kac gıbı cıkarsınız?ne zaman belli olur?
kac gıbı cıkarsınız?ne zaman belli olur?
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
6.45 de bahcelideyiz 3 kişi geliyoruz görüşürüz......
Walla süperdi buluşma. Son sayımda 25 motor vardı. Tabi sonradan gelenlerde oldu. Ben erken ayrılmak zorundaydım. Diğerleri mekan değiştirdiler. Umarım iyi eğlenirler. Yeni yeni dostlar edindim bugün. hepsiylede tanıştığıma çok memnun oldum. Umarım arayı fazla soğutmayız.
Ya Bugün İşlerim Vardı Gelemedim Ve Çok Pişman Oldum :( Ama sırf Katılımı Ve Motorları Görebilmek İçin Yolumu Uzatıp Xhouseun onunden Geçtim eğer vaktim kısıtlı olmasaydı en azından bi 5 dakıka bıle olsa gırmek ısterdım neyse bıdahakı bulusmaya inşallah bu arada katılım bayaa iyiydi sanırım arabayla geçerken sayabildiim kadarıyla 15-20 arası motor vardı sanırm
gercekten hos oldu,gelen tum arkadaslara tesekkurler,cumartesı de eger onemlı bır manı olmazsa yıne gelecegım
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
Evvet canavar gibi bi buluşma oldu.Çook iyi insanlarla tanıştım.Mutlukalın...
bu arada asfalt meleği bol bol fotograf cetı ,nete gırdıgınde fotografları yerlestırır sanırım....
gecen zamannın hepsi süperdi daha iyi olacak bundan sonraki bulusmalar...
fotoları bekliyoruz....
Arkadaşlar otobandan gelip kendimi eve zor attım o yüzden uğrayamadım. Murat abi başka bi gün çaylar benden olur mu, darılma.
Aytaç beklettiysem kusura bakma, ama zaten yine gitmediysen no problem
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
ulen ne bomba oldu beee, Ankara Ankara olalı böyle toplantı görmedi. Neyse ben konuşmayım da diğer başlığı açayım.
5 minutes later (5 dakika sonra):
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...a-partisi.html
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler.yeniler motor alacaklar,motor sahipleri,ustalar acemiler hoş vakit geçirdik.ilerisi için sürpriz planlar var bizi izlemeye devam edin(bir kaç gezi planı,balık partisi vs benden duymuş olmayın.)
Fotolar nerde =)
Bu arada pro t-sort leri iyi pazarladı, artık ne kadar komisyon alyosa=)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Ben de pek çoğunuzla tanışma fırsatı buldum ve gerçekten de benim için çok güzel bir buluşma oldu. Bundan sonra da değişik organizasyonlarda buluşma dileklerimle.
iyi oldu iyi...
artık 3 5 kişi toplanmayız bundan sonra...
gözlerim yaşardı gelip de motorları görünce....
aynen böyle devam...
merhaba arkadaşlar,
eve geldim hemen bilgisayarı açtım.
gerçekten sohbetiyle insanıyla (ve katılımcı sayısıyla) güzel bir buluşma oldu..
ben bi başlık açıp ekleyeceğim fotoğrafları bugün yatmadan merak etmeyin
biraz sabretmenizi rica ediyorum
Al işte şimdi bi kez daha pişmanlık duyuyoruuummm gelemediğim için....
offff :(:(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)