Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
25. sayfa BirinciBirinci ... 152324252627 ... SonuncuSonuncu

2 ekim pazar rivaya doğa gezisi

REKLAM ALANI

zpoint, bencede cok sey kacirdin, bide benim kaskimi kacirdin carsamba gunu maslak tarafina gecicem. simdiden haberin olsun

gaffar, keske gelseydin ama daha ilk gunlerden yagmurda falan kalmak kotu olabilirdi senin icin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Riva fatihleri bakın uludag gezisine bekliyorum cıldırcam zaten gelemedim mesafe yüzünden ;)

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Dün akşam yine düşündüm de, benim bundan sonraki motorum ER-5 olacak.. ZX9-R cooook guzel gidiyo tabii, azIcIk gazI actIm alet felaket uzuyor ama ER-5'in seriliği de hiç de azImsanacak gibi değiL.. Kullanımı da çok eğlenceli.. Olmazsa ben Alpay'ın motoru alırım, hem yabancIya gitmemiş oLur

Peril, bir ara dikkat ettim de, giderken yerler kuruydu, dönerken ise zIr yağmur yağıyordu ama heralde kendine güvenin yerine geldi ve kuru havada sürdüğünden bile daha güzeL geLdin yağmurda. Yalnız zIrt pIrt emniyet şeridinden gitmene (yol boş olmasına rağmen) anlam veremedim. Kendini böyle aLıştırma. Yolda gelirken hatta bir ara şeride girmen için seni uyardIm. Şeride girip bir süre gittin sonra yine emniyet şeridine girdin. Emniyet şeridini sIkIşIk trafik haricinde kuLLanmamanı ve arabaLAr nasIL normaL şeridinden gidiyorsa senin de o şekiLde yapmanı tavsiye ederim. Motorun yeri yoLdur, arabaLarIn ne kadar o şeritte gitmeye hakkI varsa bizim de var.. Bu kadar eLeştiri yeter. Motosiklet.net'in en sIkI bayan motorcusu oLduğunu gösterdin. Diğerleri utansın
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CENK TEŞEKKÜR EEİM TAVSİYENE VE DİĞER ARKADAŞLARINDA TABİ..
    adı üstünde yağmur trafik falan bilemedim işte arada..bundan sonra uygularım elbette

Peril, vallahi tebrikler. yagmur camur demiyip bastin gaza gittin. gerci bize bir on kaldirmadin ama olsun artik

cenkmenderes, nooldu abi. bakiyorum cark oldunuz. ben orda ER-5 derkene siz yok abi racing diyodunuz. oda guzel ama simdilik bize fazla guzel. Birkacyil ER-5 kullanayim, zaten ondan sonrada askere falan giderim. donuste bi racing yapicam kesin

Alıntı cenkmenderes adlı üyeden alıntı
    .. Bu kadar eLeştiri yeter. Motosiklet.net'in en sIkI bayan motorcusu oLduğunu gösterdin. Diğerleri utansın
    bencede

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hepinize sonsuz tşkler..

szlerde iyisiniz tabikide.. bu tartışılmaz bile

zpoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ron985, arkadaş cebimi biliyosun maslak tarafına gelince haber ver.

yaaa biliyorum çok şey kaçırdımı ama napiim bu seferllik böle oldu ama bowlinge kesin gelcem allah bi zevaal vermezse.gerçi ramazan da başlamış olacak ama 9 unda kesin gidiliyo mu şimdi
    cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....

resimler bi kadar mi yaw

ben hic cikmamisim nolcek simdi

Motosikleti
    ron985 kim ? yeni bir arkadaş mı

Moderatör Ergin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla peril yol boyunca biz seni arabayla takip ettik hanımın sözlerini aynen aktarıyorum ''Helal olsun valla kıza örnek alınacak kız bizim içimiz geçmiş elin hatunları bu havada gezilere geliyor iyi cesaret helal olsun hakkatten'' valla hanımın söledikleri aynen bu gerisi hikaye zaten bravo

scubaghost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun20-5
    resimler nerde yükleddinizmisayfayaemniyet şeridini bende çok kullanddım ama daha çok arabaların kaldırdığı su yüzünden yoksa doğru diyosun arabalar kadar şerit işgal etme hakkımız var.bu arada contası patlayan arkadaş serkandı yanılmıyosam son durumu nedir motorun, gerçi,benim ustalığım iyidir bu gün bostancı servise gittim erkan usta var orda eski ustayı çıkarmışlar kendim kestim egzozu çokta güzel oldu tavsiye ederim isteyeninkinide bostancıda buluşarak kesebilirim serviste

scubaghost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun20-5
    conqueror,
    uğur

abicim inanmıyorum yawww dün gece 29 da bıraktım ve sayfa 32 olmuş almış başını gidiyorum komple okuduğumda gelecek sezona hızlı motorlarla gireceğimiz kanısa varmış bulunmaktayım herkesler şu anki motorlarını satıp er-5 ve race tipi makinalara kanalize olacak tahminim tabiki chopher lerle devam edicek olanlar vardır benim düşüncen race almak abi zaten erdoğannın motorunu okulda sürekli kullanıyorum ve hayranım inşallah alacam

bu arada erdoğan kardeşim sayıldığı için teşekkürleri ben kabul ediyorum ve önemli diil diyorum bizim için önemli olan birlikte olmaktı ve okadar yağmur eleştirisine rağmen oldukta gerçekten büyük bir camia olduğumuzu kanıtladık

bir dahaki geziye çiğ köfte sözüm var gelenler yer abicim

bir başka konu peril üzerine yoğunlaşmış gerçekten yoğunlaşılmayacak gibi değil gerçekten bende kutluyorum ve gezilere katılmasının devamını diliyorum. benim eşimde bu geziye katılana kadar ve benim 150 t1 i kullanana kadar bu siteye düşman gibi bakıyordu ama şimdi beni çağır bende okucam rsimlere bende bakacam diyor çok mutlu oldum artık rahatça sitemde vakit geçirebilirimm

tüm kardeşlerimi camiamıza geziye katılanlar sonsuz teşekkürler ilk gezi organizasyonumdu beni yanlız bırakmadığınız için sağolun var olun ( başbakan gibi konuştum )

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    sen sağol varol başbakanım
    ALPAY

explorer, kardeşim ne alışveriş yaptık be vallahi kıvamında bundan sonra seninle çeşnicibaşı olalım ii tutturduk nevaleyi vallahi hehehe ..

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    Biscuit, marifet alışverişde değil abi esas köfte yapmakta onları pişirmekte, ellerinize sağlık bu arada ubaykal kardeşimiz de güzel yaptı tavukların sosunu be
    ALPAY

explorer, kardeşim sırada çiğ köfte var full acılııııııııııııııı
    yanalımki yollarda üşümeyelim

Motosikleti
    Off be karnımı acıktırdınız.. Bu arada ben yine çark ettim ve asıl sevdam olan BMW F650GS'e döndüm. Bakalım, durumları maddi olarak ayarlayabilirsem istediğim motor bu.. Yok olmadı, ER5 alacağım. Bu arada hede hödö desek de sarıkızımı da seviyorum yani. Bu kadar ortama beni sokan, üzerinde taşıyan, arada titrese de beni hiç yolda bırakmayan, yagmur, çamur zorlu yol koşullarında bile tık demiyen kızımın da hakkını vermem lazım. Alınganlık yapıyodur habire başka motorlarda gözüm diye.

cenkmenderes, emektar motorlarımıza saygılı olmak lazım tabi sonuçta ilk kahrımızı çeken onlar ama gün gelecek ayrılmak zorunda kalacaz üzgünüm ama bizlere kattıklarından dolayı şimdiki motorlarımıza çok şey borçluyuz teşekkürler emekçi makinelerimiz geyik ötesi oldu ama....

25. sayfa BirinciBirinci ... 152324252627 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler