heheheheheh ben varmıydım ki yaaaa son anda yoldan çevirdim o kadar
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
bende sefaköyden geldim gelmek isteyince gelinir tabiki de yine de karsı taraftaki buluşmalara katılmak zor oluyor.az bi tereddüt varsa gelmek iyice zorlasabilir.avrupa yakasında da buluşmalar ayarlayın hepiciğine gelirim vallaa
sagol dostum artık varaderoyla yol acıcam sana iş saatlerimde :D
tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler
güzel bir organizasyona daha imza attığımıza inanıyorum
bu organizasyonu düzenlemeden önce çok destek görmüştük ancak havanın güzel olması sonucu katılım sayısı aşırı şekilde düştüğü inancındayım
ama orda olabilseydiniz onların sevinçlerini ve ilgi alakaya ne kadar ihtiyaçları olduğunu görebilseydiniz keşke
neyse ki güzel bi şekilde kendilerine az da olsa yardımcı olabildik
reesimlere aşşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
http://picasaweb.google.com.tr/alper.tim/YeniKlasR2
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper bi dahaki organizasyonda daha aktif bişeylerede açığız
dünki yarışmaya katılmak çok keyifliydi
hatta önümdeki çocuklardan biri abi siz oturmayamı geldiniz dedi, öle gaza geldik
GKN MOTORS
bizim koşturmamızın videosu varmış marv da, akşam eklicek
GKN MOTORS
hehehehe ula şu marvl la tanışamadık ya ona yanarım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper kapmışsın webalbüm olayını hee bak 10 numara oldu şerefsiizm resimler harika başka buluşmalara ait resimler avrsa onlarıda koy arada bir bakarız paylaşıma açtım senin albümle benimkini bideğişiklik olursa haber alırsın
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
alper cim gene yükü ilk başta alan sen oldun ' fedakarlığın ve yapıcı kişiliğin umarım hayatında sana başarı ve mutluluk getiri buna sonuna kadar inanıyorum. teferruata girmeyeceğim sen anladın' bu arada fotolar içinde teşekkürler ömür boyu hatıra kalacak ben son anda konsere dahil oldum ama o anı yaşamak 1 çocuğumuzun bile mutlu olduğunu görmek çok güzeldi emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler .
organizeyi düzenleyenlerin başında olan sevgili hakan çok stresliydi ama oda mutlu oldu sanırım katılım az olsada yüzümüzün akıyla çıkıldığına inanıyorum.sağol hakancım .
sunuculuk ihalesi hakan abiye kaldı oda sağolsun kolay olmayan bu göreve soyundu bir büyüğümüz olarak değerli abimin ellerinden öperim.
gönlünüze sağlık gönül dostları rüzgarın çocukları .....
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
çok iyi yaaa.... ama ne yazıkki 21 nisan.. nisan 21
yok tabi sende haklısında kadıköy belediyesinin sitesine girersen göreceksin ki bu sene neden bilinmez 23 nisan ı 20 nisan da kutlamaya karar verdiler.. haftaiçi gündüz vakti bağdat caddesini trafiğe kapamak uygun olmuyor diye sanırım.... biz göztepe ışıklarla fenerbahçe ışıklar arasını trafiğe kapayıp çocuklara resmi geçit yaptırdık... eskiden stadlarda yapılırdı.. şimdi velilere eziyet olsun diye yollarda, ayakta, güneşin altında, 2-3 yaş grubu çocuklar saatlerde omuzlarda.....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
hersey cok guzeldı ve o semaven gosterısı en harıkasıydı. ben sahsen 2 turda duserdım org guzeldı bundan sonra ınsallah aranızdayım artık saygılar herkese
herkese selemlar güzel bi orginazasyondu teşekkürler yanlız bişeye değinmek istiyorum yanlış anlaşılmasın sadece kişisel fikrimdir hatta bu fikrim bi arkadaşım hatırlatması üstüne uyandı sözkonusun üzülme nedenim ihsan hakan abi me çünki wolf lere geçmiş buda beni sonderece üzdü artık ihsan abi bi wolf olarak bizi oraya çağırması ve onların yeleğini giymesi beni üzdü oysaki orda çoğunluk biz deydi wolf lardan iki yada üç kişilerdi yani yine ne fayda varsa yine kişisel fikrimi söylüyorum bizim mt den var bunları burda açıklamam sebebimde biz bi aileyiz biz bir kardeşlik varsa herkesin içinde konuşulmalıdır diye düşündüğüm için bunları yazdım herkese teşekkürler
Drift Religion
fatih şubesi
alperim malesef mikrofonu ayarlayamadılar müzik'in üstüne okudum müzik playbeck ama ben canlı okumaya çalıştım ama malesef küçük bir aksaklık oldu belli etmemeye çalıştım o yüzden bazı yerlerinin sözleri anlaşılmadı alt yapıları demir demirkanın gitaristi yaptı tarzı yakaladık okumalarını yapayım sana yollayacağım şu an sadece alt yapı olduğu için yollayamıyorum en yakın zamanda göüşmek üzere
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
bende üzüldüm...buradaki dostluğu orada bulurmu oda ayrı mevzu...birde beni üzen bir şey var...herkes bir misyonun peşinde koşuyor...ihsanhakan abi Sosyal mevzuların insanı oldu çıktı...tamam Allah razı olsun elinden geleni ardına koymuyor ama hepimiz aynı duygu ve düşüncede olacak değiliz ki...
Dünyanın en önemli işinide yapmış olsa çevresindeki 100 kişi Dünyanın en önemli işini yapmak istemeyebilir...
ben gelmek istemedim...ve huzurluyum...gelemediğim için üzüntü duymadım...kendimce nedenlerim var...vicdan muhasebemi yaparım...Pazar sabahı bu organizasyon öncesi bir kaç arkadaşa msnden dedimki...haydi şuraya buraya gidelim...biz bu organizasyona gidicem dedi bir arkadaş...İHSANHAKAN ABİYE sözü var...mış...
iyide sen hakan abin içinmi gidiyorsun o organizasyona...ona ayıp olur diyemi...orda görünebilmek içinmi...yoksa çocukları gerçekten yalnız bırakmamak adınamı...yani bu olayı içimizde hissetmiyorsak yaşamıyorsak katılmanında hatır gönül işleriyle alakalı olduğunu bilmek daha vahim bence...
elimden birşey gelemeyeceğini anladım ve gitmedim....belki bencil davrandım belki hayatdan kaçmayı tercih ettim ama ben veya benim gibi MANGALI tercih edenler yüzünden ihsanhakan abiyi kaybetmiş oldum...öylemi...bu kadar basit yani...
ihsanhakan abi seni bu kadar kolay bulmadımki kolay kaybedeyim...VOLVES mi neyse ben o kişileri tanımam...sen bizdensin...
Geçen yıllarda Darülacezeye gittim MT ile ve halende aklımdan çıkaramıyorum..başka bir koğuşda engelliler bölümünde eli ayakları olmayan gözleri görmeyen dilsiz altına büyük tuvaletini yapmış yatakta çığlık atan adamı halen hafızamdan silemiyorum inanın...Allah kimseyi bu hallere düşürmesin...ben artık bu tür Sosyal etkinliklere katılamıyorum...kaçmayı tercih ediyorum gerçeklerden...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
bu arada ihsan babam bizim ihsan babamız saygım sonsuz sadece kişisel bi fikrimi söylemeye çalıştım kesinlikle ve kesinlikle amacım polemik değil sadece ailemize fikrimi söylemek istedim
Drift Religion
fatih şubesi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)