Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

izmir karagöl gezisi... katılmak isteyenler.... bekliyoruz!

REKLAM ALANI
    derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    forrap,

cafe nerde? Belki ugrarim bir aksam.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cafe gaziemirde değil ama bucada...Egeknn biliyor yerini...

Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Ben aslinda Buca'liyim. evlenince tasindim Gaziemir'e

kafein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Jinlun 250-5
    Merhaba İzmirli dostlar.. bu gezi heyecanınızı sizinle paylaşmak isterdim ancak çalışıyorum .. ama size bir tavsiyede bulunabilirim.. Çeşme gezisi düzenleyebilirsiniz.. burada harika sahil yolları var.. bir uçtan diğer uca tüm koyları gezip görmelisiniz.. Ildır köyü var mesela eski adı ile; erythrai . orada antik bir tiyatro var.. Bahsettiğim köy'de deniz kenarında yemyeşil küçük ama görülmeye değer bir yer.. halkıda oldukça sıcak; bazı evler kafe gibi hizmet veriyorlar bir tanesinin manzarası eşsiz üstelik.. çiftlikköy ve alaçatının koylarıda gezi için harika sahil yollarıdır.. Yalnızca bu koyların hepsini gezmeye kalksanız 200km yol yaparsınız.. Alaçatının taş evlerini'de duymuş olmalısınız.. ekim ayında deniz serinliğinde arada birde mangal tadında hoş bir gezi olacağını düşünüyorum..

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    arkadaşlar karagöl gezisinin fotoları var bende bol bol çektim fakat resimleri siteye yayınlayamadım bilmiyorum yarın öğrenip halledicem inşallah bu arada bileniniz varsa tarif etsin yaww rEnE sana cep telefonumu vermiştim neden arayıp haber vermedin 45.dk seni bekledik neyse birdahakine inşallah

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    egeknn ben sen den cep talefonu numaranı istedim ve haber verecektim ve ogün altımda araba vardı fakat saat 11 de aldım tel in olsaydı haber verip 20 dak için de orda olucaktım yani burda ayıbı sen ettin mesajlara bakarsan anlarsın ve şu an motorum geldi pazar günü olurda gelmezsem namerdim fakat şu tel ver veya 1 evvelki sayfada benim tel var onu al beni bir kere çaldır k.i.b.

Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Arkadaslar,

Eğer bu hafta sonu bir şey yapmak istiyorsak planlamaya şimdiden başlasak iyi olur. Yer konusunda karar verelim, sonra bir yerde buluşup ayrıntıları görüşürüz. (Diye düşünüyorum)

piyade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar inanın gelmek isterdim fakat ehliyet müracatını bu gün itibarı ile yaptım önümüzdeki günlerde ki gezilere katılmak isterim hepinize selamlar

Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Egeknn,

Online olmuşsun haber vermiyorsun. Hafta sonuna niyet varsa bir başlık açmanın zamanı gelmedi mi? 3 gün var hafta sonuna.

Fotograflar ne oldu bu arada?

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    geziyi düzenleyin fakat bu gün benim motor arıza yaptı nedenini bilmiyom bıji yi açtık ve benzin ıslatmış hava ile kuruttuk çalıştı fakat gazı bırakınca stop etti ve tekrar ıslatmış ve 2 gün evvel ağzına kadar taşasıya kadar yağ koydum ve simsiyah duman atıyor du bu gün de hiç bişey yokken iki kişi motor a bindik stop etti bi dahada çalışmadı yarın motorcuya göstercem bilginiz varsa yardımcı olun başınıza belki gelmiştir geziye motor tamir olursa kesin gelirim

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    yahu arkadaş sen o motoru almadan önce neden göstermedin kimseye almadan önce bilgimize danışmadın şimdi iş işten geçmiş danışsan ne fayda neyse inşallah düzelir bu arada derin kanka online olduğum an seninde bağlı olduğunu gördüğümde özelden msj attım hemen görmedinmi msn adresin sürekli hareketli gözüküyo??? ne iş?

Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Ben çok hareketli biriyim, hiç yerimde duramıyorum da ondandır.

Neyse, hani resimler???

Hafta sonuna var mı plan???

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bilgisayar,futbol ve motor
    derin, ctesi akşamı ne yapılcağı kararlaştırılcak buluşuyorlar istersen duyurulardan bak...
    EgeKnn, istersen resimleri cdye çek pazar alırım senden pazar akşamıda siteye koyarım...
    bi de pazar buluşmaya gelebilirsem foto işine el atarım hem daha çabuk yayınlanır
    Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
    35 BTU 55

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    ok valla ben halledicem ama inanın vaktim olmuyo şirketteki bilgisayardan yapabilirim onun içinde vakit bulamadım işyerimizi bucadan çankayaya taşıyacağız o yüzden biraz telaş var ok cumartesi akşamı ve pazar günü gezide görüşmek üzere ve batucan sağol foto işine sen el at bencede

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    batucan, birader varsa sende dijital foto makinası getir yoksa ben ayarlamaya çalışayım olmuyo öyle cep telefonu fotoları

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    forrap aleyküm selam

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    ewet motorcu dostlar 1 ekimde hava durumu iyi biz efeoğlu piknik yerinde olacagız havadaki duman ve petrol kokusuna aldırmayın o bizim motorların eksoz gazı korkacak birşey yok izmirlileri organize edelim İRTİBATI KOPARMAYALIM

Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    APV41 izmirliler organize oluyo zaten bence sen yada sizz katılım gösterirseniz daha iyi olur 1 ekimde toplanıp ( cumartesi akşamı ) pazar gezi yapıcaz zaten...

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    karabağlar gaziemir çevresindeki dostlar çitlembik durağının karşısındaki bp ye işinizdüşerse gelin tanışalım çay içelim irtibatımız olsun (istanbullular bize gülüyor )ses getirelim bahara kadar kalabalık olalım izmirin ne olduğunu gösterelim HAYDİ BRE EFELER

Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    ege gezi nereye haberdar olalım

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler