Bu arada erdinç arkadaşıma dönüş yolundaki eşliğinden dolayı teşekkür ederim
Bu arada erdinç arkadaşıma dönüş yolundaki eşliğinden dolayı teşekkür ederim
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
gelen arkadaşlara çok teşekürler güzel ve anlamlı bir buluşma oldu sema gösterisi gerçekten çok güzeldi. kulaklarımda halaa ümraniye diye çınlayan küçük kardeşlerimizin sesi var tezahurat hiç susmadı valla
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Arkadaşlar bu gün yaptığımız organizasyona gelerek maddi manevi katılımda bulunan tüm motosiklet tutkunu kardeşlerime yürekten teşekkürler,hepiniz sağolun varolun.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
o da bişeymi. çıkışta çocuklar etrafımı bir çevirdiler noluyo dedim kendi kendime.imza istediler yaw...şaka gibi ama gerçek..kollarını açıp imza at deyip durdular.bende kıramadım imzaladımbiri olayı iyice abartıp formasını imzalattı.kendimi v.rossi gibi hissettim(ölemiyim neyim)
acayip havaya girdim yaw
Drift Religion
gerçekten gelmek isterdim ama ehliyet yok bidaki sefere aranızdayım rn kısa zamanda
özgür adam:
Yaw yine resimde olamadım. İkidir buluşmadayım ama hep gölge kahraman benim. Resimler ne zaman çekildi. Bu arada Alper bu hafta içinde yeni motor alma emin ol kıllanırım. En azında on gün kadar ara koy olaya. Sen anladın onu... Bu arada Semazenler'de gözüme kaçan toz bayağı bir sulandırdı gözlerimi. Bu buluşma çok anlamlı oldu. Sebep olan arkadaşlara teşekkürler.
Metehan yine yoktu......Bu arada ben sitede ondan 13 gün daha eskiyim. (Araya kılçığı atayım...)
çok güzen bir organizasyondu, emeği geçen herkeze teşekkürler
yarışmaya katılmamızda ayrı bi makaraydı
sema gösterisinede girelim dedik ama yemedi
inşallah istenildiği gibi biraz dikkat çekebilmişizdir ve faydalı olabilmişizdir
GKN MOTORS
Ender Arkadaşım sanada ayrıca teşekkür ...
Dönüş yolunda bana pilotluk yaptığın için ....
1200GS lere pek benzemiyor ama olsun Eşşek işte ayakları yerden kesiyor.. ;)
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
ben ve kızım da gelmek istiyorduk ama son dakka program değişikliği oldu... aynı saatlerde bağdat caddesinde yiğeniminde içinde olduğu bir 23 nisan şenliği olduğu için... çoğunluğun tercihine katılmak zorunda kaldım... Herşeyden önce katılım gösteren arkadaşlara teşekkür ederim... affımın da kabulünü rica ederim....
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
Ben Kilyosda gezmeyi tercih ettim...Arkadaşlar ısrar etti son dakkaya yetişelim dediler...okan gizem ve hakan abiyi tam çıkarken gördük...bir faydamız dokunmadı yani...bu işler rıza işidir gönül işidir...Allah katkısı olanlardan hoşnut olsun....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
çok güzel bir organizasyondu emegi geçen herkesin ellerine sağlık çocukları bu şekilde mutlu etmek ve mutlu görmek çok güzeldi. bu tür organizasyonlarda her zaman aranızdayım. hasan abiye(aslanfb) bambam hasana da ayrıca çok tesekkür ederim.
coşkun abi seni göremedim. erdinç sende yetişememişsin baska sefere görüşürüz artık.
iyiki varsın MT
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
dünkü organizasyon çok güzeldi.kardeşim fatih ve diğer engelli arkadaşları adına herkese çok teşekkür ederiz.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)