çolakoğlu demişki;
abi ben senin arkanda gelmeyi düşünüyodum esasenben de yavuzk2004'ün arkasında yolcu olarak gelecem
yavuzk2004+1 daha yazın.
çolakoğlu demişki;
abi ben senin arkanda gelmeyi düşünüyodum esasenben de yavuzk2004'ün arkasında yolcu olarak gelecem
yavuzk2004+1 daha yazın.
Yarın demişim yukarıda ama yarın dediğim bugün yani, Cumartesiiiiiiii... Evet büyük organizasyona gitmeme saatler kaldı. 12-12.30 arası orda olmayı planlıyorum. taş yarılsa 13.00 diyelim. Pisti ne kadar kolay bulabileceğime ve uykumu ne kadar alabileceğime bağlı. Malum şu anda hala işteyim ve yarIm saat sonra eve gitmek için yola çıkarım. Herkese bol motorlu günler.. Lets rideeeeeeeeee!!!!!!
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
arkadaşlar pistin orda bilet bulma imkanımız varmı bileniniz varmı acaba
olmadı kapıdan alalım zaten 60.000 kişilik açık alanın yarısı bile dolmamıştı perşembe merter biletix'e sorduğumda
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
BILOOO, kesin var...ben oradan alacağım.
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Shamyl, eyw.dostum sağol aydınlattığın için
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
BILOOO, rica ederim..
haydi yaaaa olsun artık şu pazarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
offffffffffffffffffffff
Peril, birşey kalmadı yauv, kaldı 24 saat Sen kombine almayacak mıydın, yanlış mı hatırlıyorum?
Pistin orada bilet bulma imkanınız var kapılardan satın alınabiliyor.
2. tribün arkası otopark motorları koyacak yeterli yer var gibi.
CUma sabahı yerler acayip çamurdu. Otoparkta motorla buz balesi yapıyordum. Ama öğleden sonra yerler kup kuru oldu. Oruç tutmayanlar yanınıza kesin yiyecek ve içecek birşeyler alın.
Eren PALA
Siyah Fazer ' 06
BILOOO,
kardeş bende 2 adet fazla bilet var, ben biletleri aldıktan sonra çiğdem de almış ,
almadıysan sana vereyim bari , paralar yanmasın yawwww
arkadaşlar, bende program değişikliği oldu araba ile gittiğim için beni silin
baron, ümite söylediğini ilettim inşallah unutmaz...ümit bu herşeyi unutabilir....
arkadaslar dırekt pıste gıdenler ıcın nerede bulusulacak
evet beyler ne yapıyoruz....ben biraz kaçırdım...olayı
yarın geliyorum...
evet buldum...bileti ben kapıdan alacam ...olur herhalde..
hey millet, cumartesi gelenmeyenler için makinama yakalanan birkaç kare harbiden sağlam yatıyolardı tabi videoda çok daha iyileri var . tutku yaratır yürü beee
bekliyoruz baron ama yarın bizde görücez. zaten ben yatış görmek için gidiyorum, sokakta oyle şeyler olmuyo...
Yarın için Fazla Kaskı Olan var mı? (yardımcı olursanız sevinirim)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)