[MT-İZMİR] 26-27 Nisan KONAKLAMALI AYVALIK GEZİSİ. Sezon Açılışı:)
-
24 Nisan 2008, 01:35
26/04/08
Cumartesi 13 °C /21 °C
Kısmen bulutlu
Nem: %47
Rüzgar: 24 km/s
R.Yönü: K-K.Doğu
Gün Doğumu: 6:20
Kısmen bulutlu
Nem: %57
Rüzgar: 16 km/s
R.Yönü: K.Doğu
Gün Batımı: 19:59
27/04/08
Pazar 12 °C /
19 °C
Hafif yağmurlu
Nem: %54
Gün Doğumu: 6:19
Hafif yağmurlu
Nem: %59
Rüzgar: 14 km/s
Gün Batımı: 20:00
Chatkut unda dedigine katılıyorum...
ARKADAŞLAR EĞER ŞİDDETLİ YAGMUR OLURSA GEZİYİ BİR HAFTA ERTELERİZ... AMA Bİ COK ARKADAŞIMIZ GİDELİM DİYOR... BEN DE GİDELİM DİYORUM
ERTELEDİGİMİZ TAKDİRDE OTEL İCİN HİCBİR SORUN YOK, BU DURUMU CUMA TOPLANTI DA SON KEZ GORUSECEGİZ... VE SONUC GRUP KARARINA GÖRE CUMA GUNU GECE 11 de BAŞLIKTA YAZACAK....
BİZ NE YOLLAR GÖRDÜK
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Reklamlar
-
24 Nisan 2008, 01:37
Herşey cuma akşamı toplantıda belli olur
durum degerlendirmeleri ve nabız yoklamalarından sınra ortak bi karara varırız
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
-
24 Nisan 2008, 03:04
uglychild adlı üyeden alıntı
27/04/08
Pazar 12 °C /19 °C
Hafif yağmurlu
Nem: %54
Gün Doğumu: 6:19
Hafif yağmurlu
Nem: %59
Rüzgar: 14 km/s
Gün Batımı: 20:00
yağmur olsa % 100 nem olması gerekmiyomu
yada demekki donumuza kadar ıslanmayacaz
kalkın gidek hadi
eğer erteleme kararı olacak olur ise bence cuma gecesinden önce belli olsun, benim için sorun yok, kendim için söylemiyorum ama bence cuma toplantıdan sonra çıkacak bir karar bazıları için geç olabilir, sakıncaları ise şu anda aklıma 2 tane geliyo;
- gezi grubu değişik ikametlerdeki kişilerden oluşacağı için toplantıda bütün gezi grubunu temsil edecek bir kalabalık olmayacaktır, toplantılarımız geç saatlerde bitebiliyo, başka şehirlerdeki dostlarımızdan da yarın yola gideceği için erken yatan kimselerin sabah uyanır uyanmaz yola çıkması çok komik bir anı olur hepimiz için, yada hazırlıklarını tamamladıktan sonra uyurken yarınki gezinin heyecanını taşıyan kişi gece çişe yada suya kalkıp kazara topikdeki iptal kararını görse girdiği şoktan dolayı dudağı uçuklayabilir.
- cumartesi mesaisi olupda izin alan kimseler var ise bunlar içinde cuma gecesi çıkacak bir karar çok geç olabilir, ya cumartesi o iznini boş boş kullanıp ertelenen hafta tekrar izin alamayabilir, yada sabah ben hani izin aldıydım ya gerek kalmadı diye ekmek teknesinin kapısına dikilip patronunun, müdürünün yada babasının gözünden düşebilir.
benim aklıma gelen sakıncaları yazdım, sizlerin aklınada cuma gecesi çıkacak kararın sakıncaları yada belkide faydaları gelebilir çok geç olmadan paylaşalım.
May The Force Be With You
-
24 Nisan 2008, 03:45
Dogru diyon be Mustafa, muhendis adamsın okumus adamsın belli
hade gidek o zaman... fazla yaygara yapmıyalım... gidiyoz işte gidecek motor bizim, ıslanacak don bizim
31 saat 45 dakika sonra tekerler dönüyor,
geri sayım devam ediyor....
-
24 Nisan 2008, 04:32
walla bencede gidelim
lakin bende şu artçı donanımları konusunda sıkıntılıyım
fikirleri alabilir miyim?
ayrıca birkaç soru daha
ben cuma ve cumartesi gece mesaisindeyim
bu nedenle cuma toplantıya gelemiyorum ( kapora konusu ? )
ve c.tesi sabah iş çıkışı ( 09:15 ) havalimanından balçova sonra
buluşma noktası yapacağım !
uykusuzlukta olacağı için panik sürüşü yapmak istemiyorum
teker dönüş saatini yarım saat felan öteleme ricam olsa
ne düşünür ? ne söylersiniz ?
-------------------------------------------------------------
bu arada yağmur konusuyla ilgili olarak kuzey yönlü rüzgar olması
yağmur olasılığını düşürüyor... ve bir süredir tahmin edilen ilgili yağışların
lokal, gelir-geçer olacağı beklentiside izmir-balıkesir ve çanakkale
şehirleri için güncelliğini hala koruyor...
*** bilgi: havalimanı meteoroloji ***
ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR...
*** eski VampiReCRow
-
24 Nisan 2008, 04:42
ToRque35 adlı üyeden alıntı
walla bencede gidelim
lakin bende şu artçı donanımları konusunda sıkıntılıyım
fikirleri alabilir miyim?
ayrıca bir soru daha
ben cuma ve cumartesi gece mesaisindeyim
bu nedenle cuma toplantıya gelemiyorum ( kapora konusu ? )
ve c.tesi sabah iş çıkışı ( 09:15) havalimanından balçova sonra
buluşma noktası yapacağım !
uykusuzlukta olacağı için panik sürüşü yapmak istemiyorum
teker dönüş saatini yarım saat felan öteleme ricam olsa
ne düşünür ? ne söylersiniz ?
Selam Fırat kardesim, kalkıs saati konusunda ısrarlıyız, ve de bu durumu bundan boyle hep duzenli tutmaya calısacagiz.. senin durum keyfi degil, işinle alakalı, ama eskiden keyfi gec kalanlar sallananlar yuzunden saatlerce bekledigimiz oluyordu....
1) eger olabiliyorsa geceden hazırlanıp işe gider, sabah artcınla buca kavsaginda(karabaglar yolu uzerinde) bulusup yesildereden direk yanımıza gelebilirsin.. hic vakit kaybetmessin...
2) otobandan balcoya gecer, hazirlanır ve bizi en kotu ihtimalle sogukkuyu da degil Menemen deki check pointte yakalarsın....
3) herhalükarda sakın acele etme... elbet telefonlaşarak birbirimizi buluruz, gerekirse de sabah birazcık bekleriz
-
24 Nisan 2008, 05:51
yağmur çamur farketmez ben hazırım.. Cuma toplantıya katılamayabilrim.. Oylama filan yapılırsa bnm oyum gidelim diyenlere yazın cumartesi sabah manisa ekibiyle yanınızdayım...
[COLOR="Red"][B][I]söylemediğin sözün hakimi söylediğin sözün mahkumusun....[/I][/B][/COLOR]
-
24 Nisan 2008, 06:10
hade gidek o zaman... fazla yaygara yapmıyalım... gidiyoz işte
gidecek motor bizim, ıslanacak don bizim
kanka 1 gün 24 saat...yola cmtsi sabah çıkmıyomuyuz insanları yanlış bilgilendirme senin saat hesabına göre yola çıkanlar yandı
geziye 53 saat 20 dakika kaldı...
-
24 Nisan 2008, 08:08
iyi iyi İzmir mt yi yine delikanlı gördüm, tatlı su motorcusu degiliz yani
BU aksam wallace, ben ve Özer&Marina, hızlı cesi ve bi kac arkadaş daha üsküdar caycısındaydık... valla benim konustuklarımda bu geziyi yapalım diyor, yagmur camur farketmez diyor ama cuma hersey belli olur, otel sahibi Okan abiyle de gorustum bi hafta erteleyebiliriz dedim...farketmez dedi... ama bi yandan da yapalım istiyorum, herkes kendini ayarladı, dönmek olmaz...
gecen sene biri 18 kasım, digeri 26 ocaktaydı, yani kış şartlarında bile super gecmisti... ki simdi ki saat yaz tarifesi, hava daha aydınlık
Fırtına cıkmadıkca ben giderim
bende sercana katılıyorum baktık çok yağıyor molaları artırırız zaten nisan yağmuru fazla sürmez sonra yolumuza devam ederiz,buhafta için işlerimizi ayarladık eğer ertelenirse kendi adıma birdahaki hafta yalan olur benim gelmem.buhafta kesin ordayım feribot rezervesini ve işlerimi onagöre ayarladım.orda kimseyi bulamazsam bende kuşadasına geçerim.herdurumda verilen karara katılıyorum riskede gerekyok (gurupsürüşü olarak)
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
24 Nisan 2008, 09:35
Merhaba,
gerçek Cuma toplantısında kesinlik kazanacaktır ama yağacak olan artık yaz yağmuru olacağına göre donumuza kadar ıslanmayacağız
yinede tedirgin olanlar çankaya ya da kemeraltından alt üst %100 su geçirmez yağmurluk takımı alabilirler! herzaman lazım olabilecek malzeme neticede
Çankaya da Motorcu Hayri vardır! ben oradan almıştım bir zamanlar gayet güzel yağmurluklar!
Sonuç: Yola devam
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
24 Nisan 2008, 09:49
ewet ewet erteleme olmasın biz tatlı su (araba ile geliyoz)sürücüsü değiliz .camı kapattım mı yağmur bize gelmez bencede bu gezi olsun
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
-
24 Nisan 2008, 11:12
evet haklısın sercan, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
-
24 Nisan 2008, 11:20
evet abi, ben de bakıyorum ne 1000 i diye, simdi caktım olayi, ne cabuk olmus boyle... neyse vasco yu gecerim yakında
daha çok çalışman lazım kardeşim mt izmirden en çok online duran benım sitede
aynen katılyıorumm cumartesi siz orda olursanız bende donsuz olarak pazar ordayım hatta direk mayo sort altıma giyebilirim chatkutla yüzecez demii düşünsenize yağmur yayıyo biz yüzüyoruz deniz suyu daha sıcak olur
Bu arada dün arkandan gelen KTM' li kimdi sercan? kaçamaklardaydın yakaladım son dakika dükkanın önünden geçerken. durmadın çayımı içmedin darıldım ona göre!
-
24 Nisan 2008, 14:59
Evet arkadaşlar bende bu hafta gitme taraftarıyım..
hava bulutlandı diye keyfimizden ödün mü vereceğiz.. hem ıslansak ne olur ki.. kirlenmek güzeldir, geyik candır, motor hayattır.
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
-
24 Nisan 2008, 15:08
-
24 Nisan 2008, 15:52
lodos adlı üyeden alıntı
amanınnnnnnn....izmir-mt ye bak üç damla yağmur yağma ihtimali üzerine organizasyonu iptal etmeyi tartışıyor
abicim bu durumda bildiğimiz "bi deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkarmaya uğraşmış" deyimi bizim için geçerliliğini yitirdi,
bizde akıllı adam bulma ihtimali zayıf olduğundan şöyle denebilir ; bi deli kuyuya bi taş atmış, diğer delilerde atmış, kuyu dolmuş işleri bitmiş çıkmış ayvalığa gitmişler.
baksana sudan korkan kimse çıkmadı, herkes gerilmiş yay gibi hareketi bekliyo.
May The Force Be With You
-
24 Nisan 2008, 16:01
chatkut adlı üyeden alıntı
10:00 da buluşma yerindeyim 10:30 da teker döner
mayısa geldik neredeyse yağacak yağmur en fazla 1 saat sürsün...giderken erken çıkıyoruz yola dönüştede vakitli çıkarız yolda şiddetli yağmur yağarsa, mola sayısını ve zamanlarını arttırırız
ToRque35 adlı üyeden alıntı
walla bencede gidelim
bu arada yağmur konusuyla ilgili olarak kuzey yönlü rüzgar olması
yağmur olasılığını düşürüyor... ve bir süredir tahmin edilen ilgili yağışların
lokal, gelir-geçer olacağı beklentiside izmir-balıkesir ve çanakkale
şehirleri için güncelliğini hala koruyor...
*** bilgi: havalimanı meteoroloji ***
heavy_incitement adlı üyeden alıntı
yağmur çamur farketmez ben hazırım.. Cuma toplantıya katılamayabilrim.. Oylama filan yapılırsa bnm oyum
gidelim diyenlere yazın
cumartesi sabah manisa ekibiyle yanınızdayım...
chatkut adlı üyeden alıntı
kanka 1 gün 24 saat...yola cmtsi sabah çıkmıyomuyuz insanları yanlış bilgilendirme senin saat hesabına göre yola çıkanlar yandı
geziye 53 saat 20 dakika kaldı...
kanka yazdıktan sonra aklıma geldi, duzeltecektim ama cok uykum vardı , bi de hesaplayamadım o kafayla, yarın sabah duzeltirim diyordum acaba kimler çakar diye dusundum.. sen cakmıssın olayı
ümmet perkitan adlı üyeden alıntı
bende sercana katılıyorum baktık çok yağıyor molaları artırırız zaten nisan yağmuru fazla sürmez sonra yolumuza devam ederiz,buhafta için işlerimizi ayarladık eğer ertelenirse kendi adıma birdahaki hafta yalan olur benim gelmem.buhafta kesin ordayım feribot rezervesini ve işlerimi onagöre ayarladım.orda kimseyi bulamazsam bende kuşadasına geçerim.herdurumda verilen karara katılıyorum riskede gerekyok (gurupsürüşü olarak)
Özer adlı üyeden alıntı
Merhaba,
gerçek Cuma toplantısında kesinlik kazanacaktır ama yağacak olan artık yaz yağmuru olacağına göre donumuza kadar ıslanmayacağız
yinede tedirgin olanlar çankaya ya da kemer altından alt üst %100 su geçirmez yağmurluk takımı alabilirler! herzaman lazım olabilecek malzeme neticede
Çankaya da Motorcu Hayri vardır! ben oradan almıştım bir zamanlar gayet güzel yağmurluklar!
Sonuç: Yola devam
gürkay adlı üyeden alıntı
ewet ewet erteleme olmasın biz tatlı su (
araba ile geliyoz)sürücüsü değiliz .camı kapattım mı yağmur bize gelmez
bencede bu gezi olsun
Yenge izin verdi demek
ibrahimb adlı üyeden alıntı
evet haklısın sercan, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
Kırılsın abi, ordayız
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
Bu arada dün arkandan gelen KTM' li kimdi sercan? kaçamaklardaydın yakaladım son dakika dükkanın önünden geçerken. durmadın çayımı içmedin darıldım ona göre!
ktm li arkadasın adı Barış, yeni uyemiz.. bugun cay icmeye geliyorum oına gore...
yurtdas adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar
bende bu hafta gitme taraftarıyım..
hava bulutlandı diye keyfimizden ödün mü vereceğiz..
hem ıslansak ne olur ki.. kirlenmek güzeldir, geyik candır, motor hayattır.
lodos adlı üyeden alıntı
amanınnnnnnn....
izmir-mt ye bak üç damla yağmur yağma ihtimali üzerine organizasyonu iptal etmeyi tartışıyor
geçen seneki sarımsaklı gecelemeli gezisinden döner iken (cbr ile)kar yağıyordu(soma - kırkağaç civarında) gündüz vakti , 200 km yol yapmıştık grup halinde
yapmayın gözünüzü seveyim
isteyen gelsin biz oradayız
gece ateş yakmayı bile düşünüyoruz sahilde (belki sarımsaklıyı bile yakabiliriz
)
Biz de ordayız insallah
maksat birlikte olmak degil mi? geliyoz abi geliyoz
-
24 Nisan 2008, 16:33
Lodos a katılıyorum. Esasen Gürkay o zamanda arabayla gelmişti. Ama biz kar çamur demedik o geziye gittik. Ayrıca inanılmazda soğuktu. Var mısın yok musun? Varımmmmm.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
-
24 Nisan 2008, 18:00
2 senedir yağmurluğu motorda taşıyorum bi türlü nasip olmadı giymek..Ne güzel deneme fırsatımda olacak...Cuma /yarın ben yola çıkıyorum 1 gün altınolukta kalırım Cumarteside ver elini Ayvalık ...Serkan kaç gibi otelde olursunuz tahminen.Gelen arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar dikkatli sürün arkadaşlar biliyosunuz bilhassa Aliağaya kadar yol berbat ...
-
24 Nisan 2008, 18:37
Geçen sene de önceden hava atan çok olmuştu , Tecrübeyle sabittir . 30 motorcu vardı geliriz diyen buluşma yerinde 10 motor olduk fazladan bir saat bekledik . yoldan Manisalı Kardeşlerimiz katıldı Havranlular derken yinede baya kalabalık olmuştuk çok güzel de eğlendik. ben sesimi çıkarmıyayım diyordum ama dayamadım. Gelecek olan arkadaşlar parmak kaldırsın Gelirim deyipte gelmiyecek olanlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler