explorer, onun çook çalışması gerek şimdi çoookkk
explorer, onun çook çalışması gerek şimdi çoookkk
ehehe cenk kardeşime bak yaaa)
haa diyceksiniz ki niy WR diye bişey var.biz burda kız erkek diye ayrılıyomuyuz...
var çünkü cenk gibi yamyamlardan kaçıp bi sığınak bulma ihtiyacı duyuyolar) puhahahaha
şaka biyana WR'tanda arkadaşlarımızın olmasına seviniriz.
kardeş site ilan ederiz icabında
len yağmasın şu yağmurda gidelim yaa doğam geldi ormanım geldi uzun yolum geldi çok fena.
haa fatih telsiz kulaklıım 10 numara oldu.gelirsem çok eğlencez)
(yaw o diilde WR sorgusuz sualsiz biz gelioz demiş biz yağmur derdindeyiz,utandım valla galba gelcem bende)
Kobayashi, utan kendinden utan bak görüyosun dimi WR kardeşlerimiz tırrak diye biz geliyoz dedi (laf aramızda ben de biraz utanayım) biz hala yağmır çamır diyoruz yok ayağım ıslanır, şuram bilmem ne olur... bak biz hiç satış yapmadan yağmur da olsa gidelim ayıpp olmasın he
ALPAY
Kobayashi, oyle kardesim. ne zaman gezi lafı edilse hemen başlanıyo yağmur yağacak, fırtına kopacak. Kefkende bile bütün hava tahminleri hafta sonu güneşli demesine rağmen bu muhabbet olmuştu. Nedir yağmurdan bu kadar korkunuz yaw. yoksa gecleri yataklarınızdan yağmur yağıyo diye terler içindemi uyanıyosunuz Bak benim gibi şeker bi çocuk bile yok yağmurdu şöyleydi böyleydi demiyo. Laf aramızda aslında ben hasan abi kadar bişiydim de geçen sene yağmura yakalandım, ondan sonra bu kadar kaldım. Doktor kokuyrum. Bi daha yakalanırsam cenk kadar bişi kalıcam
Bu arada bendede telsiz olucak kısmetse. Bakalım nasıl oluyomus giderkene muhabbet etmek
baron985, küçül de cebime gir
ALPAY
explorer, oda olur
mrb lar bende keeway 150 cc var.bende bu gezıye katılarbılırmıyım.bıde motor daha yenı .rodaj yapıyorum.maz. hızımız ne olur.sonra gerılerde kalmayalım.
Altug kardeş bende paraya kıydım motorlar için olan kulaklık, helmet set aldım bakalım nasıl bişiymiş ama haftaya gelecek. Artık pazar günü idare etcez benim dandik kulaklıkla.
Bakalım senin bu seferki ARGE çaklışman nasıl olmuşş.
Dostum kablo dolanmalarını minimuma indirseydin. Bi gün dolancan kablolara seni bende kurtaramıycam ... Az kablo olsun AZ
Haa bu arada telsizli olacak arkadaşlar...
Frekansımız.
2. 28
ona göre
break break anlaşıldı tamam
ehehe. hacılar alemsiniz ya.. WR diyince belliydi zaten hatun oldukları. En azından WR üyesi olupta erkek olma ihtimalleri dusuk diye dusundum. Amacım sadece motorcu bayanlara yardımcı olmak. Hemen işkillenmeyin arkadaşlar. Pazar günü eğer WR üyeleri bile organizasyona katılırız biz geliyoruz diyorlarsa bizim gitmememiz ayıp olur. Kar yağsa geliyorum. ok ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
arkadaşlar benide listeye yazın yarın belki artçımla gelebilirim...
Saygılar...
Semih Cesur
GAz gaz gaz gaz gaz....
mo-zat....acaba seni tanıyormuyum!!!! nereden geliyordun,Çengelköy olabilir mi?
cenk,
tşk ederim.ama yorumlar belli..umuyorum ki havamız iyi olur...
cango , valla hava şu anki gibi (cumartesi sabahı) olurda gelmezsen darıılırım haberin olsun
hadi bakalım kaldı bir günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Arkadaşlar bende geliyorum... Listeye beni de dahil edin...
ya arkadaşlar ben yine gelemicem misafirimiz var gerçekten çek üzgünüm
ARKADAŞLAR HAVA YARIN SAĞNAK YAĞMURLU OLACAK BENCE GEZİYİ İPTAL EDİN BENDE SÖYLEMESİ GÖRÜŞÜRÜZ.
brkgone, sorunlu musun ? Otur sen evinde aman suzuki'n yağmur yemesin..
Yağmur yağarsa yağsın arkadaşlar... hem ne demişler yağmur berekettir... nasıl olsa hiç birimiz şeker değiliz erimeyiz ....
niye ıslanalımki? niye 2 saat motor temizleyelimki? niye potansiyel bir kaza riski artsınki? niye pazar? başka günler torbayamı girdiki? yağmur yağarsa bile bile lades olur baştan söyliyim. kimsede mutlu olmaz...
Ben mutlu olurum
saat 5,30 barometrem (1000) havanın güzel olacağını gösteriyor yarın için gelenler merak etmesin yağmur yok yarın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)