[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)
Reklamlar
-
24 Nisan 2008, 18:50
ya ben ayvalıklıyım okul ankarada siz geziyorsunuz ben gezemiyorum olacak iş değil çok kıskandım:( bide dikkatimi çekti söylemeden edemeyeceğim.wallace arkadaşımız şöyle bir ifade kullanmış"Bunun dışında yeni gelen arkadaşlarımızın da konaklamalı gezilere katılabilmeleri için daha öncesinden de konuştuğumuz gibi en az 2-3 toplantıya katılım göstermiş olmaları gerekmektedir. Bu tip organizasyonlarda bu konulardan kesinlikle taviz verilmeyecektir."bana gerçi laf söylemek düşmez nede olsa gelmiyorum etmiyorum ama söyleyeyim işte.Bu biraz bazı arkadaşları dışlarcasına olmuş.hani tanışıyosun adamı beğenmezsen sen gelme diyosun böyle anladım ben biraz.yada adam yeni motor almış önceden olmadığı için de katılamamış hiç bir etkinliğe.katılmak istiyor ama daha önceden sizlerle bulunamamış diye gelemiyor ve hevesi kırılıyor.bu şekilde bir tutumun pek hoş olmadığını düşünüyorum...hayabusası ile bu sene kaza yapıp rahmetli olan bi abim söylemişti. forumlardaki motor kardeşliği biraz yapmacık diye.üzülürek söylüyorum ama biraz haklı sanırım...nese arkadaşlar size iyi gezmelerben yazın hergün geziyorum nede olsa
Reklamlar
-
24 Nisan 2008, 19:09
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
24 Nisan 2008, 19:45
umut35 adlı üyeden alıntı
ya ben ayvalıklıyım okul ankarada siz geziyorsunuz ben gezemiyorum olacak iş değil çok kıskandım:( bide dikkatimi çekti söylemeden edemeyeceğim.wallace arkadaşımız şöyle bir ifade kullanmış"Bunun dışında yeni gelen arkadaşlarımızın da konaklamalı gezilere katılabilmeleri için daha öncesinden de konuştuğumuz gibi en az 2-3 toplantıya katılım göstermiş olmaları gerekmektedir. Bu tip organizasyonlarda bu konulardan kesinlikle taviz verilmeyecektir."bana gerçi laf söylemek düşmez nede olsa gelmiyorum etmiyorum ama söyleyeyim işte.Bu biraz bazı arkadaşları dışlarcasına olmuş.hani tanışıyosun adamı beğenmezsen sen gelme diyosun böyle anladım ben biraz.yada adam yeni motor almış önceden olmadığı için de katılamamış hiç bir etkinliğe.katılmak istiyor ama daha önceden sizlerle bulunamamış diye gelemiyor ve hevesi kırılıyor.bu şekilde bir tutumun pek hoş olmadığını düşünüyorum...hayabusası ile bu sene kaza yapıp rahmetli olan bi abim söylemişti. forumlardaki motor kardeşliği biraz yapmacık diye.üzülürek söylüyorum ama biraz haklı sanırım...nese arkadaşlar size iyi gezmeler
ben yazın hergün geziyorum nede olsa
Bilmediğin konuşarda konuşmak çok güzel. Bilgilendireyim seni. Bu tip kalmalı uzun yollu gezilerde grup sürüşüne ve geziye hiç tanımadığımız adamı alacak kadar cesur değiliz. Gelecek kişinin bir hatasını tüm grup ödeyebilir. Kardeşlik bizde kardeşliktir, kural ve güvenlik herşeyden önce gelir. Bu işler ciddi işlerdir, herkes bende geldim hadi sizle gezeyim diyemez. Burası izmir, neler gördük neler yaşadık. o yüzden bu tip kararlar alınmışsa mutlaka bir yaşanmışlık vardır. Neyse uzatmayayım.
-
24 Nisan 2008, 21:02
Bi kaç sürüş tecrubemizi de ben anlatmak isterdim ama hiç yazamayacam şimdi
Amabaşka bi örnek verelim.Bir çalgıcı(gitarcı diyelim)(müzisyen demiyorum,farklı bi kavramdır) tek başına çalar söyler.İnsanları eğlendirir.Kimsenin kulağına yanlış çalsa da batmaz.
Ama ne zaman ki bir grupta çalıp söylemeye başlarsa kendi huylarını(iyi ya da kötü) gruba entegre etmesinden öte grubun havasına girmeyi kendisine hedef seçmelidir ki huzursuzluk çıkmasın.Davulcunun kick,trampet vuruşlarına ters,metronomu değişken bi gitarcı grubu bozar.
