izmir karagöl gezisi... katılmak isteyenler.... bekliyoruz!
-
evet izmirli motor severler bir iki arkadaşla kafamızda bu düşünce var mr.cool,forrap ve ben Egeknn bu tür bir gezi düşünüyoruz şimdilik karagöl gezisi olarak planlanabilir fakat daha iy,i bir fikri olan yada katılmak isteyenler bekliyoruz irtibata geçelim...
Reklamlar
-
-
Koskoca İzmirde bu kadarmı katılım var yanii
-
-
forrap, kanka olacağı bu sonunda Zaten gerekli ayarlamaları bir hazır etsem iki motor çıkacaz yola hatta 3 bile olabiliriz.Ya izmirde ege rıders falan var onlar gezi yapmazlarmı
-
beyler bende gelirim fakat pazar günü olması lazım diğer günler çalışıyorum fakat kara göl nerde biraz aydınlatırsanız sevinirim ve ben deki motor 50 cc ve 70 geçmez onun için biraz ağır gitmemiz gerekebilir.k.i.bakın
-
karagöl nerde ve tarih ne?
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
evet arkadaşlar madem fikir benden çıktı bilmeyenleri aydınlatayım karagöl karşıyaka tarafındaki yamanlar dağının tepesinde yamanlar dağı volkanik bir dağ dı çok eski yıllarda fakat sönmüş bir yanardağ ve dağın tam tepesindeki büyük çukur zamanla dolarak ve sanırım dağdan gelen sular da vardır göl haline gelmiş ve mükemmel bir doğa harikası emin olun bana ..... zaman a gelince genelde hepimiz pazar hariç çalışıyoruz o yüzden tabiki pazar günü olucak hava müsade ederse tabi... ben hava durumunu da araştırıcam pazar günkü hava durumu hakkında bilgisi olan varsa bizede ilete bilir bu arada katılım olursa saatini ve buluşma yerinide ayarlarız hadi bakalım bırakın bunlarıda kimler geliyo bir görelim....
-
haftaya pazar olursa ben kesin gelirim bu hafata % 70 geleb,lirim ve doğma büyüme izmirliyim böyle bir yer olduğunu bilmiyordum işallah gideriz.
-
evet daha nereler var ama bilmeyen çok kara göl harika bir piknik yeri ve orada mangal yakılıp hoş sohbet edip fotoğraflar çekile biliriz sonra diğer arkadaşlarla gezi fotoğraflarını yayınlayarak paylaşabiliriz... katılım olur ve bunu yaygınlaştırırsak güzel bir hava olduğu takdirde önümüzdeki haftalarda şirince gezisi bile yapabiliriz.... mr.cool sen nerelerdesin geliyomusun baba?? katılacak olanlara şiömdiden teşekkürler
-
gerçekten çok güzel olacağa benziyor.
-
egelim mondial 125 mt demişsin motoruna ama benim motor 50cc ve 70 i geçmiyo demişsin sonrada kara göl dik yokuşlu virajlarla dolu eminmisin gelenileceğine
-
emre bunlar biz olmadan gidemicek anlaşılan gidelim gezi nasıl olur gösterelim mi ne dersin bi haberleşelim öptüm canım
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
-
gezi
iki kere basmışım kusura bakmayın arkadaşlar o yüzden değiştirmek zorunda kaldım bu aralar kafam yerinde değil idare edin
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
-
nunu, sevgili Fuat abi çok özlettin kendini.Sana özelden msj atmıştım.Abi şu işlerimi bi halledeyim dooru İzmir msnden grşlim abi Saygılar
-
egeknn ben de mondial 125 mt vardı sattım ve isim öyle kaldı ama sen şuna emin olki benim 50 cc lik motor düzde değil rampada çok etkili yani kesin çıkar adı aprilla bunun bir italyan eseri
-
eeeee?
Ne oldu vaz mı geçtiniz?
-
piknik falan istiyosanız karagöl gezisinden sonra ben bi gezi düzenliyim...
bu pazar yarıştayız diğer pazar karagöl olabilir aslında...
ben gürhunla kanleyide ayarlamaya çalışırım...
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
beyler geziye ne zaman gidiyoz? ben kesin gelirim fakat pazar günü olursa
-
Moderatör (forrap)
Ben pazar günü çalışıyorum beyler size iyi eğlenceler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler