cuma trafik felaket yaw, cumartesi de fenerin maçı var, yine olmadı...
cuma trafik felaket yaw, cumartesi de fenerin maçı var, yine olmadı...
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
Peril, kardesim ne dedikodumu yapiyon yaw. ben yendim dedim mi seni yenmek sart oldu artik
black-red, bende senin bildigin sapiklardan degilim hatta sapik degilim kardesim abi noluyo yaaaaaaa
bence persembe aksami olsun. ortasi olsun
baron985 kardeş yenene kadar katlanacaksın artık bu eziyete
gerçi bu seferde yenilirsen vay haline
baron985, sen bir bayana nasıl yenildin ya, akıl sır erdiremiyorum, çıldırıyorum yani ne yapacam bilemiyorum, rezil ettin bizi utanıyorum senden
federal, alla alla. kismetsiziz iste napalim. sanki bi bizmi yenildik sadece
tophane cok uzak degil mi tavla oynayacak baska yerler de bulabiliriz mesela motorcularin yurdu fenerbahce ???? nasil olur bir kere de orda toplansak
baron985, rövanşı 5 - 0 alamazsan sana yazık....
black-red, valla yaw bi kere fenerbahcede bulusmadik. bencede fenerbahce olsun
federal, almiyorum iste banane
baron985, şaka kaldırmana sevindim, alma tabi , tavlayla erkeklik olsaydı benim halam çok iyi oynar o zaman amcam olurdu.
baron985 belki deplasmanda oynadığındandır nede olsa peril pendikli sende deplasmana çağır şartlar eşit olsun
fenerbahce de iftar da var tavla da var nargile de var.. var da var eee baron985 fenerbehce icin ok dedi.. baska bu fikre katilan var mi ARKADASLARR varsa herkes ok ise ben yer ayarlayabilirm isterseniz
bencede her yer uygundur sadece gün ve zaman söyleyin yeter
yalnız ben bu oyunu bardaksız oynamam baştan söyliyim
nete yeni bakabildim arkadaslar.. Pazar günü tahminimden cok cok guızel oldu. Eve gece 01.30 gibi gidebildim ben. Acaip eğlendim. Yarış cok süperdi. Güneşten hepimizin suratlar kızarsa da değdi. PEndik'te yemece olayımız, sonra Havelka muhabbeti ve ardından sahil ve sonra Peril'i eve bıraktıktan sonra ben, fatih ve erdoğan PEndik sahilde son biralar ve ordan eve gelmemiz 01.30 oldu. Harbi müthişti ya..
Hafta içi yapacağınız organizasyonlar bu hafta benim vardiya saatim nedeni ile bana uyamıyor. Ama hafta sonu ctesi günü falan Fenerbahçe yapabiliriz. Bence de süper olur.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cumartesi bagdat caddesi gecisinden sonra bisiler yapabiliriz. o gun hemde sadece gecip eve donmemis oluruz. hemde cumartesi gecesinden faydalanmis oluruz
Yarıştan sonra çekilen toplu resimleri kim koyuyor siteye alllo.. bekliyoruz...
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
gaffar, evet yaw. hatta benim pankartimizin yaninda fotografim falan vardi. hani nerde fotolar. benden baska kimse koymadi
Kobayashı ac kardesım bır turnuva takılalım yawww... ıftardan hemen sonra olsun ama... altugcum ayrıca cumartesı sabah senınle su motorlara bı bakalım ayarla zamanını telefonlasalım kanka tekrardan OPUYORUM senı
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)