İşte bu. Sağol Wallece kardeşim. Bizim listeye bir de Mecit kardeşimi dahil edersen sevinirim. Hoş, kendisine sormadık ama. Bizi kırmaz kerata.
İşte bu. Sağol Wallece kardeşim. Bizim listeye bir de Mecit kardeşimi dahil edersen sevinirim. Hoş, kendisine sormadık ama. Bizi kırmaz kerata.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
abi haklısında şimdi bu akhisar manisa tayfası bi coşarsa plajda yatarız. adamlar aylardır çalışıyorlar, kaçacak yer arıyorlardı. bi de bunların KA rdeşleri var onlarda çıKAr gelirse of anam of. o yüzden ben sadece otelin yatak kapasitesini belirttim.
Otel müdürü okan beyle görüştüm ekstra 45 battaniye varmış bende de 3 uyku tulumu bir çadır ve 4 polar battaniye var. yeter inşallahhh
Merhaba Rahmi abi,
umarım sağlık ve keyifler yerindedir
sen bir ömürsün abi,nereden soktun bunu şimdi aklıma yau hiç düşünmemiştim vallahi cuk gibi oturmuş onlar karıştırınca iyi biz karıştırınca kaka mı olcek...bırak bide ben karılştırayım oratalığı heyyyt ülennn ben geliyom
bak, kurtardık namusu kimse donakalmıyacak yani sen birtanesin
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Bizi derken, kimleri yani... Semra yengemizle sen mi? yoksa başka biriyle mi geliyorsun?
Basta da belirttim Manisa ve Havran da olması lazım... Ayvalık gezisi artık geleneksel oldu... Aynı ekibin olması lazım... Favorii de gelsin komando kıyafetleriyle...
ya LODOS, sen hala büyümedin mi? kac sene gecti aradan hala daha yengeden izin alamıyon... saçların dökülüyor hesap vermekten, farkındamısın bilmem...
Abi gelecegim tabii ki, 2. sayfada yazdıgım mesajı gormediniz galiba... Siz ev sahibisiniz... Tum Havran Motor dostlarına selamlar...
yakında gorusmek uzere....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
belki canakkale MT dende gelecekler sonra haber verecekler kaqbül ederseniz TABİ
havalarla birlikte grupta ısınmaya başladı güzel bir gezi olacak
Sebahattin hocaları diyorsun degil mi Muharrem abi, tabi ki gelsinler... Yatılı gezi olacagindan siz ve sizin gibi duzgun insanlar olması lazım, seviye her zaman önemli...
sıcak daha da sıcak olacak...
ARKADASLAR,
....İZMIR GRUBU İÇİN...
İzmir den bizimle en az 3 toplantı ve bi gezi yapmamış arkadaşlar bu geziye gelemiyorlar...
...Yatılı geziler icin ayrı bi uygulama yapılıyor... Bu konudaki hassasiyetimizi umarım anlayışla karsılarsınız...
demekki bende gelemiyormuşum ugychild şaka bi yana gelmeyi çok isterdim..
sevgili wallace gayet güzel bir yaklaşım bence..tebrik ederim olması gereken budur..
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Kardesim sen bu grubun eskilerindensin, ve seninle cok gezi yaptık, yatılı gezilerimizde oldu... sen her zaman istedigin geziye dahilsin, sen ve mustakbel eşin...
Ama her ne olursa olsun, yatılı gezilerde önlemi almamız şart, toplantılarda ve gunluk gezilerde yaptıgımız eglencelerin ve şakaların, tavırların, arkadaşlıkların yeri ayrı, Yatılı ve uzun yol kurallarımız ayrı...
Umarım işlerini halledip gelebilirsin...
uglychild
ya LODOS, sen hala büyümedin mi? kac sene gecti aradan hala daha yengeden izin alamıyon... saçların dökülüyor hesap vermekten, farkındamısın bilmem...
ülen sercanım canım ciğerim
biz gelecez dedik,,, daha yengenin haberi bile yok
saçların dökülmesi değilde üç tel saçın beyazlaması koyuyo adama be
nasipse geliyoruz işte,,, sürpriz olarak başka arkadaşlarımızda gelebilir manisa'dan,
belli olur birkaç gün içinde
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
evet sercan sebahattin hocalar gelebilir haber verecekler eh artık bizde geliriz herhalde
eyvallah sercanım öptüm seni al yanaklarından
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)