İş çıkışı Şirinyer istikametinden kesin geleceğim ama mekan nerededir bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
bu sefer listeyi ben yapayım dedim
her zamanki gibi gelecekler kopyalayıp adlarını eklesin ki kimler geliyor bi görelim
1-gittardando
2-extreme1925
3-karmacoma
3-bikerboy35
4-chatkut
5-serhan yoruk
6-??
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
1-gittardando
2-extreme1925
3-karmacoma
3-bikerboy35
4-chatkut
5-serhan yoruk
6-csalgin
7-malcolm_x
8-??
Orda olmaya çalışıcam.... Misafirim var da.... İzin alabilirsem gelicem...
Bu arada Ayvalığa gidecek ekipte yer alıcakların muhakkak gelmeleri gerekmektedir.... Hem yolda yapılacakların hemde sürüşün güvenli olması için gerekli bilgilerin verileceğinden dolayı....
Bu bilgilendirmeleri alamayan arkadaşların Wallace ile muhakkak irtibata geçmelerini istiyoruz... Tabi cuma günü gelememişlerse.....
Haftaya olan toplantımızda da APV41 in katkıları ile ilkyardım ve sağlık konuları işlenecektir....
Bu iki toplantıyı kaçırmamanızı Gurup olarak rica ederiz... Üzülerek söylüyoruz ki bu iki toplantıya gelememiş veya bu konuları işlememiş kişileri malesef Ayvalık gezisine dahil edemeyeceğiz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
1-gittardando
2-extreme1925
3-karmacoma
3-bikerboy35
4-chatkut
5-serhan yoruk
6-csalgin
7-malcolm_x
8-apv41
9-KUMİTA45 (aklıda bizimle gönlüde )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Arkadaslar, gerekli bilgiler yukarı da verilmis zaten... bu son iki hafta ozellikle sürücülerin olması gereken bi hafta.. Ayvalık gezisine gelemeyecek arkadaslarında grup sürüsü vs. hakkında bilgi saglayacagı, sonra ki geziler icin de faydalı olabilecek bilgiler edinmesi acısından gereklidir...
Allahtan bi mani olmassa, Cuma günü kısa da olsa, sonunda ''artcımla'' geliyorum
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Yaz tahtaya al cumaya;
sandman+1
(Allah tabi nasip kısmet ederse )
biz olmadan olmaaas!bizide alın lizteye
Marina & Özer
ilk yardım konusunu işlemeden önce kimin (allah kaza bela vermesin tabii ) hangi konularda görevli olacağını ben şimdiden tespitettim.
1- APV41 : patlak lastik ve tamir işleri başkanı.
2- Wallace : Çay ve Sigara dan sorumlu müfür.
3- Alptunay: kırık çıkıkçı (kaynağı iyi bilir ya )
4- Kolpa üfürükçü (üfürüğü sağlamdır sanırım çünkü göğüs kafesi bayağı geniş )
şimdlik bukadar diğerlerinede yardımcı asistanlık görevi verilecektir.Hayırlı olsun
Allahtan bir aksilik çıkmazda gelirsiniz
eee.... senin artçın daha 3 kez katılmadı toplantılara kaçakmı getircen hangi aşiretten peki? tanırmıyız
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
abi ne demek şimdi bu üfürükçü fln nikimiz kolpa diye üfürükçü mü olduk şimdi
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
Ben o taşlarla sek sek oynardım ama neyse kardesim bak benim hatunla olaki miss kolpa kaynasırsa, ikimize de pahalıya patlar bu iş... 5.000 euroluk yuzukleri unutma... yeni motor mu evlilik teklifi mi?
Abi benim hatun geliyo yarrın akşam Alamanya dan... aslında gruba getirmeyecektim, simdi herkes eteginde ki taşları da biriktirmiş diye, ama atın ölümü arpadan olsun misali bile bile geliyorum işte...
İstersen toplantıya gecmeden once bulusalım beraber gidelim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
cuma görüşmek üzere arkadaşlar
bi tek "kısa" kelimesinde mi hata var sanki,
"mani" ne demek engel mi demek istedi yoksa falım sakızlarından çıkan dörtlüklerimi kastetti,
"sonunda artçımla geliyorum" da nihayet artçımla geliyorum mu demek istedi yoksa toplantı dağılırken geliyorum mu demek istedi hangisi
mübarek bileşik devrik kombinasyonu
bide bunların kombinasyonları var ki bu durumda sercanın yapabileceği 12 olasılık var bakalım cuma çözecez mânayı (a yada şapka yakıştı ama)
May The Force Be With You
sercan senin mutlaka 20:00 en geç 20:30 gibi terasta olman lazım. Ayvalık güzergahını ve ayvalık içini senden iyi bilecek kimse yok. O yüzden you must come.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)