selam arkadaşlar hayırlı günler.
selam arkadaşlar hayırlı günler.
eyvallah abi sanada hayırlı günler
abiler bu gezi için bu haftaki toplantıda kapora alınacağı söylendi ama dün gece böyle bir konu konuşulmadı yada benmi duymadım varsa bilgisi olan rica edecem...
ha bi de daha önce geziye katılmamış olanların bu geziye katılma durumunun mevcut olmayacağı söylentisini duydum..Böyle bişey var mı? İnşallah olmaz..Çünkü benim ilk gezim olacak.Bi de şöle bi sorum olacak.Hangi geziye katılmak istersem ilk olacaktır.Peki ben ne zaman katılabilecem gezilere varsa böyle bir şart bu geziye mi özgü sadece...
bilgisi olan arkadaşların sorumla muhattaplıklarını rica edecem
[B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:
herkeze hayırlı yolculuklar
[COLOR="Plum"][B]ACRESSİN FARKHANESİNE HOSGELDİNİZZZZ[/B][/COLOR]:rendeer:
sorularımla ilgilenecek bilgi sahibi sakinleri bekliyorum
sabır kardeşim ben seni bilgilendireyim...
tabiiki her gezide daha önce geziye katılma şartı falan yok böyle olsa kimse geziye katılamazdı ama bu gezi biraz özel, kalmalı bir gezi olacak ve mesafe uzun...yani daha önce geziye katılmış sürüş tarzını bildiğimiz insanları bu geziye katılmasını istiyoruz çünkü yol uzun ve yolda herhangibir tatsızlıkla karşılaşmak istemiyoruz...
ayrıca kalmalı ve alkollü(gece otelde) bi gezi olacağı için 3 toplantıya katılma şartı istendi, çünkü mümkün olduğunca birbirini tanıyan insanlarla bu tip kalmalı organizasyonların yapılması daha iyi olur diye düşünüldü...
yukarıda yazdıklarım sana özel veya herhangi birine özel şeyler değil, toplantılarımızda alınmış ortak kararlardır...
senin geziye gelme konuna gelince, ortak alınan bu geziye özel şartları sağlamıyosun ama yinede geziyi organize eden wallace(murat) abin ve uglychild(sercan) abinle bi görüş onlarda gruptan görüş alsınlar...
görüşmek üzere
Ya arkadaşlar dün yerde duran dambılları almak için eğildim,yerden aldım ve biraz kaldırım...Tam yerine koyacakken sol bilekden katıırrrtt diye bi ses çıktı ve şu an sol bilek iptal...İşin ilginci ağırlıklar 2 tane.Sağda bişey yok Solu döndüremiyorum.Şiş de değil,ağrımıyor da ama motosiklet kullanamıyorum haliyle.Daha dün zincirine kadar temizleyip cila attım bi de.
Bileğe ufak bi baskı bile yapamıyorum şu an.Umarım iyi olur haftaya kadar.Motoru kullanacak kadar iyi olsa o da kafi.
Ulen durup dururken saçma bi sakatlık çıkarıyoruz haaa şuna bak.
İstesen o şekilde sakatlayamazsın bileği... İzmir'in sularında bi problem var sanırsam
:pr::pr::pr:
ahmedim çaresini buluruz ya, sağımdan gelirsin ben senin debriyajı sıkarım
sen haftaya kadar iyi olmaya bak , geçmiş olsun
May The Force Be With You
yok be fıdılım armut stili devam
fazla geliyo 50 ccsini vereyim sana
May The Force Be With You
Amma elin bolmuş 5oo cc den 5o cc'i mi uygun gördün bana
Sen bana ordan 5o cc değilde 10-15 hp'sini versen daha iyi olur
Gelmeyi sizin onaylarınızla isterdim fakat bizim ufaklık ve annesini yalnız bırakamıyorum.Sizlere çooooook iyi eğlenceler.Kazasız belasız gidin gelin.Cundadaki Taş Kahvenin yanındaki DAYI dan AYVALIK TOSTUMU isterim....
teşekkürler aykut kardeşim 3 toplantı değil ama 2 toplantıya katıldım neyse bu tamam olsa bile bir geziye katılmışlığım yok...Yine de organizatör abilerle irtibata geçerim bu geziyi çok istiyorum çünkü 2 ay sonra yurtdışındayım o zamana kadar bir gezi gerçekleşmezse çok üzülürüm..Saygılarımla
eveeet eğer gelicekse bende istiyorum en büyük bedeninden t-shirt
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Vasco sen moderatör olsana, ispiyoncu olacagına
bak bak ben neler duyuyorum yine [/QUOTE]
abi ne var bunda? sen kimle geliyosun peki?
ben motorumla sözlendim kanka, herkesten fazla onunlayım, beni bi tek o anlıyo hakketten daha bi cok seviyorum motorumu... geriye bi tek sarılıp uyumak kaldı, onu da çözücez insallah yakında
Ali nin efsane motoru, o kadar severdi ki motorunu,,,, hep arabayla gezdirirdi
http://youtube.com/watch?v=VvG3_vxDnLA
tesekurler Muhittin abi, biz sabah yola cıkmadan ve son mola yerinde sizi arayıp gerekli bilgileri verecegiz
Chatkut gerekli bilgileri vermis zaten, ama bu durumu yine de aramızda konusuruz... cuma günü toplantı da ol yeter
Evet abi, Erhan a ben de sordum, hatta fazlasıyla getir bizde dursun dedim, büyük ihtimalle getirecek gelirken...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Veledimuzur, benim kiminle geleceğim sana dertmi oldu Yoksa meraklandınmı? Sevgilimle geliyorum M800 varmı daha diyeceğin Hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere
muharrem abi artçı olarak alırsa ordayım inşallah :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)