[sıze="5"]ıptal Edıldı[/sıze]
----------------------------------------------------
[sıze="5"]ıptal Edıldı[/sıze]
----------------------------------------------------
ama hadi yha...katılım bıraz lutfen!
Kimsemi güzel bi gezi istemiyo!!!
Uzun zmn oldu kalabalık gezi yapmayalı!
Hfc kerpe ye gidiyo senin ne işin var maşukiyede hain hyosung kullanicisi
edirneye gidio olmasaydık kesin gelirdik... havalr biraz daha açsın o taraflara gidicez... cok metettiler ama gidemedik bi türlü
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Ben gelebilirim büyük ihtimal. Hatta 2 kişi daha getirebilirim yanımda. Bugün konuşurum arkadaşlarla. Yaz beni sen listeye arkadaşım. Bi problem çıkarsa haber ederim. Hava güzel olur inşallah bu arada... Hava durumunu takip edelim.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
o tarihte edirne gezisi var,yalova gezisi var bidahaki haftaya ertelesen katılım daha fazla olur kanımca.bende şaşırdım hangisine katılsam diye
geziler başlıyor bahar geldi yaz a çok gezi olucak anlaşılan
.....
ben sanırım gelemeyecegimm sizlere iyi gezilerr.
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Haydi bakalim 20 Nisan Pazar'a erteledik...Insallah dolu dolu bir katilim olur
HADI!!!!!
Katilim olsun arkadaslar...belli bir sayiya simdiden ulasalim ki mekanlardan fiyat alalim kahvalti ogle yemegi icin falan!
katılım yok mu?
haydi yahu,nerede çekirdek kadro?
dur dur az bekle zamanı gelsin... zaman yaklasınca Birazdaha farklılaşır GAliba Sanırsam
13 ünde işi olmayanı bizim Edirne gezisine Alalım Çiçem http://www.motosiklet.net/forum/duyu...-edirneye.html
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
hanqi orq.' na katılacağımızı şaşırdık...du bakalım daha ne alternatifler çıkacak...cuma akşamına kadar bekleyelim ehuehueuehuehue
---------------------- vazgeçtim
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
burhan felekteki programa katılacağım bu yüzden bu geziye katılım da adım yanlışlıkla olmuştur.
pazar günü burhan felekte görüşmek üzere
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)