Hayırlı yolculuklaar Allah kısmet ederse pazar sabahtan bende çıkıcam
Hayırlı yolculuklaar Allah kısmet ederse pazar sabahtan bende çıkıcam
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Demek şu sıralar Şeytan Tepesi(sofrası,evi,mekanı vb)'ndesiniz ohhh ne güzelll
Ducatista:)
bundan 5 sene önce gitmiştim şeytan sofrasına en son
çocukmuşum ya o zamanlar
çocukmuşun amma velakin kötü çocuk o poz ne öyle başka resim yokmuydu.birde elinde sığara hemde yerli. yabancı olsa neyse idare eder diyecegim ama hadi neyse bir daha olmasın küçüklere iyi örnek olalım.sana hayırlı yolculuklar kardeşim dikkatli git ayvalıga herkese benden selam söyle bak soracagım ha selamımı iletip iletmediğini.saglıcakla kal kardeşim
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
kötü değil iyidir yaw vay be yıllar geçiyor yaşlanıyoruz adaya geçtik geldik gittik yat turu derken halime bak bitmişim batsın bu dünya klibi gibi olmuş foto (oğuz abi şu resimlere alıntı yapma ya karizma sıfırmış resimde kaldıracaktım kaldıramıyorum bak)şimdi bizimkiler aman sabahlar olmasın demeye doğru sayıyolardır ayvalıkta
Ayvalık Tostumu isteriiiiiiim...............
ya harika ya içim gitti şimdi şimdi geldi dur bende kendimi photoshopla ekliyim morel buluyim
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
http://imageshack.us/ dostluğumuz kardeşliğimiz hep büyle sürsün inşallah mt nin tüm motorcu dostlarına saygılar .
yarın sabah nasıpse ordayım kahvaltım hazır olsun
eren çok karton gibi durmuşsunuz orada sanki foto slaps gibi olmuş
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
motorumu unutmuşum
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
kaçırdık seneye işallah allah hepinizin içine sindirsin arkadaşlar böyle mutlu görmek ne güzel hepinizi sevgi ile kalın daima
derdimi dinledim, derdimden iğrendim onun derdini gördüm, derdime imrendim Ömür Dediğin Üç Gündür,
Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)