şimdi anlayamadım murat abi kısaca yazcan mı buradan cıkıp sizinle nerde denk gelecez bu arada nasılsın abi uzun zaman oldu gorusmeyeLi ee özleşiriz artık p
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
oooo kimler varmış kimler. geçen yolda rastlaştık ama benimde işim vardı gelemedim. ayarlayalım bi akşam kordonda çimlerde tessin güzel sesinden dinleyelim di mi yaw.
Arap kadriye gelince o her yerde hep bizle
mert sen nasıl geleceğini bana bildirsene. bak manisadan eren de gelecek olmadı onla organize olun. sen kimle nerden geleceğini bildir ona göre konuşalım
abi ben +1 gelecem işte motorla
eren de gelecek onunla gorusuyoz msn uzerinden falan..
nerden gelebilirim manisa'dan tabiki olmadı hani yektende cıkarım yola
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
mert o zaman manisadan çıkın yola bergama çatısında buluşaım ya da sebat dinlenme tesislerinde. özelden konuşalım
GÜNCEL LİSTE AŞAĞIDADIR. ismi yazılmayan, ya da fikir değiştirip gelemeyecek olanların bizleri bilgilendirmesini rica ediyorum.
1.Wallace
2.Uglychild+3
3.Özer+1
4.Güreli+1
6.ArapKadri
7.Ümmet Perkitan
8.Skullhunter
9.torque35+1
10.Gürkay
11.Raciniski
12.Lodos
13.Mecit
14.linkinpark
15.Gittardando + Serçedando
16.Yurtdaş
17.
18.Chatkut+1
19.extreme1925+1
20.Duyulmaz
21.Hedowich+4
22.Okram ve aşireti(+2)
23.toni
24.Umutus
25.Ceyz
26.Memoli35+1
27.madbikermert+1
28.eren(heavyincerement)
29. Havranlı+2
30. Bikerboy35
31.Karmacoma+1
32.EliteXC
arkadaşlar motorumun bakımı geldi bakıma vercem eyyer hafta sonuna çıkar sa bende gelebilirim .saygılar
Wallace çok üzülerek söylüyorum ki;
sevgili patronumun son anda iş kilitlemesiyle birlikte hafta sonum zehir olacak.
Bu şartlar altında gelemiyorum
Bugün de yine arayıp tarayıp iyice, Güzel bir neden bulmak lazım.
Yataktan kalkıp da hayata karışayım diye, Kendimi kandıracak sağlam yalanlar lazım.
işyerine gelip slogan atalımmı "zardanadam kardeş, patron kalleş" gibi,
gerşekten kötü haber, geçmiş olsun.
May The Force Be With You
sercannn kardeşnim odalarda televizyon var demi NTVde var demi:D cumartesi orlandonun macı var kacmasın
Ride your way
tuhh yaa, ne guzel olacaktı, belki son dakka surprizi falan olur, belki gelirsin...
ulen ne adamsın
abi ne demek simdi bakımdan cıkarsa falan, sensiz olur mu yaw...
var anam var, biz eglenirken sen odanda maç izleyecen yani
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
hedowich
farklı bi kişilik ,ermiş ermiş
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Ya da şöyle yapalım. Buluşma noktasını benim işyeri yapın. Patronu ve beni rehin alın. ( ama patronu da yanımızda getirmemiz gerekecek) Belki sonra o da hep gelmek ister.
Cumartesi başlanacak bir iş. Pazarı da kapsayacak
Bugün de yine arayıp tarayıp iyice, Güzel bir neden bulmak lazım.
Yataktan kalkıp da hayata karışayım diye, Kendimi kandıracak sağlam yalanlar lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)