hehe, sen açmıyor musun başlığı bu gece? www.photobucket.com da fena değildir fotoğraf yüklemek için
hehe, sen açmıyor musun başlığı bu gece? www.photobucket.com da fena değildir fotoğraf yüklemek için
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Tren kalkıyor pereonlara
güncel tutmakta fayda var
Güncel !!!
Güncel tutalım. Fikrini değiştiren karamsarlar olur belki. Siz gençleri ve ihtiyarları yollarda görmek istiyoruz. Katılım artsın
Güncel tutun tabiiki.... Bakalım pro ankaradan kaç kişi toparlayacak...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bende senle geliyorum lastiğine çivi sokalım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
yolda hic bir prb yok her tarz motor rahatlikla ulasabilir bu yönden rahat olun
arkadaşlar tamamda ben o yollara çok gittim ama 1günde nasıl gitcez yaa...benim motor malum 150lik...bende gelmek isterim diye belki seçeneğini işartetledim ama sonra haritadan baktım yaklaşık 200-240 km var orası..sizler büyük motorlarla arabalarla ben 150likle nasıl yetişcem umarım gelirim tabiikide yani ne biliim....neyse cuma toplantıda konuşuruz ona göre hareket ederiz artıkın....kazasız belasız arkadaşlar...
Yıldırım...
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
ordan bi çözü çıkmadı abi ama şimdiki sorunum maddi açıdan....o sorun halloldu...ama maddi açıdan kendimi toparlayabilirsem kesin oradayım...
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
Ankara İzmir yolu memlekete gidip gelmek için kullandığımız bi yoldur tabiki ama gelip geçerken ufak bi klubede BÜYÜK OTURAK yazısını her görüşte nedense oturağın o klube içinde olduğu düşüncesi sarar beni :D
Manzara süpermiş.Ben nerden bileyim orada böyle bir şey olduğunu.Güzel bi gezi olur umarım.Sıkı giyinin.Üşümeyin :D
:pr::pr::pr:
yapma kardeşim METEHAN için yorganı yakma biz AZ olalım adam gibi olalım zevk alalım GELİN CANLAR BİR OLALIM GEZELİM EĞLENELİM DÜNYA KİMSEYE KALMAZ
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)