Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

2 ekim pazar rivaya doğa gezisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    arkadaşlar alışverişi kavacıktaki kilerden yaparız et ve ürünleri çok leziz polonezköy gezisindede et tavuk alışverişimizi ordan yapmıştık valla fazla fazla almıştık ve çok güzel doymuştuk biligilerinize /başka yerlere uğrayıp alışveriş zaman kaybettirir/ çünkü çevre illerden gelecek arşadaşlarımın dönüşü geceye kalmasınlar gece ayazını yemesinler

ayrıca arkadaşlarımın artçı konusundaki centilmenlikleri de beni çok sevindirdi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

dejavuVXR, 1940 dan beri oraya kimse gitmedi . oleceksinizzzzz

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    e_erdun, abi bizim burada panayır cumartesi gününe uzadı.ve Başkan Bugün ankaraya gidecekti fakat bende sapancadaki Pazar günü Bizim Bakanlık tarafından yapılacak olan Hizmet içi Eğitim seminerine katılmayıp Rivaya gelecektimBaşkan Ankaraya gitmekten vazgeçti ve Sapancadaki seminere Başkanla Beraber gideceğimizden gelemeyeceğim için hepin
    iizden özür dilerim.inşallah başka bir toplantıda buluşmak üzere.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

e_erdun, abi senin oglan gelicekmi bu geziye. hem bi tanisiriz hemde su motoru bi goruruz giderkene

Arvasi3, yiktin hayallerimi abi. bende bunun uzerine sucuk olayini sana saygi olarak bu gezilik iptal ediyorum insallah uludagda gorusuruz

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Arkadaşlar benimde Arvasi3, gibi bi terslik çıkıpta SATMAZSAM . Gelicem ama baktımda gruptan kimsenin telefonu yok bende elebaşılardan bikaç cep nosu versenizde duruma göre ararız.

ODUNCU, ben veriyim sana ozelden ama satis olmasin baska yaaaa. bursadan kimse gelmicekmi yani

trigger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt250R
    arkadaşlar tam olarak kaçta çıkacaksınız 12 de buluştuktan sonra?? bi de akşam kaçta dönüş tahminen?

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    baron 985 ehliyet olmadığı sürece çıkmayacak(benden müasede yok çünkü) allah kısmet ederse baharda ehliyetini alsın oda motorunla katılacak bize

bir ara gene toplandığımızda motoru ben getiririm deneme sürüşü yaparsın vede arkadaşlarda yaparlar dağ keçisi gibi çevik ve kıvrak bir makina

Motosikleti
    fazer 600,sym jride200
    hareket saati 12 olsun.yani herkez 12 de hareket edeck gibi orda olsun arkadaşlar..daha geç kalmayalım..
    istanbul kadıköy
    gurkanyaran@hotmail.com

cathedral, +1

haklısın 12.de haraket edicekmişiz gibi toplanalım arkadaşlar bu arada ben karşıdan gelicem en yakın nerden gelirim kozyatağına bi yardım lütfenn

RUZGARSEVDALISI, ikinci kopruden gelirsen direk kavacik dan katilabilirsin? olmadi e 5 den gelirsin

e_erdun, tanisamicaz demekki kucuk erdun la. bi dahaki sefere artik

e_erdun, abi sen nerden gidiceksin olmazsa ben seninle geliyim kozyatağına başka avrupadan gelen yokmu fuat abide gelicek ama onun sesi soluğu çıkmıyor...

Motosikleti
    hasan ben hareme gideceğim önce şehir dışından gelecek motor tutkunu arkadaşımı alacağım ama şu anda kaçta haremde olacağımı bilemiyorum ö.m de bana cebini ver cumartesi akşamı seni ararım okey

sakarya hasan gelemiyeceğine üzüldüm
    işallah başka bir gezide görüşürüz

Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    rüzgar sevdalısı 2. köprüden gel kozyatağından ayrıl.daha kolayı tereyağı kıl çekme)

Motosikleti
    Gilera Runner VXR 200 / Gilera Nexus 500ie
    RUZGARSEVDALISI, ben de avrupa yakasından geleceğim. Yengeyi almak için nişantaşına geçicem çünkü önce. 1. köprüden gelirsen eğer Beşiktaş sapağındaki otobüs durağında buluşabiliriz dostum!

Bu arada Kavacık'ta nerede buluşacağımız konusunda son karar nedir???

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    dostlarım azevvel iş takipçim ile görüştüm plaka ve ruhsatım pazartesi gününe kaldı.. bu geziye gelmek isterdim . tüm arkadaşlarla tanışma fırsatımız olacaktı ... herkeze iyi eğlenceler umarım hava yağışlı olmaz .. herkeze selamlar..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    arkadaşlar gezi saati erkene alınınca benim gelme işi riske girdi...bilginiz olsun...1 saat için böyle bir güzellikten tabiki mahrum kalmak istemem...kapris gibi algılanmasın lütfen...sevgiler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gezi saati meteye göre ayarlansın yoksa gezi iptal valla ona göre
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

gemliklicasper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tiger250
    arkadaslar güzel bir beraberlik kurmusunuz harikasınız ya cınarcıga geldiginizde bende gelecegim yada gelecekdim desem daha doğru 1 aksam önce fabrikada parmagımın yanını patlatdıgım iiçin gelemedim arabayla geleyim dedim babacım arabayı almış zeytinlige gitmiş evde gecirmek zorunda kaldım iştbula gelemiyorum ehliyetim olmadıgı için biraz tırsıyorum yani ama uludağa geldiginizde umarım yanınızda olup ve sizinle tanısma serefine varacağım sizeri çok yakından takip ediyorum ama bu kefken resimlerine bir türlü ulasamıyorum araya bir yere atarsanız sevinirim size iyi gezmeler

Motosikleti
    gemlik delisi kardeşim İşallah Yeşil Bursa gezisine geleceğiz kefgen resimlerini galeri bölümünde bulabilisin
    selamlar

13. sayfa BirinciBirinci ... 3111213141523 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler