Adres verin geleyim. Hatay 3 yoldan geciyosanız nokta duragından alırsınız beni Söyle Bornova'ya Hatay a yakın bi yerlere aksak nasıl olur. Gerci bilmiyorum buraları fazla
Adres verin geleyim. Hatay 3 yoldan geciyosanız nokta duragından alırsınız beni Söyle Bornova'ya Hatay a yakın bi yerlere aksak nasıl olur. Gerci bilmiyorum buraları fazla
Comfirmation Bias
ya arkadaşlar yorum yapacağınıza ben geliyorum yada gelmiyorum deyin de kaç kişi geliyo kim geliyo bilelim hadi gelenleri not alıcam ve yarın saati ve buluşma yerini bildirecem lütfen katılacaklar ismini oturduğu semti bildirsin ana sayfada bu geziye geleceklerin bildirmesi için yeni sayfa açıcam gelmeyecekler başka söyleyecekleri olanlar lütfen o sayfaya değil bu sayfaya yazsınlar şimdiden iyi eylenceler...
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... info@motosiklet.net
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************
egelim,rEnE,derin,forrap, ve diyer gelebilecek arkadaşlar pazar günü sabah saat 11.00 da karşıyaka nikah sarayı yanında buluşalımmı aaa pardon bide Mr.cool seni unutmayalım kardeş gelicem demiştin yarın kesinleşsin bu gezi işi gidelim yahuu
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...
- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Yapılan uyarılara uymadığınız ve FLOOD (arka arkaya mesaj) yaptığınız tespit edilmiştir. Bu size tarafımızdan yapılan son uyarıdır aksi takdirde ceza alacağınızı lütfen göz önünde bulundurun
********************I**********************
valla izmirliler ayıp ya valla egenin prestijini kurtarmak için ben gelecem nerdeyse abudik gubidik bilgisayarcı sen neden gitmiyon
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
rezil olduk bak gördünmü abidik gubidik arıza çıkardı yarışa gidecekmiş :
egeknn ben yarın gelmeye çalışcam akşam saat 19 gibi haber verecem
Arkadaşlar müsait olursam gelirim volkiyide getiririm ama bunu kim organize ediyorsa hava durumunu falanda bi kontrol etsin ve kesin bi tarih olursa daha iyi olur bende moto yok şimdilik oto ile katılacağım sakıncası yoksa .
bende geliyorummm saat 10 gibi bornovadan çıkar ksk nikah salonunda 11 de olurum görüşmek üzereegelim,rEnE,derin,forrap, ve diyer gelebilecek arkadaşlar pazar günü sabah saat 11.00 da karşıyaka nikah sarayı yanında buluşalımmı aaa pardon bide Mr.cool seni unutmayalım kardeş gelicem demiştin yarın kesinleşsin bu gezi işi gidelim yahuuegelim,rEnE,derin,forrap, ve diyer gelebilecek arkadaşlar pazar günü sabah saat 11.00 da karşıyaka nikah sarayı yanında buluşalımmı aaa pardon bide Mr.cool seni unutmayalım kardeş gelicem demiştin yarın kesinleşsin bu gezi işi gidelim yahuu
annem beni öldürecek
yarın saat 11 de nikah salonunun önündeyim kesin gelin arkadaşlar northern bekliyorum...erhan sende ve egelim mr.cool hadi toplandık bakalım kayış atmayın yarın 11 de herkes orada olsun
ok kaç km burası egeknn
annem beni öldürecek
45 km civarı yanlız yarın yarış varya millet ekmez inşallah
walla ben warım saat 11 de ordayım motorum keeway 150 görüşmek üzere
annem beni öldürecek
ok saat 11 de bende oradayım
mr.cool kardeşim selam gezi ye gelebileceğini söylemiştin yarın sabah saat 11.00 da karşıyaka nikah sarayı önünde toplanıyoruz gelicekmisin bilgi verirmisin şimdiden görüşmek üzere
EgeKnn, yarın yarıştayım ama haftaya piknik tipi organizasyon isterseniz ayarlarım hep beraber urla yolu üzerindeki ormana gideriz çok güzel....
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
ok kardeşim gidelim umarım haftaya hava güzel olur bu arada yarış saat kaçta start alıyo ve giriş ücreti ne biliyomusun ???
beyler ben gelemiycem herhelde gelirsem de araba ile gelirim herhalde lada 91 model station arabayı tanıyın diye yazdım işallah gelirim çok istiyorum gelmeyi fakat bazı problemler çıktı kusura bakmayın ama haftaya kesin gelirim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)