[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)
-
12 Nisan 2008, 00:58
Reklamlar
-
12 Nisan 2008, 01:27
harbiturk adlı üyeden alıntı
Bu kısmı anlayamadım. 20 ytl kapora geziye katılmak için yeterli değilmi yani
Toplantılarda yoklamamı alıyorsunuz
Başlığı okuyunca çok heveslenmiştim ama ben hiç mt toplantısına gelmedim. Mt den hiçbir arkadaşla tanışmadım. Ehliyetim kaskım motorum var ama yetmiyor.
O halde size iyi yolculuklar
arkadaşım bu tip organizasyonlara çoğu kişi ailesi ile geliyor(eşi,kızkardeşi,kızı vs) ve ticari bir organizasyon değil bu kazanç çıkar kazanım yok(dostluk hariç)
her siteyi takip edip, aktif üyelerden kimseyi tanımayan dostluğunu güvenini kazanmayan tabiki bu tip organizasyonlara gelemez
sen eşini çoluğunu çombalağını kalmalı bi geziye bu kadar genel ortama(senin kastettiğin) sokarmısın ?
adam hangi maksatla geliyor geziye ne için geliyor amacı ne nerden bileceksin uğursuzmu hırsızmı arsızmı nerden bileceksin ?
neyse uzatmayalım iyi dileklerin için teşekkürler
wallace'ın söylediği şeyide üzerine alma ist-mt'nin toplantılarına git katıl ,uzak kalma böyle güzel etkinliklerden
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
12 Nisan 2008, 01:35
Bu kısmı anlayamadım. 20 ytl kapora geziye katılmak için yeterli değilmi yani
Toplantılarda yoklamamı alıyorsunuz
Evet aynen öyle. parayı vermek yeterli değil. Konunun başında ilk mesajımda çok açık ve net yazdım. İstanbul-manisa ve diğer illerden gelecek dostlarımızı zaten tanıyoruz.
-
12 Nisan 2008, 01:47
lodos adlı üyeden alıntı
arkadaşım bu tip organizasyonlara çoğu kişi ailesi ile geliyor(eşi,kızkardeşi,kızı vs) ve ticari bir organizasyon değil bu kazanç çıkar kazanım yok(dostluk hariç)
her siteyi takip edip, aktif üyelerden kimseyi tanımayan dostluğunu güvenini kazanmayan tabiki bu tip organizasyonlara gelemez
sen eşini çoluğunu çombalağını kalmalı bi geziye bu kadar genel ortama(senin kastettiğin) sokarmısın ?
adam hangi maksatla geliyor geziye ne için geliyor amacı ne nerden bileceksin uğursuzmu hırsızmı arsızmı nerden bileceksin ?
neyse uzatmayalım iyi dileklerin için teşekkürler
wallace'ın söylediği şeyide üzerine alma ist-mt'nin toplantılarına git katıl ,uzak kalma böyle güzel etkinliklerden
Motorun olmadığı için kafan yerinde değil galiba
Aile denmemiş 2-3 toplantıya gelen demiş ..... Neyse tekrar iyi eğlenceler
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
12 Nisan 2008, 01:56
Motorun olmadığı için kafan yerinde değil galiba
Aile denmemiş 2-3 toplantıya gelen demiş ..... Neyse tekrar iyi eğlenceler
şşşşşttt ayıp oluyor sanırım. Ettiğin lafa dikkat et. Burası izmir. Ordan buralara laf atıp gündem yaratma.
-
12 Nisan 2008, 04:05
-
12 Nisan 2008, 04:17
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
12 Nisan 2008, 15:37
Şu an itibari ile geleceğim kesinleşmiş gibi.E artık yazarsınız listeye.Wallaha annem babam ablam geliyorlar.28 Nisanda yola çıkacaklar ikisi ankara biri İStanbul.Satıp geliyorum icabında :D
-
12 Nisan 2008, 15:41
Guzel bi haber oldu bu Ahmet cim... bekliyoruz, Mevlana nın torunumusun sen? dön artık konya dan...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
12 Nisan 2008, 15:42
-
12 Nisan 2008, 16:24
Merhaba arkadaşlar,
bu gezi gerçekten çok güzel olacağa benziyor. gelebilmek için can atıyorum. cumartesileri çalışıyorum ama izin almak için elimden geleni yapacağım olmadı yarım gün çalışırım zaten ekibin aliağa önünden geçmesi öğleyi bulur. tabi bu geziye büyüklerim beni kabul ederse, yoksa benimkisi biraz hayal oluyor.
herkese iyi hafta sonları...
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
-
12 Nisan 2008, 16:59
uglychild adlı üyeden alıntı
Guzel bi haber oldu bu Ahmet cim... bekliyoruz, Mevlana nın torunumusun sen? dön artık konya dan...
Gel gör beEEENİ bENİİİİ aşşşk NEYLEDİİİİİİ
-
12 Nisan 2008, 20:20
Sercan dün akşam konuştugumuz 2. grup olayını dün akşam bizlerle olamayan arkadaslarımız için kısaca özetleyelim,numaramı altına ekleyelim
0505 406 61 06-0 536 650 57 05
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
12 Nisan 2008, 20:29
extreme1925 adlı üyeden alıntı
Sercan dün akşam konuştugumuz 2. grup olayını dün akşam bizlerle olamayan arkadaslarımız için kısaca özetleyelim,numaramı altına ekleyelim
0505 406 61 06-0 536 650 57 05
özetlesene işte
extreme1925 cmtsi çalışacağı için sabah yola çıkan gruba katılamayıp öğleden sonra gelicek ayvalığa yine onunla aynı durumda olanlar öğleden sonra için grup yapıp gelmek isterlerse gökalp'le(extreme1925) irtibata geçsin...
-
12 Nisan 2008, 20:33
harbiden ya gökalp iki satır durumu yazsaydın ya
gökalpin msjı ve aykuttan türkçe açıklamalı meali
May The Force Be With You
-
12 Nisan 2008, 20:35
Gelmeye çalışacağım ben de
-
12 Nisan 2008, 20:35
chatkut adlı üyeden alıntı
özetlesene işte
extreme1925 cmtsi çalışacağı için sabah yola çıkan gruba katılamayıp öğleden sonra gelicek ayvalığa yine onunla aynı durumda olanlar öğleden sonra için grup yapıp gelmek isterlerse gökalp'le(extreme1925) irtibata geçsin...
Aykutum ben erken ayrıldıgım için daha sonra ne konuştunuz neye karar verdiniz değişen bişeyler var mı bilmiyordum ondan öyle dedim
16.00 da bornovadan cıkabilirim ilgilenen arkdaslara duyurulur
Bekir var sadece 2. grupta gelebilirim diyen(2.gruba katılım olmazsa bekir kardeşim beni yalnız bırakmaz zaten o kadar yola yalnız göndermezz )
-
12 Nisan 2008, 20:39
Aykutum ben erken ayrıldıgım için daha sonra ne konuştunuz neye karar verdiniz değişen bişeyler var mı bilmiyordum ondan öyle dedim
16.00 da bornovadan cıkabilirim ilgilenen arkdaslara duyurulur
Bekir var sadece 2. grupta gelebilirim diyen(2.gruba katılım olmazsa bekir kardeşim beni yalnız bırakmaz zaten o kadar yola yalnız göndermezz
)
o zaman bı gelsın bakarız kardesım senı bırakıp gerı donerım hıc sorun deıl benım ıcın
-
12 Nisan 2008, 20:41
-
12 Nisan 2008, 20:58
ben cok cıddıyım olm gıdeceğım daha kesın deıl gelemesem bıle senı bırakır gerı donerım....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler