MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!!!!!!!
Reklamlar
-
Admin
Ah be amcalar bakın aklıma ne geldi ama geç geldi... koca bir pankart yaptırsaydık keşke MOTOSIKLET.NET diye... Rossi mossi aramıza katılırdı fena mı olurdu
Pankart hazırlanıyor ama rossi yerine motosklet.net tutku yaratı yazacak
cuamrtesi bedn gidicem bi kolacak edeyim ortalıgı gorusmek uzere
Reklamlar
-
alestevardiya, oruçlular yemek konusunda ne yapacak misal bennn
-
CBR1000RR adlı üyeden alıntı
alestevardiya, oruçlular yemek konusunda ne yapacak misal bennn
yarışı benim yanımdan izleyeceksin
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
-
CBR1000RR, iftar yapcaz abi
Skullhunter, cumartesi gelenlerle buluşalım. belirli bir yer varsa söyle orda buluşalım.
-
baron985, aaa açlık işte insanın aklınıda alıyor süper fikir
motoman, abicim güzel olurduda benim tribün farklı olacak ama beraber gidecez
-
motoman, misal bennn (made by cbr)
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
Admin
Skullhunter, cumartesi gelenlerle buluşalım. belirli bir yer varsa söyle orda buluşalım
baron985, benim ne zaman gidecegim belli degil ama sen istersen bi yer yaz o saatte uygun olursam ugrarim ama ben cuamrtes acık alan gitmeyecegim yaa :( rossi ile iftar yapcez
-
arkadaşlar bana avustralyadan özel bilet gelecekti söylemesi ayıptır ama gerek yok diye kalsın dedim...bilginiz olsun...ntv veya cnnturkde izlemek varken dimi yani...oğlum namım kıtalararasına yayılmış haberim yok....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
ubaykal da geliyor onu yazabilirsiniz listeye....tar-kan +1 ubaykal+1
-
evettttttttt ben+hatun+4 arkadaş
-
yaw bişey soracam biri bana cevap versin yada yetkili merci yarıştan sonra program varmı yoksa ordamı organize olacazzzz ona göre ayarlayalım kendimizi
-
bu arada bişi sölicem
bugün biletlerimi aldım pazar günü için ve koltuk numarası olarak 2433gözüküo.. koltuk olmadığına göre bu şimdiye kdr satılan biletlerin sayısı olsa gerek diye düşündüm.. açık alanların 60.000 kapasitesi varmış.. sadece 2500 kişi mi olacak acaba?
bi gün o 60.000 biletinde satılması dileğiyle...
-
Benim ismimide ekleyin bende gelicem
Pizza
-
motosiklet.net yazacak şekilde oturabilir miyiz acaba açık alanda?
-
vay be süperrrrrrrrrr fikir idyeyim ben sana
-
ben de bugün bi arkadaşla gittim.. bi kanal yapıp start finish'den izledik.. çok boştu zatn
yarın için de hem bi portatif tribün hem de açık alan biletimiz var..
saat 1 gibi orada olucaz mecidiyeköyde bluşup.. yarın kimler orda?
bugün orada olanlar varmış ama tanışmıyoduk maalesef.. ben o süper güzel kırmızı V Strom la gelendim
-
ben de yavuzk2004'ün arkasında yolcu olarak gelecem
yavuzk2004+1 daha yazın.
-
tar-kan, umite söylesene benim kartıda getirsin
Skullhunter, valla bende bire yer bilmiyorum. ama açık alan 2 de olucam ben. oraya uğrarsan kesin karşılaşırız heralde
-
baron985, herkez açık alan 2 de olmayacakmı abicim yer öle değilmiydi yawww
-
Yarın 13.00 gibi orda olurum heralde diye dusunuyorum. Acık alan 2 de görüşmek üzere.. Gelenler için cep numaram 532 738 37 09
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler