bence Ankara % 75 katılım oranına ulaşacak bu sefer o kadar da çamur atmayalım yahu
bence Ankara % 75 katılım oranına ulaşacak bu sefer o kadar da çamur atmayalım yahu
bi de çadır fln ayarlamak gerekecek öneriniz var mı?
Katılımım olurmu olmaz mı bilinmez ama bizimkiler haberiniz ola İzmir Afyon arası özellikle Sökeden sonra yollar biraz zorlayıcı. Çok fazla çalışma ve bakım var. Aman dikkat diyim ..
izmir afyon arası söke???
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
erdem baya bi karıştırdı yolları kulaya kadar 2 şeritli yollar otoban gibi maşallah bülent arınç sağolsun yaptırdı
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Hadi bakalım kazasız belasız gidip gelin... Pro yu benim icin birer kez daha öpün... r3n Rüçen de geliyo mu?
Ankara dan İzmir e gelecek arkadaşlara selamlar, hayatınızı ve yaşam tarzınızı degistirme zamanınız gelmis demek ki Biz size yardımcı oluruz...
Pazar aksamına bekliyoruz...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Katılım artıyor... Artsın.....
Giderken mehter marşıyla gitcez... Dönüşte ankaralı ları alıp İZMİR marşıyla geri dönecez....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Aslında çadırda var, motorda var, maksimum heveste var ama acaba o dönemde elimiz boş olur mu?
Motorum Çinli Ama Ben Çinli Değilim.....:wiinkk:
Yok...Yok biz zaten o bozuk yolları biliyor ve Afyon'a Bodrum üzerinden gideceğiz
Afyon hangi istikamette yau bende şaşırdım şimdi
Ben Askerliğimi Ankarada yaptım...biraz Angaralık bulaştı yaani....
eeee ben şimdi ortadamı kaldım yani
ben nereli olayım sizce hangi tarafta kurayım cadırımı
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Bozuk yol falan yok yaaw... Kim çıkardı... Daha yeni gittim ben...Sadece yol biraz yeni.... Daha çizgileri yok..Kenarda uyarı direkleri yok.... Sadece yolu iyi seçecen..Fıstık fıstık...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
325 KM miş yol, burdan temiz görünüyor yollar
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
gezi tarihi kesin mi 1 hafta sonra olsa olmaz mı? O hafta sonu ve bi önceki hafta sonu KPDS VE ALES sınavları var da???
1 hafta sonra olursa 19 mayıs da dahil olur. Kamp bir gün uzayabilir. Cumartesi gelemeyenler veya geç gelenler de katılabilir. 19 Mayıs haftası olursa planlayabilirsem ben de gelmek isterim.
Hiç kaçar mı yaww
Yazın beni de yazın. Kamp bilmem ama günübirlik mutlaka ordayımmm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)