ben ve yumurtam şayet urladan oraya kadar ulaşmayı becerirsek orda olucaz
ben ve yumurtam şayet urladan oraya kadar ulaşmayı becerirsek orda olucaz
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
bu akşam bende ilk toplantıya katılıyorum .
oo bekliyoruz dirinsu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bostanlıdan feribotla geçiçem iniçe sag istikamette sanırım yer arkadaşlar.
evet aynen bahsettiğin şekilde... turkuaza doğru giderken yol üstünde mekanı görüceksin zaten..
maalesef arkadaslar hastaligim nedeniyle bu aksam aranizda olamicam.. hepinize iyi eglenceler
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
Çok güzel oldu toplantı.. ilkyardım adına edinebilecek en güzel bilgileri edindik.. başta cengiz abi olmak üzere emeği ve katkısı bulunan herkeze teşekkürler...
anlatılanlardan 10 taneden 2,3 tanesini anlasanız bile belkide bir hayat kurtarabilirsiniz.sagol CENGİZ abi bence iyi oldu.resim falan yokmuydu acaba. çeken arkadaşlar yokmuydu nee gelemeyen arkadaşlar ortamı görürdü en az<ından yer seçimlerini hangi arkadaşımız yapıyorsa ayrıca teşekkür ederim.hem nezih biryer hemde fiyatı gayet uygun iyiki varsın M.T İZMİR ve M.T dostları
drinsu tanışabildikmi acaba fark edemedim
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
geç gelip uzakda yer bulabildiğim için dersi dinleyemedim, ama dinleyenlerden târık'a bi özet geçsene diye sorduğumda 112 yi arayacakmışız dedi, konuyu kavradım yani
birde herkese ulaştımı bilmiyorum ama bazen havada uçan, bazende el altından verilen şekerler konyadan yeni gelen duyulmaz'ın sizler için getirdiği şekerlerdi, bilgilerinize
May The Force Be With You
Mix yapmışsın...En az 5 toplantı 2 gezi resimleri mevcut....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
drinsu merhaba abi nasılsın? senin ismini unuttum yaa..konuştuk bayağı bi ama isim unuttum..ben o ingilizce öğretmenliğinde okuyan kişiliğim
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
ha tamam ya şimdi hatırladım...eyvallah abi..saygılar
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
herkeze selam.hayırlı akşamlar
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)