Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

2 ekim pazar rivaya doğa gezisi

REKLAM ALANI

cenkmenderes, çok aktif bi siteyiz hiç durmuyoruz yazıyoruzzz

CANGO, pazar hava açık diyor kısmetse sorun olmaz abicimm sen yinede gell

baron985, olm ben sticker i başkaları için istedim zati arada bizde sebeblenirizzz ne kadar çok reklam o kadar çok insan demek canım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    miya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pegasso
    slm arkadaşlar ben motosiklet.com üyesi aynı zamanda WR olan bir şahsiyetim WRden iki arkadaşımla birlikte (3 motor +1 artçı ) etkinliğinize katılıcaz ancak biz eski saatlere göre program yaptık i: ve değiştiremiyoruz sizi orda bulur dönüşü birlikte yaparız diye düşündük ben şahsen hiç bilmiyorum nası bulcaz biz sizi orda arkadaşlardan bitanesi bi
    liyo oraları ama kabaca tarif ederseniz buluruz herhal .herkese keyifli sürüşler

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    miya, pm ile sana cep telefonu numaramı attım. Buluşma günü beni arayabilirsiniz, böylece kaybolma veya bizi bulamama riskinizi yoketmiş oluruz. Saygılar.
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

miya, özelden sana cep numaramı msj atacam o gün ararsınız gerekirse kavacıktan yeni yol ile rivaya geliyorsun zaten tabelalar gösteriyor rivanın içine girdiğiniz zaman arayın ben size tarif ederim ok özele yolluyorum tel i.

cenkmenderes, çok hızlısın abiii =))) bende yolladım ama sen hızlı çıktınnnn

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Ha bu arada motosiklet.com nedir ? Ayrıca miya kardeş, bizim sitede bayanlara cok sevgi ve şevkat gosterilir, sizi gelip kavacık ayrımından bile alanlar olur sanırım. Siz merak etmeyin
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    beeeeyler barometrem 1000 üstünde yarın marmara bölgesi yağmur yok hava tahmini raporlara inanmayın zaten tahmini hava raporu yapıyorlar

kefgen gezisinde inandık metelojıye ne mayo ne şort ne deniz havlusu ne deniz terliği aldık evden sonra ne oldu hepsini ordan alıp satıcıların elinde kalan mallarıda bitirdik

arkadaşlar son kararımız toplu alışveriş yapıyoruz...

buluşma saati carrefour 12:00 kavacık 12:30 BP !!!!!! buda son

kararımızzzzzz lütfen herkese haber yayalım

alışveriş kavacık kilerden yapılacak

bu arada carrefour da nerde buluşacaz diye sorular var e klasik 2 nolu kapı önü =))))

cenkmenderes, abi nasıl anladın bayan olduklarını yaw. şaşıyorum valla i:

Biscuit, olum tabi hızlı olur.

e_erdun, ya bu arada deniz falan yapıcakmıyız. bence denizi falan karıştırmayın. anca mangal falan yapar iki sohbet ederiz.

baron985, vallahi cenk nasıl anladı bende anlamadımm adam yazı tarzından anlıyor herhalde =)

deniz yapacaksak varım abi motorcuya denzi bişey yapmazzz

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    haklısın baron" ben kefgen için yazmıştım mesajımı "amaaa bu aylarda inanki deniz suyu sıcacık olur

yok ya. havalar nanemollu zaten. bizde çok iyi değiliz. yarım saat denize girmek için deymez bence. Oturur hoş beş sohbet ederiz. gelin vazgeçin bu deniz sevdasından

Motosikleti
    baroncuğum zaten aç midemizi doyurmaktan vakit kalmayacakki denize girmeye

e_erdun, bende onu diyorum. en güzeli tabii

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar Biz gelemiyoruz Ama sizi yolcu etmeye geleceğim Carrefoura

Şimdiden iyi eğlenceler dostlaar........

arkadaşlar WR=womanriders

yani bayansürücüler

güzel kardeşlerim bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
    öğrenin şu İngilizceyi artıkın yaw

Cenk kardeşim hemen anlamış zeki çocuk canıııım

conqueror, ingilizceyi biliyoruz ama kısaltmaları öğrenemedik maalesef. Zaten bütün gün kısaltmalardan normal kelime göremiyoz. doğru dürüst söyleseniz olmaz sanki bizde MR miyiz yani. peki aradakilere ne diyolar sadece R mi Neyse güzel türkçemin başına zeval gelmesin elin gevurlarıyla uğraşılmıyo valla bu arada cenk in gözler sürekli WR scaninde heralde. mili sanileler mertebesinde tepki sürelerine sahip

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    Costantine 'im kardeşim nasılsın nerdesin ya. 2 gündür yoktun ortalarda ben de stella'ya sordum allahtan haberimiz oldu. olum bu kadar işlere sarma kendini bak fani dünya başka şeyler de var yani

niye gelmiyorsun rivaya yoksa izmir mi var sırada?
    ALPAY

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İş var abicim yoksa kaçırırmıydım

Motosikleti
    Yamaha Fazer
    Costantine, sen bana bakma ben sana takılıyorum, valla işleri halletmeden ekmek parasını çıkarmadan eğlence yok zaten sen işlerini hallet hatta ben sana daha önce de sorduğum gibi samimi olarak soruyorum yardım edilecek bişey varsa hiç çekinme güzel kardeşim allah yardımcın olsun
    ALPAY

15. sayfa BirinciBirinci ... 5131415161725 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler