Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Haftasonu Yalova'da olacağım sanırım; pazar öğleden sonra döneceğim, tam 14.00'te orada olamasam da daha geç gelmeye çalışırım. Siz yine de daha erkenden selamlarımı; sevgilerimi sunun tüm kardeşlerime...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
evet arkadaşlar elleri görelim yine hayılı bi iş yine mt göğsümüsü kabartma zamanı
Drift Religion
fatih şubesi
abicim yıne gösterdın önderliğini saygılar.
GAZA GELMEYELİM.AMAN...
arkadaşlar galiba bende büyük ihtimalle saat 4 5 gibi falan katılacağım aranıza çok üzğünüm ama bi şekilde aranızda olmak istiyorum
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
pazar günü yaklaşıyor nerde katılımcı mt ciler
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
bakırköyde town center buluşmasına kimler geliyor
11:30 town center önü buluşma 12:15 hareket
eet elleri görelim
1-alper_tim
2-ender99108
3-
4-
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
yukarııııı................
hakan abi inşallah gelmeye çalışacagım ama şimdiden kesin bişeyler söylemek zor .. hayırlısı olsun şimdiden ...
saygılar...
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
güncellllll..............................
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Arkadaşlar hadi bakalım,beni mahçup etmeyin MT bütün ekip orda olur demiştim, evet elleri görelim liste bukadardamı kalacak
Herkes birgün MT'li olacaktır.
yanındayız ihsan abi.
arkadaşlar imkanlarımız zamanlarımız dahilinde katılımcı olmaya çalışalım. evet mt biraz daha duyarlı
4 TEKER BEDENİMİ 2 TEKER RUHUMU TAŞIRR. DeLi RüZgArr.
gecen seferkı cok guzel gecmıstı bununda ole gecıcegını umuyorum
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
millet nerdesiniz ya bu kadar mı katılımcı var?
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin basın duyurusu aşağıdadır.
Saygılar
İST. - 18.04.2008 - BB 063
MOTOSİKLET TUTKUNLARI ÜSO’YA GÖNÜL SPONSORU
Motosiklet camiası, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK) Ücretsiz Spor Okulları (ÜSO) faaliyetlerine destek vermek için buluşuyor. Motosiklet severlerin 20 Nisan 2008 Pazar günü Burhan Felek Spor Salonu’nda bir araya geleceğij şölenin geliri ÜSO’ya bağışlanacak.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Ücretsiz Spor Okulları Komisyonu’nun çalışmalarına motosiklet tutkunları düzenleyecekleri bir şölenle destek verecek. Bu amaçla 20 Nisan 2008 Pazar günü Üsküdar Burhan Felek Spor Salonu’nda düzenlenecek etkinlikte motosiklet severler bir araya gelecek. Çeşitli sanatçıların sahne alacağı şölende elde edilecek gelir Ücretsiz Spor Okulları çalışmaları için Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’ne bağışlanacak.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından 7-15 yaş grubunda bulunan, daha çok dar gelirli ailelerin ve özel grup olarak adlandırılan fiziksel ve zihinsel engelli çocukları spor yoluyla eğitmek, bedensel ve ruhsal açıdan sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlamak amacıyla yürütülen projeye ‘Gönül Sponsoru’ olan motosiklet tutkunları, 20 Nisan günü saat 14:00’de Burhan Felek Spor Salonu’nu buluşma noktası olarak duyuruyor.
Sunuculuğunu showman Okan Karacan’ın yapacağı şölende Atlas Müzik Prodüksiyon’ a bağlı olan Emirkan, Kürşat, Göktan Çelikiz, Tolga Karel, Aylin Coşkun gibi sanatçılar da yer alacak.
TÜRKİYE MİLLİ OLİMPİYAT KOMİTESİ
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER SERVİSİ
Olimpiyatevi, 4. Kısım sonu 34158 Ataköy / İstanbul
Tel: 0212. 560 07 07 - Faks: 0212. 661 34 20
Mesafenin uzaklığı nedeniyle malesef oraya giden koca yürekli arkadaşlarımın arasında olamayacağım. Öncelikle organizasyonda emeği geçen arkadaşlarımızı, sonrasında da katılımcıları tebrik ediyorum. Hakikaten çok anlamlı bir organizasyon, herşey gönlünüzce olsun. Fuarada gidebilmeyi çok istemiştim ama yine mesafe yüzünden gidememiştim, ama fuara katılmayı emin olun bu kadar çok istememiştim, keşke orda olabilseydim...
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
bu kadar mı istanbul MT walla ayıp ayıp
alper town center nerdeydi yav hatılıyamadım şimdi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)