helallll size beeee bak bak utanın izmirliler dayanışmaya bak be göbeğim çatladı günlerdir milleti bir araya getirecem diye neyse bu hafta olcek bişeyler galiba
helallll size beeee bak bak utanın izmirliler dayanışmaya bak be göbeğim çatladı günlerdir milleti bir araya getirecem diye neyse bu hafta olcek bişeyler galiba
arkadaslar herkese selam bi aksailik olmazsa tam saatinde buluşma yerindeyim..
HONDACBR900RR, kardeşim beklerizzz ekliyoruz listeye
sondurum :
biscuit + 1 yenge
erdoğan + 1 yenge
dejavuVxr + 1 yenge
34EMN34
holy-diver + 1 yenge
jameika34 + 1 yenge
e-erdun + Bursa yeni üye misafirim
cenkmenderes
expres
baron985
scuba
mete-han
nunu + 1 yenge
LBC_34 + 1 yenge
cathedral + 1 yenge
conqueror
constantine
burak786
morpheus
BİLOOO + 1 yenge
crato
RÜZGARSEVDALISI
exploler
makarony + 2 ( yeni üye kardeşlerimiz motorsikletleri ile katılacaklar )
tar-kan
peril
potenza
Tuzcu
gezginci
Mustafa amca + 1 yenge
chooperturk 1 ( artık kim gelirse =)
arvasi3 (hasan)(sakarya)
HONDACBR900RR
bira : 2.5 ytl
rakı duble : 4 ytl
meşrubat : 2 ytl
4 kişilik salata : 6 ytl
1 kişilik salata : 1.5 ytl
mezeler : 3 ytl
patates : 1.5 ytl
sigara böreği : 4 ytl
mekan ücreti yani kuver : adam başı 2 ytl[/
Arkadaşlar yağmurluk almak lazım her ihtimale karşı. Kimse bu konuda konuşmuyor. Fırtına da çıksa gezi yaparız diyorsunuz. Ama sudan çıkmış fare gibi olmayalım. Çöp torbası giydirmeyin bana..
Linke cevap yazalım lütfen. Özellikle e_erdun abi. Senin bu konuda bilgin vardır.
http://www.motosiklet.net/modules.ph...c&t=7239#91646
saat 12 de ordayız inşallah ümit yarın ben yağmurluk alıcam o arada seni ararım uygun gelirse sanada alabilirim kumkapıya gideceğim ok
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
RUZGARSEVDALISI, kardeşim siz bursadan gelirken feribot yolunu kullanacaksınız sanırım. Ben de biliyorsun ki Gebze'deyim. Yani feribotun orda diyebiliriz. Sizinle feriboy çıkışında buluşabilir ve beraber gidebiliriz. Hem ben yalnız gitmemiş olurum hem de size eşlik etmiş olurum. Haberleşelim beraber gideriz. Yağmur çamur bana da zarar etmez. Ben geliyorum dediğim zaman gelirim, daha önce geleceğim dediğim hiçbir geziye gelmemizlik etmedim. Sadece iş nedeni ile iptal söz konusu olabilir o da zaıf gorunuyor. Bakalım artık. Senin telefonun var bende Hasan, haberleşiriz. Burdan beraber gideriz Carrefour İçerenköy'e.. Ok ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
abi bırak şu at etlerini yav...helvaya hayır demem...Arvasi3 adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
(e_erdun, ben perili gördüm abi, alpay (explorer) da gördü. Ben onda geziye gelicek yürek görmedim. Motoru süs olarak kullandığı yolunda rivayetler var. Cuma buluşmasına gelmişti ama onu motoru sürerken kimse görmedi. Bence biri ile geldiler motoru o çekti oraya, peril'de kendisi sürmüş ayağına bakın benim cici motorum diye yanımıza geldi. Ben inanmıyorum hacı perilin sürebileceğine )cenk bu ne ya valla ayıp ettin sölim çok kızdım sana
bi kere motor süs diye alınmaz ,ikincisi bunları sırf yağmurda olsa gelmem için yaptığını biliyorum ancak şunu bilki cuma günkü buluşmada motoru kullandığımı gören gördü..ordan caddeye geçtik ama siz kaçaklar erken kaçtınızzzz sölesseydin ya kullansaydım tanında..çakarları da süs diye taktırmadık herhalde daha nelerrr
neyse cidden gelicem ancak sağanak yağış falan var diyolar o kadara gelemem.ama hava güzel olursa sizinleyim.şu kullanma meselesinide yolda çözmüş oluruz.sen merak etme..
son bişey ,yürek olmasaydı motor alınmazdı..her gelemeyen yüreksiz sayılmaz cenkkkkkk..e b kadar yeter.tahminim son noktayı buluşmada koyarız..
cenkmenderes, cenk kardeşim nasıl yani yaa ben anlamadım ben bursada oturmuyorumki ben istanbul bakırköydeyimm haa çok istersen gelir alırım seni feribotun ordan ama karıştırdın chooperturk hakan bursalı yanı bursada oturuyo sabah sabah ne oluyoruz dedim neyse bak geliyim alıyım ferbottan yanlız oralarda sıkılırısan yinede
cenk bu aralar fazla karıştırıyor yaw))
iş yoğunluğundan olsa geek..sanırım bu gezi önce ona iyi gelecek
Peril, olur öle şeyler
RUZGARSEVDALISI, puhahah.. hacI harbi ben niye seni Hakan ile karıştırdım.. Valla ilginç oldu ha.. Ehuehe.. Ama sen yinede gel feribota abi.. Çok heves ettim bak.. Sanırım beynim uyuştu bu aralar..
Peril, valla bilmiyorum artık.. Ben görmedim sürdüğünü.. Ha belkide taytayda gidebiliyosundur onu bilmiyorum tabi... Pazar günü mangala gelirsen inanırım belki.. Aşırı sağanak bi durum olursa zaten ben de gelemem sanırım Gebze'den.. Ama ufak tefek yağmur olayları da etkilemez bizi.. Ama sen candy-girl olarak eriyebilirsin tabi. Bir de alestevardiya nickli bir vatandaş vardı. O tam candy-girl, hatta pamukhelvası-girl bile diyebiliriz. Rüzgar çıksa gelmiyo buluşmalara
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
bugün hava süper valla keşke pazarda böle olsa...
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
http://www.weatheronline.co.uk/Turkey/Istanbul.htm
maalesef pazar hava fena...
bugün plaka işim halledilirse pazar günü gelebilirim bende
yaşıyom da hakketten muallakta bırakmayın ben kimin artçısıyım bide bayan arkadaşım gelebilir hee.mete_han adlı üyeden alıntı
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
SEN KAŞINIYON CENKKKKK VALLA
AMA GAZA GELMİCEM GÖRÜRSÜN SEN
Arvasi3,
Abi sen gidiyosun yani ehliyet işini ne yaptın. Bu riva karşıdamıydı beridemi. Yok berideyse şeytan diyo çık dağ yollarından çaktırmadan çaktırmadan git.
zpoint, ben alırım seni artçı olarak kimsin tanımıyorum ama gel ne olursan gel
niye tanımıyon sen tuzla kartingde yokmuydun RUZGARSEVDALISI,
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)