ben de heyecanlanmaya başladım çok. bugün yağmurluk alacağım başka da bi hazırlık yapmayacağım aykut bütün hazırlıkları yaptı zaten
sabah görüşmek üzere, herkese kazasız belasız hayırlı yolculuklar...
ben de heyecanlanmaya başladım çok. bugün yağmurluk alacağım başka da bi hazırlık yapmayacağım aykut bütün hazırlıkları yaptı zaten
sabah görüşmek üzere, herkese kazasız belasız hayırlı yolculuklar...
[QUOTE=ümmet perkitan;1058525]senin gözlerin niye kapalıydı bilmem ama ben uyuyup kalıyodum onun arkasında
Hayriye gidin hayriye, sami yi bulun 20 ytl ye alın o yagmurluklardan...
son 20 saat... tekerler döner, güle oynaya gideriz, biraz sulu döneriz
ıslanmaktan korkan varsa, grubun üstüne branda cekelim, öyle gidelim
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
yok yok Migrosa gidin daha ucuza bi top strech film alın , onu sarıp sarmalayıp mumya gibi, hem gram yağmur geçirmez hemde sıkı sıkı sardığından gayet aerodinamik olursunuz,
dimi gürkay, telif hakkı sana ait olan çözümü sundum, orda bu hikayeyi senden dinlesinler de midelerine kramplar girsin
walla çok özledim muabbetinizi yarın kavuşma günü nihayet. harekete son 18,5 saat.
May The Force Be With You
Arkadaşlar, sabah saat kaçta hareket ediyorsunuz İzmir'den. Ben Akçay'dan geleceğim. Çanakkale'den arkadaşlar gelirse onlara takılacağım, yok gelemezlerse size Ayvalık sarımsaklı girişindeki Petrol ofisi sapağından katılabilirim. İzmir'de uzun yıllar yaşadım. Makinam Keeway sl 150 krem.
Tamam sabah 10.30 topik başında belirtilmiş.
Küçücük bir MERHABA diyebilmek-işitmek çok güzel
[QUOTE=uglychild;1058513]ARKADAŞLAR BÜTÜN KIŞ ALMADIGIM VE ALMADIGIM İCİN SIRISIKLAM GEZDİĞİM YAĞMURLUGUMA BUGÜN KAVUŞTUM... Vasco, bi hayırlı olsun topigide bana acarmısın?
motorcu Hayri den Sami(sessizco) arkadaşımıza ugradım, 20 ytl ye alt üst hallettik.. aklınızda olsun
Varız abi varız... Manisa mtyle zaten her yola varız
abi yolu Cigliden sonra bayagı bi duzelttiler... sende kazasız belasız gel, orda zaten tadını cıkartacagiz...
Abi gelirim deyipte gelmeyenler zaten aramızda degil artık, hem haklısın kıvıran oluyor bazen ama onlarda hakkettigi muameleyi goruyor... gecen sene sayımız 50 civarıydı sanırım... yagmur var diye 4-5 araba dolu gelmisti ailesiyle, ama cokta saglam eglenmistik... Allahtan bi mani cıkıpta gelemeyene lafımız zaten yok, ama sabah sıcak yatagindan üsenip kalkamayan zaten bizden degil...
zaten amacımız daha kalabalık gitmek degil, eski dostların bulusması ve de aramıza yeni katılan sevdigimiz kardeslerimizle guzel bi muhabbet yapmak...
Selam umut, seninle oncelerden forum uzerinden sohbetimiz olmustu ancak sunu bi de ben acıklayayım sana hem sana hem de aklında bu tarz sorular olan arkadaşlarımıza...
bu tip organizasyonları yaparken her zaman grup menfaatini kollamak zorundayiz... ha daha onceden başımıza gelmiş olabilir ya da olmamış olabilir ancak önlemini alıp, bu konudaki hassasiyetimizi de aramıza katılan ve de katılmayı düşünen dostlara da hissettirmek istedigimizdendir...
bilmiyorum diger il gruplarında nasıldır, ama bizde son 6 aylık dönemde, NE OLURSAn OL GEL DEGİL, ADAM OL GEL felsefesi vardır... motosiklet.net sitemize herkes uye olabilir, izmir mt toplantilarına da katılabilir, ancak hal ve hareketlerini begenmedigimiz, günlük gezilerde bizi zor duruma sokan arkadaşlar ne yazık ki elenir... olması gereken de budur... tabiki siteden degil sadece izmir mt nin aktivitelerinden...
kalmalı gezileri ise gercekten tanıdıgımız dostlarımızla yaparız, tanımıyorsakta kesinlikle bi kac dostumuzun referansıyla katılabilecek arkadaslarla...
sana soyle örnek verebilirim, listemizde gördügün herkesle(Toni haric ama Lodos, Gürkay vs dinledigim kadarıyla zaten cok cok degerli biri) birebir dialogum ve oncesinden en az bir gezim olmustur, büyük bi kısmının evinde kalabilecek kadar samimiyimdir, izmir grubunun en aktif uyeleriyle hemen hemen her aksam 5 den nerdeyse gece yarısına kadar beraberim...
GURELİ(70 Yasındadır kendisi) haber vermeden kapısını çalıp karnımız acıktı yiyecek bisey varmı bu gece sendeyiz diyebiliriz...
Lodos, racingiski, Gürkay, Mecit Manisadayiz, gelin bizi alın, paramız yok desek bıkana kadar bizi agırlarlar...
Havranlı büyüklerimizle hem yatılı hem günlük bi cok gezi ve fazlasını paylaşmısızdır...
ve biz hepimiz birbirimizi sanal ortamdan(motosiklet.net) tanıyıp, kaynaştık ve gercekten de bi aile gibi olduk...
bi cok arkadasım evime gelmistir bende evlerine gitmisimdir...
simdi boyle bi ortamımız varken, sanal ortamdan tanıyıpta kaynaşamadıgımız üç beş kişi yüzünden neden keyfimiz kaçsın?
Ama hicbir zamanda kimseyle yeni tanıştıgımızda ön yargılı olmamışızdır, sadece tartıp ona göre davranmışızdır... bizim neşemizde boldur, yanımızda olan zaten neşe dolar.... hassasiyetimizde bundandır
Ben Sercan a kefilim, rakı icti mi guzel çalar o, ama duyulmazında dedigi gibi orkestra olunca bozuyom kendimi, şu gittardando orkestrası yüzünden
abi tek motor mu geliyonuz yoksa? gecerken Bandırma dan star ı da alın... yoksa skull rahat durmaz burda
sayılı gün çabuk geçer, bak motosiklet fuarına daha bi hafta var diyodun, gecti gitti bile
ya benim dünyam kaymış, ne zamanı ne ayarı, sabah akşam sizleyim, günleri bile unutmuşum...
havran grubu olarak sercan kardeşimin her zaman yanındayız. o'nun kafa herkesle uyar. " Altınova'dan bi motorcu çift aramıştı 26 ocak 2007 deki toplantıya katılmak için; ama bizim yaşımız 60 deyince sercan da onlara bizim grubun yaş ortalaması zaten 60 demişti, millet kopmuştu"
Ayrıca yağmurluğu sarı mı aldın?
bravo rahmi usta, yarın ordayız inşallah
Ben yarın yola cıkıyorum Savaş bey kardeşim.
Daha önce belirttiğin gibi Güreyi geçince "Akçay tabelasının" önünde bekle. Orda buluşalım Motosikletim Regal Raptor Kırmızı
Tel 0 505 5751589 Sebahattin YANAR
Haraketim saat 9:00 Çanakkale den
saat 10:30 gibi Akçayda olurum. Sonra Havran gurubuyla buluşma. Havran ekibiyle Ayvalık istikametine birlikte haraket... benim rotam budur.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
Biraz önce Murat kardeşim telefon etti , Abi napıyosun dedi bende rakı içiyom dedim buyrun gelin dedim , Murat abi sevgilimi yalnız bırakamam deyince (köpeği) bişey diyemedim yarın gelip gelmiyeceğimi sordu , tabii biraz alındım ama yinede belli etmedim . biz ne kötü hava şartları altında nerelere gittik . biraz rüzgar biraz yağmur var diye, ben bu aktiviteyi kaçırmam kardeşim . tatlısu motorcuları korksun benim bundan sonra korkacak bişeyim de yok ayrıca. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Yarın sabah görüşmek üzere.iyi uykular tatlı ve renkli rüyalar.
