Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
23. sayfa BirinciBirinci ... 132122232425 ... SonuncuSonuncu

2 ekim pazar rivaya doğa gezisi

REKLAM ALANI
    ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Evet hocam, Sizlerle olmak güzeldi. Yol yapmak güzeldi. Dönüşte iyiydi sagolsun yagmur saganak bir şekilde bizi hiç yalnız burakmadı. İzmite gelince şimşeklerde çakmaya başladı ama bu iyi oldu benim far göstermiyor şimşek çaktıkça yolu görüyoruz. Gece 9:30 eve vardık. Nasıl ıslandık anlatamam. Yalnız tam otoban gişelerden girdik bir beyaz vektralı ....evladı sagımızdaki su birikintisine girip gazladı kendimi havuza düşmüş sandım.
    Bu arada hava kararıken aynadan baktım istanbulda hava güzel gözüküyordu. Öylemiydi?
    Birde sayın büyüklerim biz orada ete para vermedik o iş nasıl olacak ?
    Herkese teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    arkadaşlar geziniz çok güzel olmuş biz gelmedikte sanki ıslanmadıkmı sapanca dönüşü akşam sağanak yağmura tutuldum inanın sizden daha beter ıslandım keşke geziye gelseydimd ıslansaydım
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

ODUNCU, canınınız sağolsun helali hoş olsun gelmeniz yeterdi.

Alıntı Peril adlı üyeden alıntı
    oooy oyyy oyyyy diyorum başka bişey demiyorum

bu arada 2. buluşmada bowling organizasyonu yapsak güzel olur diye düşünüyorum..e artık ne zamana kısmet bilinmez tabi..

Bencede sana katılıyorum Peril ... Bowling organizasyonu müthiş olur... Bu hafta bildiğim kadarı ile Uludağ gezisi var... ondan sonraki hafta Kartalda ve Göztepe Soyakta çok güzel salonlar var... tavsiye ederim...

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    oduncu kardeşim afiyet+helal olsun bu kadar yol gelip gittin sırf bizimle olabilmak için su banyosu yapmana üzüldüm iyiki su çamurlu değildi banada çamurlu su banyosu kısmet oldu ama bu banyolar hep olacak,
    selamlar

Morpheus, valla guzel olur. bendede bir acemi sansi vardir ki sormayin

ODUNCU, abi siz sile donusunde durmustunuz. ordan donmediniz insallah. o yol teme cikmiyor cunku. baya uyarmaya calistim ama arkamda araba bitiverdi hemen.

e_erdun, abi valla ilk defa ayakkabinin icinden disari su ciktigini gordum. evde adrenalinden aldigim su gecirmez canavar botum sifir dururken ben terlik gibi ayakkabi ile geliyorum. sozum ona o botuda motor icin almistim, daha giymek kismet olmadi

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    e baron kardeşim bu kulağına küpe olmuştur umarım bundan sonraki gezilerde ayağına takarsın artık o botları güle güle kullanmak kısmet etsin

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    baron985, Hocam dönüş işi biraz karıştı artık kimi yakalaya bildimse onun peşine takıldım. enson scubaghost hocamın peşinden ayrıldım. Sonucta tem e çıktık. Sagol.
    bu yolda gidiş olayını daha iyi organize etmek gerek.

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hepinize helal olsun millet!!Yanınızda olamayıp beraber ıslanamadığımız ve mangalda pişen etlerden kapamadığım,güzel muhabbetlerinize ortak olamadığım için üzüldüm.Allah içinize sindirsin en kötü geziniz bu olsun Diğer gezilerde buluşmak dileğiyle

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Morpheus adlı üyeden alıntı
    Alıntı Peril adlı üyeden alıntı
    oooy oyyy oyyyy diyorum başka bişey demiyorum

bu arada 2. buluşmada bowling organizasyonu yapsak güzel olur diye düşünüyorum..e artık ne zamana kısmet bilinmez tabi..

Bencede sana katılıyorum Peril ... Bowling organizasyonu müthiş olur... Bu hafta bildiğim kadarı ile Uludağ gezisi var... ondan sonraki hafta Kartalda ve Göztepe Soyakta çok güzel salonlar var... tavsiye ederim...
    tavsiyene tşkler.bununla ilgili en kısa zamanda bir organizasyon yaparız artık

Motosikleti
    Gilera Runner VXR 200 / Gilera Nexus 500ie
    Profilo'daki bowling salonu d aiyidir baya
    Göztepe'deki yer Migrosun tepesindeki mi? eğer oysa Profilo çok daha güzel ve büyük, kocaman valla doğumgününe denk gelen olursa orda anons falan da ettiririz janjanlı olur

rahat olun arkadaşlar bununla ilgili oylama bile düünüyorum desem yeridir.Aklımda toplam 3 yer var..
    Bunu otopark açısından da düündüğüm için alternatifleri size sunacağım.
    gene de tavsiyeleriniz güzel tabiki..

Yapalım yapalım... bakın çok heyecanlandım... hadi yeni topik yaratalım... 09 EKİM 2005 bowling turnuvası

Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    profilo yada soyak göztepe deki bowling salonları güzel.
    bu hafta sonu yada hafta içi akşam organizasyon yapalım.
    aç diyosanız açiim başlıı hemem)
    motosiklet.net yağmuru yer ver akıllanarak kapalı mekan organizasyonları yapmaya başlar))

ömrü boyunca yağmurda kız arkadaşlarıyla bile yürümeye ikna olmamış adam motor üstünde donuna kadar ıslandı ya helal olsun size nediyim)

haydaaaa daha bu topic çıtır yaw dur bakalım..
    öbürü için merak etmeyin kesin açarız bak iddiasına oynıcaz zaten.kafamda güzel düşünceler var hadi bakalım.

ama şimödilik burda yazdıüğımıza göre RİVA mıza dönelim...

Valla öle böle ama az dua etmedim arkaaşlar o toprak yol falan,arda kastı beni yani..ama yıkılmadık ayaktayızzz

Motosikleti
    09 ekim Bursa Uladağ yapmayacağızmı arkadaşlar

09 ekim hem benim doğum günüm uladağda kutlardık yeni yaşımı

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    organisasyonu çiğdem yapsın daha iyi olur.Modifiye grupları falan o deneyimli bu işlerde)

Alıntı Kobayashi adlı üyeden alıntı
    organisasyonu çiğdem yapsın daha iyi olur.Modifiye grupları falan o deneyimli bu işlerde)
    tamamdır varım
    ama dediğniz gibi ULUDAĞ organizasyonunuz bitsin onan sonra ben girerimd evreye bowling için

Motosikleti
    SYM Joyride 200
    yaw uludağ pazar diilmi?cumartesi bovling yapalım işteaaa?

Kobayashi, naptin ya. bir gunde uludagina gidip ates mi alip donucez

23. sayfa BirinciBirinci ... 132122232425 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler