arabalardan park parasi mi aliyorlar Baron?
ben yarin buyuk ihtimal arabayla gelicem 3 kisiyizde
arabalardan park parasi mi aliyorlar Baron?
ben yarin buyuk ihtimal arabayla gelicem 3 kisiyizde
murrat, zoom tabiki var. yoksa o kadar yakın değiliz. valla bizim ilk durduğumuz yer 2 nolu tribün önü 3 viraj görüyor. yanlız hep yavaş oluyorlar. sonra biz onun arkasındaki (3. tribün) düzlüğün sonundaki viraja geçtik. çok eğimli ve hızlı bir viraj. çok heycanlı geçişler oluyor viraj içinde. düzlüktede güzel basıyolar. o yeri ben çok beğendim
conqueror, ana tribünün ordaki yerde alıyolar. 5 ytl. sonrada deli gibi yokuş çıkıyosun. benim gölek yerimize vardığımızda sırılsıklamdı. güzeşte acayip yakıyodu ki yarın daha sıcak olucakmış
Hımm zoom ile çekildiyse bu resimler makina getirmenin pek anlamı yok demek ki.
Ama siz 3. tribün düzlüğü sonundaki virajı beğendiyseniz demek ben direk 4. tribün önüne konuşlanayım
DBTYSG
Baron dostum nerde almiyorlar onu soyle sen, ben onu soruyorum,
napiyim para alinan yeri
baron985 emin ol ki yanınızda olup bu heyecanı canlı canlı yaşamak isterdim.biraz önce sultanahmete gittim yol üzerindeki tüm otellerin önünde yabancı plakalı her türden(900 den aşağı yok) motorlar sıra sıra dizilmiş yarınki finali bekliyo.bende bukadar motor tutkanları ile tanışmayı gerçekten çok isterdim
yaren_77, valla yabancı daha çoktu turklerden. hele bir grup otobüsle gelmiş kurmuşlar sofrayı. biraları kasayla çıkarmışlar. yanlarında barbeküleri alem yapıyolardı. hele biz çıkarken tek kalanlar yabancılardı. otobüsün içinde bide motor gördüm.
conqueror, valla yukarı kaçmayı başarırsan geniş bir toprak alan var. ve orada para isteyen yok sanırım.
baron985 adamlar işlerini biliyolar ya...kimbilir hazırlıklara nezaman başladılar )) neyse bi ara bizde biyerlerde toplanır alem yaparız.belki onlar kadar kalabalık olamayız ama dostluğumuz herşeyden önce gelir
Arkadaslar..yarın carrefour önüne gelen bi arkadas cep nuarasını verırse sevınırım... İrtibat kurak amacıyla...Oraları pek bilmiyorum
baron985, walla ben çok fena hasta oldum TV den izlediimle ve senin resimlerinle avundum biraz. hocam şu videolarıda upload edersen şu hasta arkadaşınıza (kuş gribi ) biraz moral verirsiniz
yaa arkadaşlar.. ben benim eküriyle geç çıktım ve koştur koştur yarışa yetiştim anca.. prtatif 8'deydik.. çıkışta da pit' daldık tellerden atlayıp, kupa törenini şampanyanın köpüğü mesafesinde izledik ayıptır söölemesi.. e orda foto çek falan.. çıkışta en sona kaldım.. herkes gitmişti, hiç aramadım ondan sizleri.. bi dahaki organizasyona artık.. yakından resimleri hafta içi koyucam buraya..
arkadaşlar yarış güzeldi, gelemeyenler niyetine de izledik merak etmeyin
bu arada bi kavram çürütülmüş oldu yarışta;
hani motorcu motorcunun dostuydu??? kaç kişi düştü kimse yardım etmedi şerefsizler bi durup abi hayrola noldu var mı bi ihtiyacın demediler..vın vın gazlamayı bilirler ama!
ilk fırsatta biz de pisti kiralayıp gazliycaz di mi Yasin kardeşim
abicim nereye kayboldunuz ya bulamadım sizi tersanenin orda kaybettim zaten beni arkada bırakıp gazladınız ulan africa yı bi alıyım sorucam ben size hepinizin motorlarını ezicim üzerinde tek tekerle zıplıycam
bence bundan sonra grup sürüşlerine daha dikkat etmeliyiz
bende ana tribünden katıldım izlemeye
ilk viraja yakın ama düzlüğü de güzel gören bir yerdi sağdaki paddock kulesinin hizası işte yaw
benim ilk grup sürüşümdü ben mi grubu kaybettim grup mu beni kaybetti anlamadım bu arada kulağım hala çınlıyo...
önümde iki tane bursa plakalı motor vardı tersanenin orda bozuk yolda bi durdular yazılıyodum tekerle motorun eksozu arasına parmak bile girmezdi ne sinyal ver di ne bişey zınk diye durdu allahtan yavaştım teker kaydı biraz yol kötüydü
resimler nerrede arkadaşlar
cbr 600 kullanmadan ölürsem gözlerim açık gidecek....kullanırsam kapalı....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)