Sercan sen hayriyle ortakmısın kardeşim. bilelim , bize ve yaşımıza biraz indirim yapar heralde 20 ytl diyorsun , çok para kardeşim benim 19,95 şim var verirseniz ayvalık dönüşü belki uğrarım
bizde sabah 07 gemisiyle yenikapıdan bandırmaya geçiyoruz bandırmadan 09:30 ayvalığa hareket
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Hayırlı yolculuklar ümmet abi dikkat edin. Bu arada çok mutluyum Forrap(Tuncer) Afyon Ordu evine düşmüs usta birliği
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
yaatcaz kalkcaz geziye gidicez vakit geldi artık...sabah görüşmek üzere..
bu arada yağmurluk almak isteyenler motorcu hayrı sabah 8:00de açılıyo...yani buluşmaya gelirken almak isteyenler uğrayıp yağmurluk alabilirler...oraya gidince sessizco samiyi bulun 20 ytlye yağmurluğunuzu alın(elinde yeteri kadar varmış.)...motorcu hayri basmanede şifa hastanesinin yanındaki büyük postane binasının tam karşısında...
buluşma saati 10:00 teker dönüş 10:30
hadi iyi geceler
Olurda bana ulaşmak isteyen olursa Telefonum: 0 555 614 65 77
arkadaşlar sabah 10 da sogukkuyu Türk petrol de buluşup 10. 30 da teker ceviriyoruz...
hepimize guzel bir gezi diliyorum Ayvalıkta buluşmak uzere
sagolasın abi, yagmurlugu siyah aldım, motor sarıya, civ civ gibi olmayayım diye hayırlısıyla yarın ordayız artık yani bugün
şirin dede konuşmuş yine, büyügümüzdür ne derse dogrudur... onu saymayan zaten bizden degildir...
ama dedecim ben motorcu hayriye ortak degilim, komisyona anlaştık
Abi kazasız belasız gelin de nasıl gelirseniz gelin...
Erhan anlaşıldı senin niyetin yok galiba gelmeye topu ümmet amcaya atıyosun... yemezler canım
chatkut sana ne oluyor, mootorcu hayri reklam ve komisyon işleri benim yaw
Neyse arkadaşlar 6 saat sonra buluşma yerindeyim....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Geziye katılım gösterecek bütün dost,arkadaş,abi,abla,amca,dayı,yenge,yeğen vb...( )güzel insanlara kazasız belasız keyif dolu bir gidiş,sürüş,eğlence,rahatlık,huzur,haz,geri geliş ve yine bu topiğe fikir bildiriş diliyorum... ben maddi olanaksızlıklardan dolayı ve de gezi şartlarından dolayı katılım gösteremiyorum ama nasip olursa Vasco ile pazar günü yola koyulabiliriz...Herkese saygılar sevgiler
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
ee hadi bakalım kazasız belasız gidip gelelim inşallah
vakit geldi çattı sonunda 270 dk. sonra teker döner
way be dakikalara düştük heyyyytttt....
cümleten kazasız belasız keyifli sürüşler...
tekerimiz düz bassın...
ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR...
*** eski VampiReCRow
Günaydıııınnn İzmir MT az sonra duşumu alıp bir bardak nescafe yudumlayıp yola çıkıyorum.
dedecim günaydın
kendi adıma hala işteyim :(
2 saatten öncede zor çıkarım
daha gitcem hatunu alacağım
sonra yağmurluk alacağım da
teker dönüşe yatişeceğim
az bekleyin yetişirim ...
ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR...
*** eski VampiReCRow
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)