12.04.08 - Suzuki & Kawasaki & Tgb Bayi - Adana Motoshop Açılışına Davetlisiniz !
-
Hayırlı olsun arkadaşım.Baya büyük bir yatırım yapmışsınız,kısmetiniz bol olur inşallah.Organizasyonda süper olacak sanırsam.Aslında bu hafta Adana'ya gelecektim ama iş yüzünden yattı.Organizasyonu kaçrsakta sonrasında ziyarete gelip bir çayınızı içerim artık.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Reklamlar
-
DARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun arkadaşım.Baya büyük bir yatırım yapmışsınız,kısmetiniz bol olur inşallah.Organizasyonda süper olacak sanırsam.Aslında bu hafta Adana'ya gelecektim ama iş yüzünden yattı.Organizasyonu kaçrsakta sonrasında ziyarete gelip bir çayınızı içerim artık.
saolasın kardeşim
ne zaman istersen buyur gel, herzaman bekleriz
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
-
hayırlı olsun burcu arkadaş... seve seve reklamınızı yaparım...Bu aralar Adana'nın en ucuz broşür ve matbaa işlerini yapıyoruz...birde Motosiklet ve Trafik Gazetesi Hazırlıyorum...Pilot bölge Adana... Bir mani çıkmazsa gelirim açılışınıza...
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
-
entellektüel adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun burcu arkadaş... seve seve reklamınızı yaparım...Bu aralar Adana'nın en ucuz broşür ve matbaa işlerini yapıyoruz...birde Motosiklet ve Trafik Gazetesi Hazırlıyorum...Pilot bölge Adana... Bir mani çıkmazsa gelirim açılışınıza...
Engin abi gelde tanışalım beaaa,xmen gibisin vallaha
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
aaaa bende gelcem açılışaaa
kozana gitmeyi 1-2 saat erteleyebilirim heralde
şimdiden hayırlı olsun canım bol kazanç versin Allah
sen kal aşk ben giderim buralardan
-
Burcu cum böyle bir organizasyonu katılmak insallah bizede nasip olur. Tüm MT ile bittaz tanışmak isterim. Motor ve motor dünyasında henüz yeniyim. Bu gibi organizasyonlara katılmak motor bilgi beceri ve en önemlisi motoru dostlarımı arttırmak isterim... Bayilikler konusunda hayırlı olsun. Almışken HONDA bayiligine alsaydınız..neyse...
Sizlere motorunu bilgili kullanan, ve Ne oldugunu bilmiyorum demeyen, aldıgımda böyledi mazeretini uydurmayan, servis degilmisiniz yapsanıza dikkafalılıgını kullanmayan, bugun taktırdıgını yarın söktürmeyen, ne istedigini bilen, kararlı, bilgili, anlaşılır- anlar, gözü pek, müşteriler diliyorummmm...
-
Duygu değil burcu
-
@gezgin_33 mersin de değilmisin anam gelsenee 1 saatlik yer noolcak sankii
sen kal aşk ben giderim buralardan
-
Tequ adlı üyeden alıntı
Showgirls arkadaşlarla birebir tanışma fırsatmız olacak mı ?
öle bi fırsat varsa ben de geliyorum
-
isocum benim artçım kıllı olmayacak sen çok kıllısınben dansçı kıslardan alim bitane
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
frdndl adlı üyeden alıntı
@gezgin_33 mersin de değilmisin anam gelsenee 1 saatlik yer noolcak sankii
Evet 1 saatlik yol ama iş imkanları el vermiyo. Birde ben zaten hergün mersinden adaya gelip gidiyorum. Adana Temsa da calışıyorum.. Bu arada isimleri karıştırdım galiba
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hayırlı olsun allah utsndırmasın
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
Hayırlı olsun arkadaşım Adana MT işte size fırsat hadi bakem.
-
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Evet 1 saatlik yol ama iş imkanları el vermiyo. Birde ben zaten hergün mersinden adaya gelip gidiyorum. Adana Temsa da calışıyorum.. Bu arada isimleri karıştırdım galiba
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Burcu cum böyle bir organizasyonu katılmak insallah bizede nasip olur. Tüm MT ile bittaz tanışmak isterim. Motor ve motor dünyasında henüz yeniyim. Bu gibi organizasyonlara katılmak motor bilgi beceri ve en önemlisi motoru dostlarımı arttırmak isterim... Bayilikler konusunda hayırlı olsun. Almışken HONDA bayiligine alsaydınız..neyse...
Sizlere motorunu bilgili kullanan, ve Ne oldugunu bilmiyorum demeyen, aldıgımda böyledi mazeretini uydurmayan, servis degilmisiniz yapsanıza dikkafalılıgını kullanmayan, bugun taktırdıgını yarın söktürmeyen, ne istedigini bilen, kararlı, bilgili, anlaşılır- anlar, gözü pek, müşteriler diliyorummmm...
honda bayiliğini teklif ettiler, biz kabul etmedik
Sucular bu işi fazlasıyla iyi bir şekilde yürütmekte,
biz adanada olanın üstüne yeni bi tanesini getirmek değil,
olmayanı getirme mantığındayız
bu yüzden suzuki'yi de ekledik listemize
açılışa mutlaka bekliyorum kardeş
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
-
bende geleyimmi
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
-
a ha ah haaa isocum...
iso o deilde geçen erzuruma gidiom depodaki mozot donmuş..........die devam edio halen acilen kurtulmam gerek burdan isooooooooooo...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
LTF06 adlı üyeden alıntı
a ha ah haaa isocum...
iso o deilde geçen erzuruma gidiom depodaki mozot donmuş..........die devam edio halen acilen kurtulmam gerek burdan isooooooooooo...
bi telefonunda diğerini çaldır sonra aloo,,yok yaaa,harbimii,abi geçmiş olsun hemen geliyorum de kalk ve gaççççççç
-
[B]ama hâââLâââ[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler