[MT İstanbul]19 Nisan C.tesi sahilde mangal nasıl olur buluşması
Reklamlar
-
21 Nisan 2008, 01:26
Reklamlar
-
21 Nisan 2008, 01:34
[QUOTE=darkeagle;1051096][/URL][/IMG]
Elimde gördüğünüz bıçak Ümmet Abi'nin gezilerinde geyik avlarken kullandığı bıçaktır.
-
21 Nisan 2008, 01:48
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
21 Nisan 2008, 01:51
Muharrem çok üşüdün gece çoook :D
Sıcak bir şeyler lazımdı sana
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
21 Nisan 2008, 01:58
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Muharrem çok üşüdün gece çoook :D
Sıcak bir şeyler lazımdı sana
allah kimseyi aclıkla terbiye etmesin abi o mangal yuzunden 3gun ac gezdm kendimi hazırladım
true love..
Drift Religion
-
21 Nisan 2008, 01:58
abicim bizim çocuklar 10 numara ya valla can onlar can hayatımın etini yedim yemin ederim yetmedi bide eve küçükdesperadosta getirdim bereketliydi valla elleriyle beslediler bizi allah (cc)razı olsun kardeşlerim elleinize sağlık iyiki varsınız...yalnız muzo ya ne güldüm sen buluşmayı bugün zannet git sahile anaa bide erhanı aamış ehueheuehu allah senin varya muzom çok öptüm kardeşim canım benim
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
21 Nisan 2008, 02:04
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
21 Nisan 2008, 02:20
-
21 Nisan 2008, 09:47
desperadost adlı üyeden alıntı
canım kardeşlerim ya
rabbim kazadan beladan uzak tutsun hepinizi hep böyle sağlıklı bir arada olalım inşallah sağolun çok öpüyorum hekezi çok güzel bir gündü yemin ederim bir dahaki sefere gitarıda getireceğim söz
ne isterseniz çalacağım
Bu sözünü unutma gitarsız gelmiyeceksiniz . Mangal partisinde bahsettigim yazıyı koydum siteye yorumlarınızı beklyorum http://www.motosiklet.net/forum/moto...astirmasi.html
-
21 Nisan 2008, 12:22
Super Moderator
-
21 Nisan 2008, 12:42
alper_tim adlı üyeden alıntı
çok güzel bir mangal buluşmasıydı hepiniz sağolun varolun arkadaşlar
emin ve ismaili baya bi bekledik arkadaşlarımızı teprik ediyorum burdan 70 km hızla giderken bizi kaybettiler
nası becerdilerse artık
normal aslında emün kardeşim sağa sola bakınarak sürüyodu motoru herhalde
yeni tanıştığım kişilerde oldu güzeldi herşey
bugün gün içinde bendeki resimleri yüklemeye başlıyacağım umarım izmirli dostlarımız çatlamazlar
ben fuarda onlara sölemiştim yaz gelio biz coşarız diye ama inandıramadık demek ki topic içinde okuduğum yazılarda gene küçümsemişler bizi kendilerine yakında yapacağımız yuvacık gezisinden bahsedeyim biraz ama en iyisi yuvacık gezisini yaptıktan sora resimlerle cevap verelim
katılan katılamayan tüm MT dostlarıma teşekkürler harika bi gece yaşattınız sağolun
bu arada dünkü etkinlikle beraber yaklaşık 120 resim var bunları yüklemem biraz zaman alıcak az sora resimler geliyor bekleyin canlarımmm benimmm
emin 299 la gitseydi bile gene sizi kaybederdi kalıbımı basarım
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
21 Nisan 2008, 12:49
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
21 Nisan 2008, 13:04
çok güzel bir mangal buluşmasıydı hepiniz sağolun varolun arkadaşlar
emin ve ismaili baya bi bekledik arkadaşlarımızı teprik ediyorum burdan 70 km hızla giderken bizi kaybettiler
nası becerdilerse artık
normal aslında emün kardeşim sağa sola bakınarak sürüyodu motoru herhalde
yeni tanıştığım kişilerde oldu güzeldi herşey
bugün gün içinde bendeki resimleri yüklemeye başlıyacağım umarım izmirli dostlarımız çatlamazlar
ben fuarda onlara sölemiştim yaz gelio biz coşarız diye ama inandıramadık demek ki topic içinde okuduğum yazılarda gene küçümsemişler bizi kendilerine yakında yapacağımız yuvacık gezisinden bahsedeyim biraz ama en iyisi yuvacık gezisini yaptıktan sora resimlerle cevap verelim
katılan katılamayan tüm MT dostlarıma teşekkürler harika bi gece yaşattınız sağolun
bu arada dünkü etkinlikle beraber yaklaşık 120 resim var bunları yüklemem biraz zaman alıcak az sora resimler geliyor bekleyin canlarımmm benimmm
Emin arkadaşımı çoook seviyorum....
Yalnız başına yanlış yola sapmasına gönlüm razı olmadı :D taaaki Mecidiyeköy yol ayrımına kadar... Dibindeydim görememiş...
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
21 Nisan 2008, 13:13
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Emin arkadaşımı çoook seviyorum....
Yalnız başına yanlış yola sapmasına gönlüm razı olmadı :D taaaki Mecidiyeköy yol ayrımına kadar...
Dibindeydim görememiş...
Allah razı olsun abi sen olmasan kurtlar yerdi beni şelepsizim
-
21 Nisan 2008, 13:18
Super Moderator
Syriana adlı üyeden alıntı
Alper şu yuvacık işi işin haftasonuna ayarlamaya bakalım. Hadi bakalım İstanbul MT'nin cevval organizatörü organize et şu geziyi yakışır sana.
( İyi verdim gazı ama dimi
)
halletcem kardeşim sen merak etme
ama biraz vakti var tabi bu hafta ayvalık gezisi var haftaya çocuk esirgeme war ondan soraki haftaya bi bakıcaz artık
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
21 Nisan 2008, 13:20
Alper bu hafta yapma yuvacık gezisini yaa.. Benim izin günüme göre ayarlasan olmazmı
ama biraz vakti var tabi bu hafta ayvalık gezisi var haftaya çocuk esirgeme war ondan soraki haftaya bi bakıcaz artık
Heh iyi iyi..
Bende izin günüme bakıyım bi.. Ona göre açarsın topiği dimi canım kardeşim benim
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
21 Nisan 2008, 13:23
Pınarr adlı üyeden alıntı
Alper bu hafta yapma yuvacık gezisini yaa.. Benim izin günüme göre ayarlasan olmazmı
Heh iyi iyi..
Bende izin günüme bakıyım bi.. Ona göre açarsın topiği dimi canım kardeşim benim
Dostlar size nasıl uyarsa öyle olsun. Mayıs sonundada bizim finaller var ondan belki müsait olamayız diye düşünmüştüm ama yinede ayarlama yapmaya çalışırız. Nede olsa senede bir ancak yapıyoruz Yuvacık değilmi
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
21 Nisan 2008, 13:36
Syriana adlı üyeden alıntı
Dostlar size nasıl uyarsa öyle olsun. Mayıs sonundada bizim finaller var ondan belki müsait olamayız diye düşünmüştüm ama yinede ayarlama yapmaya çalışırız.
Nede olsa senede bir ancak yapıyoruz Yuvacık değilmi
Evet yaaa çok süper bi gezi olur
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
21 Nisan 2008, 13:38
Pınarr adlı üyeden alıntı
Evet yaaa çok süper bi gezi olur
pınarr sen calıştıgın gunleri sole biz bulent abiyle uygun bi tarih secelim smd
true love..
Drift Religion
-
21 Nisan 2008, 13:48
alperrrr hadi fotolarrr ağaç oldum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)