baron bişey sorucam. oraya video kamera getirsek içeri alıyolarmı??
baron bişey sorucam. oraya video kamera getirsek içeri alıyolarmı??
yavuzk2004, ulan o benim kaskım zaten.
yavuzk2004, valla her şeyi alıyolardı. ben götürdüm. sadece xray cihazından geçiriyolar girişte o kadar.
çolakoğlu demiş ki;arkadaşım yakıştıramadım. nerden çıkarıyosun böyle şeyleri. kask istedin var dedik. iyilikte yaramıyo. olmazkiyavuzk2004, ulan o benim kaskım zaten
baron teşekkur ederim, yarın kamerayı götürmeyi düşünüyodum kararsız kalmıştım, çok sağol
senin motorun yokken benim 2 kaskım vardı. birini kafama birini dirseğime takıyodum. sen motor alınca da bir tanesini sana bağışladım. baktım .ötüne alacak donun yok. içim parçalandı valla.
(offf çok pis koydum)
Colakoglu, yaw koluna dirseklik alsaydın daha iyi olmazmıydı. kask kafa için yapılmış bişi
olm çolakoğlu ben motor aldığımda senin daha bi korumalı ceketin bile yoktu, dedenin o eski ceketini giyiyodun. tabi bütün parayı kaska verince böyle oluyo. ayrıca senin o yarım mı çeyrek mi ne, o kaskına kalmadık. bizim babalar gibi kaskımız var. hem motor kullanmayı sana kim öğretti? sen bana onun cevabını ver bakıyım???
ya baron kask kafa için yapılmış ama bu kaskafa nası anlasın bunu
Merhaba arkadaşlar.... Biz bugün baron, cenk, sophie (asude) yarışları izledik ... baron erken davranmış gerçekten çok müthiş heyecan verici bir yarış... Her ne kadar kimin birinci olduğunu anlamasakta Yarın gelecek olan arkadaşlara birkaç öğüt vereyim...
1. Gelirken mutlaka kazağınızın içine tişört giyin. Çok sıcak olabiliyor. Ter üzerinizde kurumasın...
2. Oturmak için minder örtü tarzı birşeyler alın... Yoksa ayaktasınız
3. Evde yemek içecek ne varsa doldurun. Hiç bir şekilde açık alanda tekel dışında bir şey yok. Yemek yemek istediğiniz zaman 800 M yürüyosunuz. kazıklanıp geri geliyorsunuz Örneğin bir şişe su : 2 000 Ytl...
4. Piste girdiğinizde sizi yan yola sokuyorlar. ve o yolu takip edin diyorlar... Oradaki çakallarda otopark kurmuşlar (5 YTL) ve sizi oraya çekiyorlar ... Buraya kadar diyip sizi içeri sokuyorlar... YALAN.... Biz C kapısına gideceğiz dediğiniz zaman içeri kadar (Açık alanın yanı) girebiliyorsunuz. Öteki türlü 1 Km. Yürümek zorundasınız... Hele sıgara içenler hiç yapmasın diyorum. Nefes nefese kalıyorsunuz. Bide YOKUŞ....
Hepinize iyi seyirler... Rossiyi takip edin. o nerede ise yarışın 1. odur anlamıyorsunzu başka türlü...
He bu arada rossi kaza veya yarış dışı kalırsa... ozaman rüzgar nerden esiyorsa birinci odur
piramitleri nasıl uzaylılar yaptıysa bana da motor kullanmayı uzaylılar öğretti.
(bu mesajların hepsi silincek. çok geyik oldu. )
harbi geyik oldu. neyse yarın motogp de görüşürüz. Hadi şimdi heyecana gaz verelim
Morpheus, güzel kareler yakalamışım ama dimi. benden iyi fotografcı olur aslında bee
AMCA ELLERİNE SAĞLIK... beni yarışırken çekmemişsin ona üzüldüm videolar ne zaman gelecek?
Morpheus, valla videolar kamerada. benim yamaha r6 kullanışım bile var. süper görüntüler çektim ama eski sistemim olmadığı için divxe çeviremiyorum. elinde güzel bir fireware den dvd ye falan çeviren program olan varsa bana verirse bundan sonra videoya daha çok çalışırım
baron985baron r6 yı nerde kullandın?? ordamıbenim yamaha r6 kullanışım bile var.
yavuzk2004, aynen
baron985 sende olmasan meraktan kudurup durucam.yarışa gidemiyorum bari senin resimlerinle avunurum artık
Motorlardan park parası aldıklarına inanamıyorum ya! İnsaf diyorum.Morpheus adlı üyeden alıntı
Bu arada yarın 2. tribün önü bana mantıklı gelmedi. Ben 8. virajda olmak istiyorum. Motosiklet net de orada olsa iyiydi
Bakalım duruma göre.
8. viraj 4. tribün önüne denk geliyor.
Kaçmaz diyorum
Bu arada baron resimler hangi virajda çekildi ve zoom var mı?
DBTYSG
yaren_77, valla televizyondan seyretmek eminim daha heycanlıdır. biz orda kimin kim olduğunu bilmeden kimlerin kapıştığını anlamadan önümüzden geçenlere baka kaldık sonradan arkadaki düzlüğe geçince orda hepsi ön kaldırdı yarış sonunda. orası süperdi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)