okey 11:30 da ordayım benide yaz listene.
bakırköyde town center buluşmasına kimler geliyor
11:30 town center önü buluşma 12:15 hareket
eet elleri görelim
1-alper_tim
2-ender99108
3-ozzy73
4-
5-
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
motosıkletımı sattıgım ıcın arabamla gelecegım umarım mahsuru olmaz tabı etkınlıkte bızımde aracımızla katkımız olsun tebrıkler.
evet son kez guncellensin yarın bulusma var dostlar hadiiii eglenceli gecicek ben onceden gidip salonu hazırlıycam hadi mt yarın gorusmek uzere saygılar
gönül isterdi ki bizde orda olalım hep beraber olalım ama malesef olamıcaz... BizimDe Sizinle Oldugumuzu o Kardeşlerimizle Oldugumuzu Bilmenizi İSteriz... Bu organizasyon için Teşekkürler...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
vay be bu kadar mı yardım sever insan var?
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
MOTOSİKLET TUTKUNLARINDAN YİNE MUHTEŞEM BİR DESTEK - 17/04/2008
http://www.uso.org.tr/index.cfm?acti...detay&haber=50
soru 1 : Olay 18:00'de bitecek peki kaçta başlayacak?
soru 2: Burhan felek benim geleceğin yolun karşı tarafında kalıyor. Nereden karşıya geçiyoruz?
soru 3: 14:00'de başlıyorsa 14:00'te gelirsek motor koyacak yer kalacak mı?
DBTYSG
arkadaşlar yarın (pazar)oğlumun oynadığı(yıldız takım) ttnet beykozun a takım maçı var altyapı oyuncularının seyretmeleri mecburi olduğu için 14.00 da başlayan maça götürmem gerekiyor o yüzden inşallah yetişmeye çalışacağım maçın linki aşşağıda gelemezsem çok özür dileim ama gelmeye çalışacağım.
http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2...4?OpenDocument
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Güncel..................................
en güncel hep güncellll.......
hadi mt herkesi bekliyorum yarın bide zihinsel engelli cocuklarım haric sizinle tanıstırcagım gelir durumu cok dusuk olan dudulludaki sporcu cocuklarımıda getircem umarım onlarada aynı ilgi ve alakayı gostericeginizi umuyorum yarın gorusmek uzere
bende geliyorum.............yarın görüşmek üzere
Drift Religion
aga kımseye engel yok engellı çocuklarda motor kullana bılırler azım ve hırs onlar ıçınde uretılen motorlar var onlarda bizden kahrolsun taksıcıler otobusculer
:cat:HIZLI YAŞA ÇABUK ÖL
hadiiiii buyuk gun bugun herkesi bekliyorum butun cocukları ustunuze salmassam ne olıyım herkesin motorunun ustunde bi cocuk gorurseniz kızmayın cocuklara direk bana gelin beni dovun
Abi haadi daha fazla daha fazla bu kadarmıyız
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
bende geliyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmm,
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)