beyler iyi akşamlar bende geliyorum yarında BİLOOO
ama bizim bu cenkmenderesin cep telefonu neydi ya geçen kaydettiydim ama bulamadım :(
buraya yazmak istemezseniz msn:metallicabilo@hotmail.com
birisi bana yardımcı olursa sevinirim
beyler iyi akşamlar bende geliyorum yarında BİLOOO
ama bizim bu cenkmenderesin cep telefonu neydi ya geçen kaydettiydim ama bulamadım :(
buraya yazmak istemezseniz msn:metallicabilo@hotmail.com
birisi bana yardımcı olursa sevinirim
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
CANGO, abi bende milli yüzücüyüm yawwwww yüzelim yarınnnn .......
hiç farketmez cango ben seni tanıyom eğer yağmurdan ve gişelerden geçmeye korkarsan plakana siyah bantlardan yapıştır vede gözlerinede yapıştır kimin döğmediğini görmezsen bende paçayı kurtarırım senden
selam ve saygılarımla
beyler yokmu bana yardımcı olacak birisi
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
iyi o zaman abi. enerjini yarına sakla. geliyorum!
oky cangocum görüşmek üzere kardeşim
eh be abi. bi gaz verdin gelmiyceğim yere bile getiriyosun beni be yaw! neyse yarın yolda felanda bari gaz vermede tekteker felan yapmıyayım. iyi geceler...
sağol cangocuğum bende yaş var ama hafıza yerinde benim ,yarın görüşürüz güzel kardeşim bizimle tanışmak için gebze gişelerini bile anlamadan tek tekerde geçtin valla seni seni seviyom kardeşim iyi geceler yarın görüşmek üzere
BILOOO, kardeşim vallahi bilmiyoruz yawww cenk in noyuuu olsaaa canın sağolsun ???
bi kere bu gezi iptal olmazzzzz gelen gelir gelmeyen gelmezzzzzz .....
arkadaşlar son kararımız toplu alışveriş yapıyoruz...
buluşma saati carrefour 12:00 kavacık 12:30 BP !!!!!! buda son
kararımızzzzzz lütfen herkese haber yayalım
alışveriş kavacık kilerden yapılacak
bu arada carrefour da nerde buluşacaz diye sorular var e klasik 2 nolu kapı önü =))))
sondurum :
biscuit + 1 yenge
erdoğan + 1 yenge
dejavuVxr + 1 yenge
34EMN34
jameika34 + 1 yenge
e-erdun + Bursa yeni üye misafirim
cenkmenderes
expres
baron985
scuba
mete-han
nunu + 1 yenge
LBC_34 + 1 yenge
cathedral + 1 yenge
conqueror
burak786
morpheus
BİLOOO + 1 yenge
crato
RÜZGARSEVDALISI
exploler
makarony + 2 ( yeni üye kardeşlerimiz motorsikletleri ile katılacaklar )
tar-kan
peril
potenza
Tuzcu
gezginci
HONDACBR900RR
zpoint
Mo-zat
morpheus
scubaghost
ubaykal + 1 yenge
cango
oduncu
x9evo
miya
40 motor 49 kişi hadi hayırlısı ..........
Tammam hocam ayarladım işleri geliyorum ( sondakkada bişey olmazsa ).scubaghost, Sagol hocam sakaryadan geliyorum gebzeye gelince ararımozaman hen iyi olur carrefour ı ararken kaybolmayalım.
Herkede iyi geceler yarın görüşmek dilegiyle.
ODUNCU, ekliyorum kardeşim hadi bakalım iyi yolculuklar
yarın kar yağacakmışşş...
ne güzel fake atıyodum ya...
tas yagacak tas
meteor yağsa gelirim, yarın gelmeyeni de bir dahaki görüşmede mangalda pişiririm arkadaşlar
ALPAY
yaw arkadaşlar uyduruk bir plaka taksam diyorum.kalabalıkta kim farkederki .hemde güzel bir amaç uğruna km yapmış olurum .on gündür motor garajda.bendekide şans yani .kartal trafiği olmayan bir belgeyi isterim diye tutturdu.hal böyle olunca iş uzadı.gerçi halledildi ama zaman boşa geçti.zaten istanbulda on gün kalıyorum sonra doğru anadoluya ...iş seyahatine ..... bunaldım yaa katılamıyacakmıyım bende bu tür aktivitelere.. nerden bulurumki bu saatten sonra plakayı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)