Tuçik, Gürkan çekin çıkarın beni bu hayattan İstanbıl MT'ye transfer edin beni ama SilentScream'i de alalım. Kalmasın buralarda
Yine Ankara'dayım. Siz toplaşın, yarın biraz yol yapıcam, çok bitkin olmazsam uğrarım olur mu
Tuçik, Gürkan çekin çıkarın beni bu hayattan İstanbıl MT'ye transfer edin beni ama SilentScream'i de alalım. Kalmasın buralarda
Yine Ankara'dayım. Siz toplaşın, yarın biraz yol yapıcam, çok bitkin olmazsam uğrarım olur mu
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
şimdik totalde kaç kişi geliyo eksik cıkmasın sona!
valla arkadaşlar ben geliyorum heralde yani sanırsam
procum yoğunlukta unuttum ya kusura bakma kardeşim telafi edriz işallahGeliyorum yaw hanımı da kandırırsam yani
ok numara var vee yarın arayım merak etme
Ok görüşelim işallah bi sıkıntı olmassa gelicem mutlaka.
Bu eryaman civarı gelecek arkadaşlarla optimumda 18:00 da göüşelim yol uzun beraber gidelim...
adamlar msn i keşfedememişler heralde!
geliyorum
23 nisanda evdemi oturcaz!
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Emrahın telefonu ile bu akşamki toplaşma için fikrim değişti diyebilirim
Emraha "Erkek erkeğe muhabbet oluyor, gelmem." diyordum kiiiiii
Sedanın da gelebileceğini öğrenince "Belki gelebilirim. Akşam üstü haberleşiriz." diyerek telefonu kapattım
Neden yoklama mı yapacaksın
etlik civarından giden var mı????
yaw strese girdim kimseden de cevap yokk
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
evet gelirseniz orda artık tanışırız inözü vadisindeki tesisleri diyorsunuz orada dostlar gibi bir kaç yer daha var yazın bayağı bir motor grubu gelir gecen hafta 6 tane motor vardı ben ordan karagöle giderken gördüm beypazarı kısa bir gezi için ankaradakilere bayağı avantajlı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)