Evet evet yarın 23 Nisan ve öğretmen olmanın verdiği bir tatil şansım var, öğlene kadar uyuyacağım
Amaaaa erken de buluşsanız geç de buluşsanız ben gelmeyeceğim. Israr etmeyin yaaaa gel-me-ye-ce-ğim
Evet evet yarın 23 Nisan ve öğretmen olmanın verdiği bir tatil şansım var, öğlene kadar uyuyacağım
Amaaaa erken de buluşsanız geç de buluşsanız ben gelmeyeceğim. Israr etmeyin yaaaa gel-me-ye-ce-ğim
seda gelmeyebilir artık o istanbullu
hepünüze iyi eğlenceler
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
toplandıktan sonra nereye gıtmeyı dusunuyorsunuz bır plan var mı??
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
ben tatil gunu ufak caplı bi gezi olur diye dusunmustum. pastane bulusması oldu =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
cbr125R (32,000 km) gt250R (20,000 km) mct250(5,000 km) gt250(4,000km) gt250R (1000km) cb125(1500km) NS200 (2.000km )
Sabahın mııııııııııııııııııııııııııı???............
Köründemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????...........
Ben miiiiiiiiiiiii????.........
Şey.... Meyyy... Keeeemmmmm... Küüüümmmm.... ııııııııı....... yani......
Çok isterim amaaaaaaaaaa saat 13:00 gibi kalkarım tahminen eee kahvaltı, hazırlan falan filan derken 14:30 15:00 civarı dışarıda olurum sanırım....
vala ne diyim ilklerin arasında bir forumu okurken bu kadar çabuk geçti heyecan vericiydi.
gelip ötücem artık bulursunuz beni bir yerlerden ..
onceden mangal sucuk keyfi yapıcaz batıkentten sora akarım yanınıza :D
pro en son hasta olmuştum gelememiştim hiç unutmuyorum o günü :d acısını cıkarcam hadi bakalım :D
o yolu bende bilirm .gerçekten harika bir tadı var yolun
İncek, "Halil Dayının Yeri" olabilir mi? Bahçe, çay, gözleme, sarma, ev işi baklava vs. vs. üstelik park sorunu da yok, yol ise mükemmel.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
sabahın köründe damla demedik
gelirsen birlikte takılırız dedik.
sabahtan evvela boş bi alana gidip paslanan yerlerimizi açmalıyız benim ihtiyarla
öğleden sonra da sen gelirsin birlikte gezeriz.
bu arada yiba açıktır umarım yarın. ben flaşörü çıkardım ama hala yerine yenisini takmadım.
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Yav biri değiştirsin şu buluşma noktasını ne işimiz bayramda başkentin göbeğinde, yollar kapalıdır, konvoylar vardır, kortejler vardır, her taraf polistir..
Sabah adliyeye giriyorum, polisler çeviriyor beni sen kimsin aç şu yüzünü, in misin cin misin diye..
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
sevgılı murat abı ne guzel bır yerde yasadığını cok ıyı bılıyorsun belkıde zamansız bır sekılde benım ankaradan ayrılmam ve sızlerle bırlıkte yol yapamamam benım ıcın cok uzucu umarım gununuz ıyı gecer
“Bazen ilk görüşte bilirsin, o artık senin olacaktır hayalinde hep o vardır işte AŞK budur İKİTEKERDİR:...
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)