arkadaşlar biz 34EMN34, le birlikte taksimden gelicez saat 12 de kavacık yada carrefour 2 nolu kapı önünde olcaz bi aksilik olmasında
arkadaşlar biz 34EMN34, le birlikte taksimden gelicez saat 12 de kavacık yada carrefour 2 nolu kapı önünde olcaz bi aksilik olmasında
teror, nassi yaniii carrefour kavacikta degil ki. ya carrefour un onunde olucan yada kavaciga gelicen
arkadaşlarrr tamam haklısınız ama bp nin yanında boşluk mevcut zaten hemen toparlanır erdun abinin dediği kavacık kilerden alışverişi yapabilirizz
arkadaşlar son kararımız toplu alışveriş yapıyoruz...
buluşma saati carrefour 12:00 kavacık 12:30 BP !!!!!! buda son
kararımızzzzzz lütfen herkese haber yayalım
alışveriş kavacık kilerden yapılacak
bu arada carrefour da nerde buluşacaz diye sorular var e klasik 2 nolu kapı önü =))))
pardon ya kavacı yada carrefour diceme birleşik yamışım soryy..
Arkadaslar Bursa Grubu Hava muhalefeti ve Mesafenin cok uzak olmasından dolayı sürenin yetmeyecek olması üzerine gelemiyor Bursa grubu olarak katılmayı cok istedik ama olmadı kusura bakmayın insallah uludag da görüsürüz... saglıcakla kalın... :( iyi eglenceler
BURSA İPTAL
Mustafa Amca + Yenge
Chooperturk + Kız Arkadaşı
chooperturk, kardeşim canınız sağolsunn gelmeyi düşünmeniz bile yeterdi inşallah bi aksilik çıkmaz ise bursada görüşürüzzz
Uygun olursam gelmeye çalışacagım işler cok yogun bu aralar
Sticker isteyen var mı ?
Skullhunter, komutan illaki vardır getir sen stickerleri ok fazla fazla yapıştırırız =)
bakın bir internet sitesi ne yazmış... heralde pazar günü buluşma saatlerimize doğru yağmur duracak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hafta sonu gelecek yağışlı hava konusunda vatandaşları uyardı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden alınan bilgiye göre, Türkiye'nin batı kesimleri yarın öğle saatlerinden itibaren Orta Akdeniz'den gelen yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek. Yarından itibaren Trakya ve Marmara'nın batısında gök gürültülü sağanak şeklindeki yağış beklendiği bildirildi. Yağışların pazar günü etkisini kaybetmesi bekleniyor.
beyler istanbuldaki carrefour sayısından haberiniz varmı nerdeki carfur bu kadıköy ümraniye b.cekmece maltepe ????????
arkadaşlar yağmur çok sorun değil de
her tarafım çamur oluyo arabalardan
pazar günüde sanırım büyük ihtimalle yağıcak
bakalım kısmet
Ula bi işten geliyom yatıyom uyuyom kalkıp bakiyim diyorum bişiler yazılmışmı diye, yine abarmışssınız 5 sayfa yazılmış. Peril, seninle ateşkes ilan ediyorum. Gelirsen başımızın üzerinde yerin var. Aramızda bayan arkadaşların çoğalmasını her zaman isteriz. ZPoint'cim gel sende güzelim. Mutlaka birileri bulunur seni alacak. Artçım olmazsa zaten ben alırım merak etme. Ama ben Gebze'den geleceğim için İçerenköy Carrefour'a kadar gelmiş olan birilerini alabilirim ancak. Gebze'den direk oraya geleceğim çünkü tahmin edebileceğiniz üzere. Bakalım işte.. İnşallah çok yağmur olmaz da gezimizi mok etmez..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenk nasılsın? ben gelmiycem! çünkü yağmur var kardeş. şimdi bide siz ana yoldan ayrılınca tın tın gidersiniz. 70 in altına düştümmüde benim makina hep fan açıyo. onun için galiba bu gezi beni her yönüyle beni sarmaz diyorum. kendine iyi bak. sevgiler...
Biscuit, daha nerene yapıştırıcan olum bu kadar sticker ı birazda almayanlara verelim yok, illa ben yapıştırıcam
scubaghost, kozyatağındaki
chooperturk, mustafa amcaya ve eşine selamlarımı ilet. inşallah bursada görüşürüz
yaw millet her gezide yağmur yağmur diye diye başımızın etini yiyosunuz, sonra güneşli oluyo cayır cayır yanıyoz. yarın yağsada pazar biz buluştuktan sonra havalar iyi olucak. takmayın bunları bea
beyler cumartesi yani yarın pendik servisine gidip anlasırsam bir motor alıcam plakasızda olsa ki öyle olucak pazar günü 12 decarrefourdayım ev zaten kayışdağında dağdan incem şeere aranızdaki en sıfır motorda banimki olucak yolda su koyvermezse
scubaghost, valla adamlar ta Bursa'dan plakasız gelmişlerdi KErpe gezisine.. Ha bişi olur olmaz diye garanti kimse veremez de, o kadar motor içinde senin plakasız olduğun dikkat çekmez diye düşünüyorum.
cenk bi an öldün zannettim. hani hatrımızı sormuycanmı?
saol A2 var zaten abimde 4-5 sene önce istanbulda motorlu trafik polisiydi hala onu tanıyan bi kaç sahin vardır sanıyorum benim için sorun olmaz görüşmek üzere yarın ola hayr ola
scubaghost, bende yarın sabah servise gitmem gerekiyor. yoksa motoru elime alıcam. yağmur çamur herşeye rağmen gidicem valla
Bu arada kanal d de biraz önce yarın trakya ve marmarada sağnak yağış var, pazar günü ise karadeniz ve iç anadolu da olucak dedi. yaaaaanii hava gene yakacak beni montumla
CANGO, canım kardeşim nasılsın Kusura bakma dalgınlığıma gelmiş.. Gelebilmeni isterdim ancak grup sürüşündeki hız konusunda senin motorun şişmesini anlayabiliyorum, haklısın. Ama yinede bizimle olabilsen iyi olurdu diye de düşünüyorum. Zaten gidilecek mesafe cok uzun deil, o kadar yol idare ederdin aslında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)