geri sayımı bırakın yaw heyecanlanıyorum
geri sayımı bırakın yaw heyecanlanıyorum
aykut deniz şortunu alıyomusun yanına
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
wallah ya saydıkça heyecan yapıyor insan
amanın ne tatlı bir heyecandır bu
62,5 saat sonra teker döner
ve geri sayım devam eder...
ÖLMEK İÇİN DEĞİL ÖLENE KADAR...
*** eski VampiReCRow
erkmen söyleseydin ya ben 3 gündür bakıp bakıp kaderime ağlıyordum ne zaman bi pazar bişi yapmak istesem hep terslik
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ben 3-4 gundur bakıyorum kardeşim su anda hava zaten birden sogudu:( balıkesir - çanakkaleye bakmak lazım asıl gece 5-7derecelere dusucek sorun değil havanın soguk olması ama yagıs pazar gunu yuzde 80 yagar deniyor,persemde sağlam ruzgar cıkıcak ondan sonra hava soguyor zaten
Ride your way
bugün yaptıklarım...
motoru yıkattım
zinciri gerdim
zinciri temizleyip yağladım
karbüratör memelerini temizledim
motora pasta,cila attım
motor yağı ekledim
bujiyi kontrol ettim
ön fren diskini spreyle temizledim
arka fren gevşemişti onu sıktım
motor pantolonun içliklerini söktüm
kaskımı temizledim
cumartesi sabah depoyuda fulledimmi geziye hazırım
vasco mayo alıcam yanıma kaçarmı
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
geliyorum uzun zaman oldu sizleri goruyım artık:D
Ride your way
iyi iyi İzmir mt yi yine delikanlı gördüm, tatlı su motorcusu degiliz yani
BU aksam wallace, ben ve Özer&Marina, hızlı cesi ve bi kac arkadaş daha üsküdar caycısındaydık... valla benim konustuklarımda bu geziyi yapalım diyor, yagmur camur farketmez diyor ama cuma hersey belli olur, otel sahibi Okan abiyle de gorustum bi hafta erteleyebiliriz dedim...farketmez dedi... ama bi yandan da yapalım istiyorum, herkes kendini ayarladı, dönmek olmaz...
gecen sene biri 18 kasım, digeri 26 ocaktaydı, yani kış şartlarında bile super gecmisti... ki simdi ki saat yaz tarifesi, hava daha aydınlık
Fırtına cıkmadıkca ben giderim
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
sercan 1000 olmuşsun hayırlı olsun ayvalıkta 1000 i gördün
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
o konu da haklısın gökalpcim, ama hava durumu cuma gunu son seklini alır, bazen saganak yagmur var diyorlar, damla dusmuyor bazen acık hava diyorlar fırtına kopuyor, bakalım, insallah sansımız yagver gider...
olmadı gezi bi hafta ertelenir, biz bu hafta 3-5 arkadaş basar gideriz... ama gecen sene de saganak yagmur var demislerdi, hava da bayagı kapalı idi, sadece Ayvalık a girişte biraz attı ama o da etkilemedi zaten...
evet abi, ben de bakıyorum ne 1000 i diye, simdi caktım olayi, ne cabuk olmus boyle... neyse vasco yu gecerim yakında
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Arkadaşlar eminim organizasyon ekibi olarak siz bu konuyu konuşmuşsunuzdur ama dostunuz olarak bende hatırlatmakta yarar buldum.
Bende işimle ilgili dalış gezisi düzenleyeceğim için sürekli hava tahminlerini 2-3 ayrı rapor sitesinden takip ediyorum.
Hepside havanın 7-8 derece soğuyacağını ve şiddetli yağmur öngörüyorlar.
3-5 motosiklet için belki sürüş güvenliği açısından sorun çıkmayacaktır, şuan için tam sayınızı bilmiyorum ama 15-20 motor olunca risk sanki daha fazla gibi...
Buna motosikletlerin düşük cc leri ve boyutlarıda eklenince....
Keyif alınacak bir etkinliğin sorun haline dünüşmesi ihtimaline karşılık arkadaşınız olarak dikkatinizi çekmek istedim...
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
10:00 da buluşma yerindeyim 10:30 da teker döner
mayısa geldik neredeyse yağacak yağmur en fazla 1 saat sürsün...giderken erken çıkıyoruz yola dönüştede vakitli çıkarız yolda şiddetli yağmur yağarsa, mola sayısını ve zamanlarını arttırırız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)