MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!ye GIDIYORUZ!! MOTO GP!!!!!!!
Reklamlar
-
ohoo hacılar çarşamba tophane dedik.biri tophaneyi eleştirmiş öbürü çarşambayı eleştirmiş nediyim valla...
hepimizin katılması imkansız zaten.bende suç ne soruyosun aç başlıı gelen gelsin
bak cuma trafik demiş federal doğru söylüyo tophneyi falan gördük cuma akşamı kıyamet gibiydi.cumarteside maç izlemek isteyenler olcak.
perşembe cuma yağışlı gösteriyo ayrıca biçok hava durumu sitesi.
ben açıyom baba katılıyom diyenler mum diksin başlığa...
Reklamlar
-
Kobayashi, izindeyizzzzzz tophane güsel hem karşıdaki arkadaşlarında gönlünü almış oluruzz
-
conqueror kardeşim ve baron kardeşim sizi tebrik ediyorum. Yani iki defa yerimden kalktım şöyle bir değişik açılar bulalım dedim asılmışsınız denklanşöre. Kardeşim ben yokum bunlarda yaa.
Şu toplu reimleri koyacak arkadaş yokmu orda kesin varım biliyorum....
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
-
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
-
Biscuit, abi helel sana bizde warız bakarız
-
altuğ ve fatih çok kaynaşmış gördüm sizi...yeni bir aşkmı doğuyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
abi yanlış olması o altuğ ile yasin arasında olsa gerek...
-
önünüzde 3-5 saniyeliğine geçen motorları izlerken ne kadar zevk aldınız çok merak ediyorum...aman yılda bir kere oluyor bizde orda olalım diye motor sevdasıyla gidip dağlara taşlara kendinizi vurmuşsunuz...keşke yağmur yağsaydıda ıslansaydınız...aç ntv yi keyfine bak...motorcunun kendisine yaptığı eziyeti başkası yapamaz....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
metehan gelmeyince oole oluyor dimi
inanki o egsoz seslerini duymak bile yeter.....
-
valla kıskanmadım...hani şöyle bir histeri duygu varya....türkiye önemli bir maç kazanmış...herkes taksime veya dışarıya çımış kornalar falan...dayanamıyon sende çıkıyon ya...bende dışarıda olmalıyım falan...niye çıktığını sende anlamazsın...sanki sevinç evde yaşanmazmı gibi bir mantık bendeki...
-
mete_han, ben de yağmur yağsın diye çok dua ettim ama...
-
bendede bi kaç resim var nasıl sayfaya yükliycem bi el atın beceremedim
-
shamyl dostum naber...14 ekim bovling son mesajına bakıversene baboş...bende sonradan farkettim mesajını...
-
mete_han, iyidir senden? Cevapladım baboş
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler