yaw arkadaşlar o resimdeki olay bizim mangalda değil izmir MT nin mangalında
bizim çocukların öle şelere ihtiyacı yoktu walla
az sora gördüklerinize inanamıcaksınız
evet izmir ekmekleri hazırlayın banacaksınız birazdan
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
fena olma yyaaaa gül sadece
ben o resimleri ilk gördüğümde yok dedim bu oo olamaz dedim onun bir kaç kare resmi daha var ölemi bölemi derken bu foto çıktı ortaya ve herşeyi ortaya koyduu
izmir mt nn gerçek yüzü çıktı ortaya
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
slm DESPERADOST abımle gelıcem bana da yer varmı
herşey motorsiklet için::tutkuy:: 0506,642,00,66 kan vs için 0506 713 84 02
Gülmekten fena oldum, yani gerçekten şaşırdım ayrıca bende senin gibi dona kaldım bu ne yahu iyice ekrana yaklaştım acaba yanlış mı gördüm ki hayatımda sadece kulaktan duydum görmedim görmüş olduk İzmir mt de çok ince espiriye sahip ayrıca bu güzel espiri için kutlarım, beni güldürdünüz allah sizide güldürsün.
Bu MT buluşmasına ilk katılışım oldu.. Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim.. Zaman içinde tekrar düzenlenecek organizasyonlara katılmak için elimden geleni yapacağım..
Foruma yeni katılmış gibi görünebilirim ancak başka bir isimle yazı yazmadan birbuçuk yıl forumu takip ettim, epeyce de faydalandım yazılardan.. Şimdi kendi ismimle yeni bir hesap açıp bu şekilde devam etmeye karar verdim..
Buluşmada kimseyi tanımadığım için biraz misafir gibi hissettim kendimi, belki zamanla bu ortadan kalkacaktır.. arkadaşlar oldukça sıcak davrandılar yabancılık hissetmedim.. yalnızca buluşma rötarlı olunca beklerken biraz panikledim acep neredeler diye..
Bu da yazdığım ilk yazı oldu..
Tekrar organizasyon için teşekkür ederim.. Görüşmek üzere..
espri mespri bilmiyorum artık hehe
gözbebegimiz izmir mt selam
DRİFT RELİGİON
işgal için mi abeyyy hemen takımı taklavatı toplayalım kazma kürek kazmaya başlayalım isterseniz
DRİFT RELİGİON
işte resimler beklediğinize değer umarım
devamı geliyo bekleyin
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper bazı resimler çıkmamış ne iş bumudur yani iki saattir bekledik ellerine saglık
hani iş aryodum ya ben maltepe sahile mangal yakıcam akşamları sucuk ekmek yapıcam
istanbuldaki bütün başı boş atları yakalayıp kesmem lazım anca yeter
DRİFT RELİGİON
yaw nie çıkmadı bazıları bende anlamadım
bi ddaa mı yüklesem acaaba
daha yüklemediklerim war elimde
du bakecem
Agustos ayı bana uyar zaten vize falan alacak arkadaşları düşünürsek ancak yeter bu zaman.
Alper resimlere teşekkürler bendede 5 resim daha kaldı yüklemedigim az sonra onlarda geliyor
Birde mangalda bahsettigim yazıyı dün gece topik açtım http://www.motosiklet.net/forum/moto...astirmasi.html
bir destek atıverin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)