Önemli bir konsere bu gitarcıyla çıkmak yerine gitar vokal olmadan çıkmak da sorun olmaz.
Bilmediğimiz konularda da konuşmak en iyi yaptığımız şeydir
karmacoma adlı üyeden alıntı
güzel haber
, terlemek üşümekden daha kötü be soğuk olsun, zaten yazın motoru bırakmayı düşünüyorum, vıcık vıcık uğraşamam son baharda tekrar devam ederim
Ben bu motorcuğu bırakcam.Serserilik yaaaa wallaha bak.Başka bişiy değil ehheheee
Wallace adlı üyeden alıntı
olur kardeşim bana uyar. duyulmaza da kesin uyar. gerisine bakarız.
Bana bi yağmurluk lazım.Malum şeker gibi insanım eririm maazallah
zardanadam adlı üyeden alıntı
Gel gel.. Baskın basanındır. Ayrıca yananı görür Allah
Duyulmaz ile birlikte gelin. ArapKadri ve Wallace de gelince patron zaten korkar.
Bi tane koku bombası atalık sizin tükana Recep.Sonra o günkü hava koşullarından da tüm çalışmalar iptal edilsin NASILIM
chatkut adlı üyeden alıntı
bugün yaptıklarım...
motoru yıkattım
zinciri gerdim
zinciri temizleyip yağladım
karbüratör memelerini temizledim
motora pasta,cila attım
motor yağı ekledim
bujiyi kontrol ettim
ön fren diskini spreyle temizledim
arka fren gevşemişti onu sıktım
motor pantolonun içliklerini söktüm
kaskımı temizledim
cumartesi sabah depoyuda fulledimmi geziye hazırım
vasco mayo alıcam yanıma kaçarmı
Aykut bizim üst kattaki ALBAY seni çok özlemiş.Ne zamandır gelip de apartmanın önünü atölyeye çevirmediğimizden yakınıyor.Lütfen bi dahaki zincir temizleme olayını apartmanımızın önünde yapmayı talep ediyorum.Hepimiz üst kat komşusuyuz hepimiz SORUNLUYUZ hehehheeeee...
TAMAM serbestsiniz (Son 3 cümle aykuta yazılmıştır üzerinize alınmayın sakın)
-
24 Nisan 2008, 21:18
Duyulmazım eee şimdi sen bana gitarist deyip beni gruba almayacan mı onu mu demek istedin? Yoksa sercan kötü çalıyor ona mı laf koydun? Hayır çok kompleks ve derin yazmışın sprite moduna geçtim hala zzzt zzzt sesleri geliyor beynimden
chatkut adlı üyeden alıntı
bugün yaptıklarım...
motoru yıkattım
zinciri gerdim
zinciri temizleyip yağladım
karbüratör memelerini temizledim
motora pasta,cila attım
motor yağı ekledim
bujiyi kontrol ettim
ön fren diskini spreyle temizledim
arka fren gevşemişti onu sıktım
motor pantolonun içliklerini söktüm
kaskımı temizledim
cumartesi sabah depoyuda fulledimmi geziye hazırım
vasco mayo alıcam yanıma kaçarmı
Bugün yaptıklarım
Motoru yıkatmadım
Hatta çay içerken üzerine azıcıkda çok demli çay döküldü
Motor 2 beygir daha güçlendi.
Yağı kontrol etmedim ama bol tereyağlı bişeyler yedim. (Söylemeyeyim canınız çeker)
Bujiye bakmadım ama çantaya yedek bir çakmak koydum poşete sarıp.
Kaskımı temizlemeye ramak kaldı biraz daha kirlensin dedim
Depoyu da doldurmadım ama termosu doldurdum.
Mayo konusunda senle hem fikirim
Düşündüm taşındım inşallah yağmur yağarda hem benim kask hemde motor bahaneyle bir temizlenir.
-
24 Nisan 2008, 21:38
şşşt duyulmazz sende fofenk fofenk eden kornanı bağladınmı
oo hazırlıklara bak süpersiniz, ee wallace bu yaptıkların senin 1-2 saatini idame ettirir anca, soorası ?
yola çıtıktıktan sonra ilk molada daha önce izediğimiz repliklerin başlar yine, şööleki;
çok kısa süre önce bol bol kumru yiyip doyup yola çıktıktan kısa süre sonra verdiğimiz çay molasında geçer olay
- aa ordaki masaya servis açıyolar yemekde varmış burda
- kokuya bak tavuk kızartma gelecek galiba (biz koku duymakda zorlanıyo yada duymuyoruz tabi)
- yok yok bi sürü ekmek getirdiler kesin sulu bişiler gelecek bana bana yiyecekler, siz birer çay daha sööleyin ben bişiler atıştırayım öyle çıkalımmı ?
May The Force Be With You
-
24 Nisan 2008, 21:45
ve güngeldi çattı işte,yarın değil öbürgün sabah 07 de yenikapıdan skulla birlikte macera başlıyor
www.perkitan.com
-
24 Nisan 2008, 21:57
Admin
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
ve güngeldi çattı işte,yarın değil öbürgün sabah 07 de yenikapıdan skulla birlikte macera başlıyor
Daha iki gün var yaaa
-
24 Nisan 2008, 22:05
May The Force Be With You
-
24 Nisan 2008, 22:22
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Daha iki gün var yaaa
sadece yarın var yani birgün kalkınca hareket
www.perkitan.com
-
25 Nisan 2008, 01:38
sercanın(ayvalıkta ve sarımsaklıda)org'larında şimdiye kadar hiç bi ayarsızlık görmedim kefilim kendisine ...
wallace(murat)can dostumun grup sürüşü tecrübe ve hassasiyetine tamamen güvenirim,güvenin...
grubumuzun(izmir,manisa-mt) içinde gevşek çiğ insan olmadı ,olan pişti
mt ruhu için bu kadar özveri içinde bulunan işin bi ucundan bu kadar tutan değerli insan varken ,daha çooook gazetelere konu olacak organizasyon çıkar bu siteden .
forrapımı özledim bu arada
dostlar ile buluşmayı hasret ile bekliyorum
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
25 Nisan 2008, 04:23
ARKADAŞLAR BÜTÜN KIŞ ALMADIGIM VE ALMADIGIM İCİN SIRISIKLAM GEZDİĞİM YAĞMURLUGUMA BUGÜN KAVUŞTUM... Vasco, bi hayırlı olsun topigide bana acarmısın?
motorcu Hayri den Sami(sessizco) arkadaşımıza ugradım, 20 ytl ye alt üst hallettik.. aklınızda olsun
racing iski adlı üyeden alıntı
Lodos a katılıyorum. Esasen Gürkay o zamanda arabayla gelmişti. Ama biz kar çamur demedik o geziye gittik. Ayrıca inanılmazda soğuktu. Var mısın yok musun? Varımmmmm.
Varız abi varız... Manisa mtyle zaten her yola varız
toni adlı üyeden alıntı
2 senedir yağmurluğu motorda taşıyorum bi türlü nasip olmadı giymek..Ne güzel deneme fırsatımda olacak
...Cuma /yarın ben yola çıkıyorum 1 gün altınolukta kalırım Cumarteside ver elini Ayvalık ...Serkan kaç gibi otelde olursunuz tahminen.Gelen arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar dikkatli sürün arkadaşlar biliyosunuz bilhassa Aliağaya kadar yol berbat ...
abi yolu Cigliden sonra bayagı bi duzelttiler... sende kazasız belasız gel, orda zaten tadını cıkartacagiz...
gureli adlı üyeden alıntı
Geçen sene de önceden hava atan çok olmuştu , Tecrübeyle sabittir . 30 motorcu vardı geliriz diyen buluşma yerinde 10 motor olduk fazladan bir saat bekledik . yoldan Manisalı Kardeşlerimiz katıldı Havranlular derken yinede baya kalabalık olmuştuk çok güzel de eğlendik. ben sesimi çıkarmıyayım diyordum ama dayamadım. Gelecek olan arkadaşlar parmak kaldırsın
Gelirim deyipte gelmiyecek olanlar
Abi gelirim deyipte gelmeyenler zaten aramızda degil artık, hem haklısın kıvıran oluyor bazen ama onlarda hakkettigi muameleyi goruyor... gecen sene sayımız 50 civarıydı sanırım... yagmur var diye 4-5 araba dolu gelmisti ailesiyle, ama cokta saglam eglenmistik... Allahtan bi mani cıkıpta gelemeyene lafımız zaten yok, ama sabah sıcak yatagindan üsenip kalkamayan zaten bizden degil...
zaten amacımız daha kalabalık gitmek degil, eski dostların bulusması ve de aramıza yeni katılan sevdigimiz kardeslerimizle guzel bi muhabbet yapmak...
umut35 adlı üyeden alıntı
ya ben ayvalıklıyım okul ankarada siz geziyorsunuz ben gezemiyorum olacak iş değil çok kıskandım:( bide dikkatimi çekti söylemeden edemeyeceğim.
wallace arkadaşımız şöyle bir ifade kullanmış"Bunun dışında yeni gelen arkadaşlarımızın da konaklamalı gezilere katılabilmeleri için daha öncesinden de konuştuğumuz gibi en az 2-3 toplantıya katılım göstermiş olmaları gerekmektedir. Bu tip organizasyonlarda bu konulardan kesinlikle taviz verilmeyecektir."bana gerçi laf söylemek düşmez nede olsa gelmiyorum etmiyorum ama söyleyeyim işte.Bu biraz bazı arkadaşları dışlarcasına olmuş.hani tanışıyosun adamı beğenmezsen sen gelme diyosun böyle anladım ben biraz.yada adam yeni motor almış önceden olmadığı için de katılamamış hiç bir etkinliğe.katılmak istiyor ama daha önceden sizlerle bulunamamış diye gelemiyor ve hevesi kırılıyor.bu şekilde bir tutumun pek hoş olmadığını düşünüyorum...hayabusası ile bu sene kaza yapıp rahmetli olan bi abim söylemişti.
forumlardaki motor kardeşliği biraz yapmacık diye.üzülürek söylüyorum ama biraz haklı sanırım...nese arkadaşlar size iyi gezmeler
ben yazın hergün geziyorum nede olsa
Selam umut, seninle oncelerden forum uzerinden sohbetimiz olmustu ancak sunu bi de ben acıklayayım sana hem sana hem de aklında bu tarz sorular olan arkadaşlarımıza...
bu tip organizasyonları yaparken her zaman grup menfaatini kollamak zorundayiz... ha daha onceden başımıza gelmiş olabilir ya da olmamış olabilir ancak önlemini alıp, bu konudaki hassasiyetimizi de aramıza katılan ve de katılmayı düşünen dostlara da hissettirmek istedigimizdendir...
bilmiyorum diger il gruplarında nasıldır, ama bizde son 6 aylık dönemde, NE OLURSAn OL GEL DEGİL, ADAM OL GEL felsefesi vardır... motosiklet.net sitemize herkes uye olabilir, izmir mt toplantilarına da katılabilir, ancak hal ve hareketlerini begenmedigimiz, günlük gezilerde bizi zor duruma sokan arkadaşlar ne yazık ki elenir... olması gereken de budur... tabiki siteden degil sadece izmir mt nin aktivitelerinden...
kalmalı gezileri ise gercekten tanıdıgımız dostlarımızla yaparız, tanımıyorsakta kesinlikle bi kac dostumuzun referansıyla katılabilecek arkadaslarla...
sana soyle örnek verebilirim, listemizde gördügün herkesle(Toni haric ama Lodos, Gürkay vs dinledigim kadarıyla zaten cok cok degerli biri) birebir dialogum ve oncesinden en az bir gezim olmustur, büyük bi kısmının evinde kalabilecek kadar samimiyimdir, izmir grubunun en aktif uyeleriyle hemen hemen her aksam 5 den nerdeyse gece yarısına kadar beraberim...
GURELİ(70 Yasındadır kendisi) haber vermeden kapısını çalıp karnımız acıktı yiyecek bisey varmı bu gece sendeyiz diyebiliriz...
Lodos, racingiski, Gürkay, Mecit Manisadayiz, gelin bizi alın, paramız yok desek bıkana kadar bizi agırlarlar...
Havranlı büyüklerimizle hem yatılı hem günlük bi cok gezi ve fazlasını paylaşmısızdır...
ve biz hepimiz birbirimizi sanal ortamdan(motosiklet.net) tanıyıp, kaynaştık ve gercekten de bi aile gibi olduk...
bi cok arkadasım evime gelmistir bende evlerine gitmisimdir...
simdi boyle bi ortamımız varken, sanal ortamdan tanıyıpta kaynaşamadıgımız üç beş kişi yüzünden neden keyfimiz kaçsın?
Ama hicbir zamanda kimseyle yeni tanıştıgımızda ön yargılı olmamışızdır, sadece tartıp ona göre davranmışızdır... bizim neşemizde boldur, yanımızda olan zaten neşe dolar.... hassasiyetimizde bundandır
Duyulmazım eee şimdi sen bana gitarist deyip beni gruba almayacan mı onu mu demek istedin?
Yoksa sercan kötü çalıyor ona mı laf koydun? Hayır çok kompleks ve derin yazmışın sprite moduna geçtim hala zzzt zzzt sesleri geliyor beynimden
Ben Sercan a kefilim, rakı icti mi guzel çalar o, ama duyulmazında dedigi gibi orkestra olunca bozuyom kendimi, şu gittardando orkestrası yüzünden
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
abi tek motor mu geliyonuz yoksa? gecerken Bandırma dan star ı da alın... yoksa skull rahat durmaz burda
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Daha iki gün var yaaa
sayılı gün çabuk geçer, bak motosiklet fuarına daha bi hafta var diyodun, gecti gitti bile
sercanın bozuk gezi geri sayıcısına parelel mi bağlattın (oha bana tamlamaya bak be), o yanlış sayıyo
bizim hareket saatine 37, sizin hareket saatine 34 saat var ya
ya benim dünyam kaymış, ne zamanı ne ayarı, sabah akşam sizleyim, günleri bile unutmuşum...
lodos adlı üyeden alıntı
sercanın(ayvalıkta ve sarımsaklıda)org'larında şimdiye kadar hiç bi ayarsızlık görmedim kefilim kendisine ...
wallace(murat)can dostumun grup sürüşü tecrübe ve hassasiyetine tamamen güvenirim,güvenin...
grubumuzun(izmir,manisa-mt) içinde gevşek çiğ insan olmadı ,olan pişti
mt ruhu için bu kadar özveri içinde bulunan işin bi ucundan bu kadar tutan değerli insan varken ,daha çooook gazetelere konu olacak organizasyon çıkar bu siteden .
forrapımı özledim bu arada
dostlar ile buluşmayı hasret ile bekliyorum
dostlar da sizlerle buluşmayı hasrele bekliyor
bi de forrap olaydı
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
25 Nisan 2008, 05:47
Güncel Hava Raporu
GÜNCEL HAVA RAPORU
İZMİR
Cumartesi
Az Bulutlu. Yüksek: 68° F. / 20° C. Rüzgar Kuzey 13 mil. / 21 KM/S.
Cumartesi Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 46° F. / 8° C. Rüzgar KKD 11 mil. / 18 KM/S.
Pazar
Yağmur Olasılığı ( %60). Parçalı Bulutlu. Yüksek: 62° F. / 17° C.
Rüzgar Kuzey 13 mil. / 21 KM/S.
Chance of precipitation 60%.
BALIKESIR
Cumartesi
Az Bulutlu. Yüksek: 62° F. / 17° C. Rüzgar Kuzey 13 mil. / 21 KM/S.
Cumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 41° F. / 5° C. Rüzgar KKD 8 mil. / 14 KM/S.
Chance of precipitation 20%.
Pazar
Yağmur Olasılığı ( %40). Kapalı. Yüksek: 55° F./13° C. Rüzgar KKB 11 mil./18 KM/S.
Chance of precipitation 40%.
------------------------------------------------------------------------
*** Şu an ki güncel bilgiler ışığında;
sanıyorum yalnızca dönüş yolunda biraz ıslanacağız
Bununla beraber sıcaklık işimize gelecek düzeyde
Fakat gidiş rotasına ters esecek olan rüzgar rahatsız edici olabilir.
*** Herşey GÜZEL Olacak
ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR...
*** eski VampiReCRow
-
25 Nisan 2008, 08:33
[QUOTE=uglychild;1058513]
abi tek motor mu geliyonuz yoksa? gecerken Bandırma dan star ı da alın... yoksa skull rahat durmaz burda
yok sercan iki motor geliyoz benbirkere skulun arkada tekirdağdan ist geldim ama gözüm kapalı olarak,nerelerden geçtik hatırlamıyordum
www.perkitan.com
-
25 Nisan 2008, 09:04
Tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar güle güle gidip gelin.İyi eylenceler diliyorum.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
-
25 Nisan 2008, 11:23
E hadi bakalım son 24 saate girdik
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
25 Nisan 2008, 11:51
bende de bi heyecan var bana noluyosa
-
25 Nisan 2008, 12:18
arkadaşlar 24 saat kaldı görüşmemize hadi hayırlı yolculuklar
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
25 Nisan 2008, 12:45
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
25 Nisan 2008, 14:03
şşşt
duyulmazz sende fofenk fofenk eden kornanı bağladınmı
?
Şahane kornam vardı ama Umutus onu bi kere elledi ve o korna öldü.Çok özlüyom kendisini ühüüühüüüü üüühüüüüüü!!!!!
Duyulmazım eee şimdi sen bana gitarist deyip beni gruba almayacan mı onu mu demek istedin? Yoksa sercan kötü çalıyor ona mı laf koydun? Hayır çok kompleks ve derin yazmışın sprite moduna geçtim hala zzzt zzzt sesleri geliyor beynimden
Ya abii sen de
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler