bu efedrin adlı arkadaşta bişeyler yapabiliyosa yapsın .. gerçi zannetiyorum elinden bii iş gelsin ama neyse (((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
dicek soz bulamıorum cok duygulandım
nys artık ufak bi hortum getircem yanımda depodan ceker benzini dokerim komure yanar yelleme işini buluruz bi motor ona yaptırırız
true love..
Drift Religion
Alp_Tunay tarafından ilk önce yazılı, sonra mangal başında sınava tabi tutuluyorsun, geçersen ehliyetini alabilirsin. Ehliyetsiz mangal başına geçmek çok tehlikeli, kendini düşünmüyorsan o mangaldan yemek yiyecek insanları düşün. Malesef ülkemizde mangal kültürü yavaş yavaş gelişiyor Cem.
mangal yakmadan once kömürlerin havaları ve ızgaraların işaretçi ve ışıklarını kontrol ediniz ..
herzaman full koruma ile mangal başına geçin mümkünse kaliteli deriden (dainese) yelpaze kulanın .. bunların goretex olan gazete tipi yelpazeler şeir içi mangallarda sizi rahat ettirir
ben demedim mi elinden bi iş gelmiyo diye . yellemeyi nerden yaptıgını biliyoruz
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
offf fena fena inşallah gelcem bende offff valla sahilde bide buz gibi bi bira valla yemede yanında yat aman ama kumlu sucuk veee boşa alınan peçete olmasında geri herşeye varım ben
Drift Religion
fatih şubesi
Cumartesi günü için bu motoru ayarlayabilirsek iyi olucak
Kaynak: Alp_Tunay Görmesin
patron bunla galiba bütün mt yi doyurcan bunun yanında bi kaçta dana felan al anca yeter
Drift Religion
fatih şubesi
bu bizim dürümcü ali dayının motoru degilmi .. dürümtor..
((((((((:
Drift Religion
[QUOTE=jesse;
ben demedim mi elinden bi iş gelmiyo diye . yellemeyi nerden yaptıgını biliyoruz [/QUOTE]
Egsoz 'tan nerden olucak egzos derken (benim deil motürün) senin aklın baska yerlerdebaska yerde derken (mangalda)
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
buarada hazır malgalmı alıcaz yoksa biri getiricekmi bunlardan bahsedin bana
true love..
Drift Religion
hazıra ne gerel var olüm sen evden getircen işte sormana ne gerek var
Drift Religion
fatih şubesi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)