yaaa abi bu resim gzl cikmamis yahu
ya bide dareagle!! abi mirayla resmimiz var bizim hani atabilir misin abi onu!!!
Mirayla olan resim çıkmamamış malesef
abi linkleri yanlış atmıssın bu linkler değil
yav karıştırdık çorba yaptık linkleri .hangisiydi?
sucuk ekmek için kavga edenler
aç motorcuları doyuran gariban motorcular.
finalde kapanışı yapan erdin&alper ikilisi
çiğ tavuk polemini açan ancak çiğtavuk getirmeyen şahıs.[/COLOR]
kellecinin cok yoğun baskısı ve ne olur kaldır resmmi demesi üzerine kellecinin resmini teşhirhen kaldırıyorum.bilgilerinize
DRİFT RELİGİON
e kanka hani. çözememişin olayı
taylan sen niye yolda kaldın yaw. depoya bakmıyon mu heç?
Drift Religion
allahım gecenin bu saati oldu hala hazımsızlık çekiyorum.biri beni durdurmalıydı bir dahaki sefere kızımla geleceğim
[COLOR="Red"]söyleyecek sözüm herzaman var.Önce bakarım söz sözmü,adamda adammı diye.[/COLOR]
istambul mt nin maltepe sahildeki mangal partisi muhteşemdi emeği geçen herkese çok teşekkürler ,hanedan ismaile başından sonuna kadar ateşle ilgilenip etleri hazırladığı için teşekkürler,başta erdinç polat kerdeşimiz olmak üzere ekmekaralarını bizlere sunan adını bilmediğim diğer kardeşlerimizede teşekkürederiz gelenlerin ayaklarına sağlık gelemeyenlerde resimlerle idareetsin artık.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
yaa dijital benzin göstergelerine ne kadar güweniyosunki =)) ya ben alcaktım benzin buji leri gelirken 2 sinide değiştirince unuttum... direk sahilden bastım geldim aklımada benzin sahilde geldi zaten....
.......................................
Seni unutmayacağım...
Benimde katıldığım ilk buluşma oldu pek tanışamadım pek kaynaşamadım sizinle ama katılımımın devamını bekliyorum kaynaşma bölümünü diğer buluşmalara yayarak yapacağım ki muhabbetimiz sağlam olsun.
İlk buluşmama ayağına beni sizlerle kavuşturan Allah hıma binlerce şükran ayrıca hem karnım doydu hem gözüm
Sessiz sedasız sizleri de tanımaya gayret gösterdim yer yer gruplanmalar gördüm ve katılımcı olmadan kulak misafiri pozisyonunda ne konuşuyor lan bunlar sorusuna cevap aradım
Son olarak dönüş yoluna beş kişi çıktık üç kişi kaldık iki arkadaşı yarım saate yakın bekledik belki daha fazla ümmet abi telefon açtı Alper tim mesaj attı ne çağrılarımıza bir karşılık alamadık bizde yolumuza gittik arkadaşlar sağ salim evlerine ulaşmışlardır umarım ve bende giderken evimin yakınlarında iki kere falan kornaya bastım sonra döndüm benim olmadığımı anladıklarında yine beklememişlerdir umarım
Organizasyonu yapan sucukları kesen mangalı yakan ve pişirene normalden fazla teşekkür katılımlarını esirgemeyip ne kalabalık oluyormuş dedirten diğer arkadaşlara normal teşekkür benzini biten arkadaşa da bir sitem yazdım çok çalışır iki teşekkür alırsa sitemini silerim
Guzel bir aksamdi. Adres degisikligi sebebiyle bir ileri bir geri bulusma yeri arama cabalarim yuzunden sizinle yarim saat daha az vakit gecirebildim. Vardigimda saat 21:00'di. Mangal & sohbet 10 numaraydi.
Speschil tenks to Emin Arikoglu: Ne yaptin ne ettin bana 1 dal sigara bulamadin ama ben bir yolunu bulup nikotin ihtiyacimi giderdim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)