Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

izmir karagöl gezisi... katılmak isteyenler.... bekliyoruz!

REKLAM ALANI
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    _volki_, başın sağolsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    derin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    resimler birazdan...

derin, yani varya 40 yılda bir izmir grubu toplandı 3-5 fotoyla geçiştirmişsiniz ben çalıştığım için çok istememe rağmen katılamadım ama abi öyle fotolar çekmişsiniz ki kim kimdir hiç bi şey anlamadım...Neyse umarım eğlenmişsinizdir...Bidahaki daha güzel olur inşallah şöyle sitedekilere işte adamlar toplanamadı toplanamadı ama 1 toplandı tam toplandı dedirtecek cinsten.

Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    maalesef sadece cep telefonlerimiz vardi yanimizda. egeknn daha cok foto cekti umarim onlar daha iyidir.

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    egeknn ben gelmek istedim tel ini verseydin bugün altımda arabada vardı ve buluşma yerinin önünden geçtim yani arabayla gelcektim bi dahaki pazara işallah

Motosikleti
    MONDIAL 50 TT
    forrap, kardeşim..
    İzmir öyle bir toplansın ki,dediğin gibi herkesin ağzı açık kalsın...Başarıcaz bunu.
    Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?

Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Arkadaslar,

Bir daha ki sefer Cumartesi gunu aksami toplanip gezi gununu programlayalim. Bence daha cok kisi ve daha fazla hazirlikla baska bir yer de akla gelmezse Karagol gezisi tekrarlanabilir. Amaca oldukca uygun bir yerdi, ayrica mangal tasima derdi de yok.

Motosikleti
    MONDIAL 50 TT
    derin, sen nerede oturuyorsun?Aynı motosikletlere sahibiz.Ben karşıyakalıyım.

Benim fikrim bir pazar günü ya da hafta içi akşam üstü filan bir mekanda buluşma yapalım.Hem tanışmış,kaynaşmış oluruz hep birlikte.Biraz birbirimizin yüzünü görelim.Hadi İzmir..
    Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?

Motosikleti
    Gilera Runner VXR 200 / Gilera Nexus 500ie
    abi ördekler daha kalabalıkmış

Vallaha beyler benim çalışma saatlerim çok sakat şimdi bide dersane başladı iyice sakat oldu ama eğer toplantı yapacağımız zaman uygun olursam 2 elim kanda olsun gelirim Hadi beyler İzmir grubunun gücünü gösterecek gerçekten site üyelerinin ağzının suyunu akıtacak bi gezi yapalım...Egeknn sağolsun benim yanıma uğradı ama ben yoktum cafede tanışmak kısmet olmadı inşallah bi iadei ziyaret gerçekleştiricem kendisine en yakın zamanda ama tabiki en güzeli bütün İzmir olarak 3-5-10 ne olursa kim gelirse toplanıp bi gün tanışmak en azından bi akşam küçük bi tanışma düzenlemek.

Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    UNBEATEN 21,

gaziemir'de oturuyorum. hatırlarsan 50tt için senin fikrini sormuştum almadan önce. Onu şu anda eşim kullanıyor city fighter'da ayakları yere yetişmedi. İki tane oldu yani motorlar. işyerim Karşıyaka'ya yakın, herhangi bir toplantıya katılmak isterim. Siz yeter ki gün - saat - yer söyleyin.

Forrap,

toplantıyı senin cafe de yapalım. Senin sorununu çözmüş oluruz.

Egeknn,

Gönder artık resimleri yaaa!

egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    beyler bence de pazar günü için bir buluşma yeri belirleyelim bu sefer gelmezsem şerefsizim lütfen buna çok ihtiyacımız olduğunu biliyorsunuz

Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Egelim,

Kesin konuşma, dün de kesin bekliyorduk seni.

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    selamm millet evet dün karagöldeydik derin northen ve ben bu arkadaşlarla tanıştığım için çok memnunum çok keyifli arkadaşlar ve güzel vakit geçirdik 3 kişi de olsak zevkliydi bu işe önem veren ciddiye alan sözünde duran ve gerçekten gönül verenler belli oldu birdahaki haftalarda bakalım kimler katılacak fakat katılan olmasa da biz eküriyi kurduk gibi gözüküyo bu arada evet birçok güzel fotoğraf çektim bunları akşam yayınlayacağım şu an biraz işim var sadece neler olup bitmiş diye bir bakayım dedim sayfaya ve çıkıyorum akşam görüşmek üzere resimleri hallederim

EgeKnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZR 1000 EXUP
    evet karagöl gezisinden resimler... benim cep telefonumdan çektiğim resimlere de bir bakın arkadaşlarr bu arada gelmeyen kayış atan egelim ve rEnE sizinle özel görüşücez

derin, güzel öneri Cafeye gelin kapının önünde mangal falan yakarız Şaka geyik bi yana umarım bi dahakine katılmaya fırsatım olur...Bu arada bende gaziemirde oturuyorum ya sen neresindesin??

Motosikleti
    SUZUKI FREEWIND XF650
    Emlak Bank Evlerindeyim, sen?

Egeknn, hani fotograflar??

Ben beyazevlerde oturuyorum 6.sanayi tarafında.

rEnE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam selamlar, EgeKnn basta olmak üzere geziye katılan arkadaslardan cok özür diliyorum. Kenan beni iskeleden alacaktı o gün ancak bi akrabamın kayıt ve ev icin aynı gün sabah geliyorum diye haber vermesi nedeniyle onu almaya gittim garaja, o nedenle geziye katılmam yalan oldu. Kusura bakmayın Lütfen
    Bu arada bir dahaki bulusmada benim antika dijitalide getiricem bol bol fotograf çekilicez inşallah :headbang:
    Comfirmation Bias

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler