baktık tabi bizde) ama kırmadık kalbini motorumuzun...
-
-
Merhaba Arkadaşlar... Valla şu anda saat 1:30 resimleri anca bu saatte koyuyorum oda yarım... diğer 40 adet resmide yarın koyacağım.... bakmak isteyenler aşağıdaki linkten bakabilirler...
http://www.kodahosting.com/Morpheus/1.htm
Miya bu arada geçmiş olsun...
Bu arada dün gece yazmayı unutmuşum resimleri LCB_43 çekmiş arkadaşımıza katkılarından dolayı teşekkür ederim
-
-
miya, çok geçmiş olsun. önemli bişi yoktur inşallah. bi dahaki geziye inşallah. (mesela bursa)
-
diğer resimler de çok güzel çıkmış..ellerinize sağlık
asyrıca teror arkadaşımızın eşine de burdan saygılarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum.Bir bayandan da bu şekide övgü duymak gerçekten çok güzel
-
Morpheus,
resim linki açılıyo ama orjinal size'da kayıt etmek için üzerine tıkladığımızda hata veriyor bilgine...
yaw birileri ben motor denerken paso resmimizi çekiyodu kimdi o.göndersin resimleride diğer motorlarda nasıl gözüküyoruz görelim...
mesela Fatihe CBR 125 tam kelebek olmuş))
-
Evet arkadaşlar uyku sersemi o kadar olmuş... Bu akşam düzeltirim....
-
teşekkür ederim arkadaşlar yok önemli bişey yok alcam motorumu yarın
jamaica 34 arkadaşım biraz geç oldu ama sana da geçmiş olsun kan lazım olursa ARh+ benimki
şu bursa olayını da kaçırmışım galiba topiği varmı yoksa burdan mı devam?
-
evt arkadaşlar resimlerin devamı yokmu yawww burda bekliyoruzzz herkese slmlar
miya, hiç önemli değil yeterki camiamıza bişey olmasın birdahaki gezilerde görüşmek dileği ile erdoğanında herkese slm mı var..
-
bursa icin yeni topik acilmis
http://www.motosiklet.net/modules.ph...c&t=7349#93401
buraya isminizi yazdirabilirsiniz
Biscuit, abi sende selam soyle. bursaya geliyosa beni yolcu olarak alirmi valla ben o motrda artci olarak bile gitmeye raziyim
-
Arkadaşlar dışardaki hava beni gaza getirdi.Ekibin Bursaya gitmeyen kısmıyla ufak bi buluşma yapsak diyorum hafta sonu.Mesela Tophane'de tavla turnuvası.Yada Bebek'te waffel yemece.Yada caddebostanda...
Aslında hafta içi yapıp Bursa gurubununda aklının kalmamasını sağlayabiliriz.
Olumlu görüş ve hafta içi hafta sonu konusunda düşüncenizi belirtirseniz ufak çaplı bi organizasyon için başlık açabilirim.
teklifi biraz daha netleştireyim.
--- Tophanede sucuk ekmek ve tavla turnuvası.Hafta içi saat 19:00 yada hafta sonu 14:00
yada
---Moda'da tavla okey çay kahve muhabbet buluşması hafta içi 19:00 yada hafta sonu 14:00
nediyonuzzzz???
-
bi bowling oluyo bi tophane bi bebek....
bi de carting olsun canım (içimde kaldı. zaten üniversiteler arası carting turnuvası olacakmış. okulda öyle bir afiş gördüm...)
-
Kobayashi, iyi fikir bana uyar zaten bursaya gidemiyorum burda beraber birşeyler yaparız
-
arkadaşlar moda fikri süper ben katılırım tavla partisi çok iyi olur
-
ok anlaşıldı ben başlığı açiim.ama hafta içimi sonumu bide ona bişiiler sööleseniz.
bişey söylerken şunuda aklınızda bulundurun cumartesiye kadar hava güneşli...cumarteside dahil ...
oleeaaaayyyyy
-
Kobayashi, hafta sonu daha çok kişi gelir herhalde...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
-
cumartesi bowling, moda ya da carting yapalım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler